- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Contractubex te paraben var bebekler için uygun olmaması lazımContractubex kullanabilirsiniz çocuklarda kullanımını bi araştırın isterseniz.Acil şartlarda estetik dikiş yapmazlar , belki derin değilse yapıştırabilirlerdi ki estetik dikiş dahi olsa iz kalır.
Doğru uygun olmaz o zaman.Contractubex te paraben var bebekler için uygun olmaması lazım
Sağ elim kesildiğinde madecassol verdi doktorum. Estetik cerraha görünmüştüm. Onu çok istikrarlı kullanmasam da dikiş izlerimin rengi açıldımerhaba bayanlar ;
1,5 yaşında ikizlerim var. Bir kız bir erkek.
kız olan iki gün önce düştü ve alnını mermere vurarak yardı. hastanede alnına dikiş attılar ancak iz kalır dediler estetik dikiş yapılmamış..
yara izi kalmaması için neler yapabilirim. bulgarların domuz yağından yapılma kremi varmış ondan kullananınız var mı?
Hımm ben bu kremide bir araştırayım o zamanSağ elim kesildiğinde madecassol verdi doktorum. Estetik cerraha görünmüştüm. Onu çok istikrarlı kullanmasam da dikiş izlerimin rengi açıldı
evet bende bunu duydum kantaron yağı aldım. ilk günden kabuğunu attırdı yaranınBizim burada genelde kantaron yağı sürerler iz kalmasın diye ama çocuklar için bişe diyemeyeceğim araştırın bunu cidden iz bırakmıyor
ama paraben içerir o bebeklere tehlikeliBenim kızımın da 3 yaşındayken yanağına çivi battı, iz kalır diye dikiş atmadılar ama biraz izi kaldı. Contratubex diye bir krem vermişti doktor. Tavsiye ederim.
bu kremide bi doktora sorayımDikişte iz kalmasın diye madecessol merhem kullanılıyor özellikle yara açıkken etkili oluyor kapandıktan sonra pek işe yaramaz. Benim yüzüm kötü yandı kabuk bağladı madecessol merhem ve kantaron yağını avucumda karıştırıp düzenli sürdüm ve tek bir leke kalmadı. Doktora danışıp kullanmanı tavsiye ederim
Uzman doktor verdi. Bir de güneş görürse yara izi daha büyür dedi.ama paraben içerir o bebeklere tehlikeli
Kullanıyor musunuz hala eşimin yiğeninin ayağını cam kesmişti 4 dikiş atılmıştı o hep kantron yağı sürmüştü çabuk iyileştirdi diyordu arkadaşım da sivilce izi için kullanmıştı izlerini geçirdi diyordu biraz da cilt tipi önemli bazı ciltlerde iz geçmiyor benim cildimde hiç iz kalmaz mesela annemin de aynı ama eşim de biraz çizik olsun o kalıyorevet bende bunu duydum kantaron yağı aldım. ilk günden kabuğunu attırdı yaranın
hım ben tekrar sorarım doktoraUzman doktor verdi. Bir de güneş görürse yara izi daha büyür dedi.
bende sürdüm bir günde kabuk falan attı kendimde yüzüme sürdüm sivilce izi falan gitti pamuk gibi olduKullanıyor musunuz hala eşimin yiğeninin ayağını cam kesmişti 4 dikiş atılmıştı o hep kantron yağı sürmüştü çabuk iyileştirdi diyordu arkadaşım da sivilce izi için kullanmıştı izlerini geçirdi diyordu biraz da cilt tipi önemli bazı ciltlerde iz geçmiyor benim cildimde hiç iz kalmaz mesela annemin de aynı ama eşim de biraz çizik olsun o kalıyor
Aynen iyi geliyor bayaabende sürdüm bir günde kabuk falan attı kendimde yüzüme sürdüm sivilce izi falan gitti pamuk gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?