• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bende söyledim tamam adımı sordu ama meslek ne alaka?Söyledim bende size sadece din ile ilgili sorular sordum özel bir soruda sormadım diye.Daha nasıl belli edeyim bilemedim😊
Sen de olacağı varsa da baltalamışsin bacım😃 hem hoşlanıyorum diyorsun hem de lafı sen kim köpeğe getiriyorsun🤣🤣

Sen de olacağı varsa da baltalamışsin bacım😃 hem hoşlanıyorum diyorsun hem de lafı sen kim köpeğe getiriyorsun🤣🤣
Ya hayır spam olmadığınızı belirtin demiş. Bende spam değilim dedim zaten hesabımın gercek olduğu çok belli.Onun üzerine söyledim size özel bir soruda sormadım diye

Sorduğunuz soru neydi ki sizden kişisel bilgiler istiyor.?ayrıca diğerlerinden bir farkım olmayacak derken ne demek istediniz?hangi insanlar bunlar ve nasıl davranıyorlar ki siz farkedilmek için, bir fark yaratmak istiyorsunuz?tiktokdan birisini de önemseyip, aşık olmak da .....
Sorduğum soru kaderle ilgiliydi.Bir açıklamasını izlemiştim özelden yazanlar çok oluyor haddini aşıp dedi o yüzden söyledim. Gerçi haddimi aşacak birşey de yazmadım zaten.Evet bilemedim nasıl ilgisini çekeceğini

Yani aynısı yazcaktım adam konuşmak istemiş bir şeyler sormuş konu sahibesi mikmikdfjfjjdfjdfjfd sen de kimsin şeklinde cevap vermiş. Adam ne yazsın şimdi olacağı vardıysa da artık olmaz bu iş

Sorduğum soru kaderle ilgiliydi.Bir açıklamasını izlemiştim özelden yazanlar çok oluyor haddini aşıp dedi o yüzden söyledim. Gerçi haddimi aşacak birşey de yazmadım zaten.Evet bilemedim nasıl ilgisini çekeceğini

Adam kendini ne sanıyor gerçekten çok merak ediyorum, kendisi tanrı falan mı zavallı ölümlüler hadlerini aşıp yazma cüretinde bulunuyor :KK51: Böyle saçma sapan tiplere yüz verip burunlarını kaldıran Türk halkını kınıyorum. Eline tesbihi alip Allaaahh şu Allah bu diyenler birden hacı hoca bilirkişi oluveriyor bizim akılsız milletimiz de hocam hocam diye peşinde geziyor. Gerçekten okumaya verdiğim yıllara acıdım şu an, soytarılık yapıp milleti kandırsaydım aynı saygıyı görürdüm

Yani aynısı yazcaktım adam konuşmak istemiş bir şeyler sormuş konu sahibesi mikmikdfjfjjdfjdfjfd sen de kimsin şeklinde cevap vermiş. Adam ne yazsın şimdi olacağı vardıysa da artık olmaz bu iş
Artık ne kadar darladıysa 817272 tane mesaj atıp, adam spam mesaj sanmış isim, meslek sormuş :KK53: öyle demiş zaten.

yeni nesil genç "hocalara" inanmayın. kimi eskortçudur, kimi dolandırıcıdır, kimi de neye kime hizmet ettiği bilinmeyen foncudur. öylesine takip edin beğendiğiniz tiplerin hangi mezhebe tarikata bağlı olduklarını bilmeden anlamadan peşinden sürüklenmeyin. kaç kişi bu tiplerin önerdiği uygulamaları indirdi diye mor beyinle suçlandı.

sizi davut dağ dinlemeye davet ediyorum, bu hoca iyidir, ufkunuz açılabilir dikkat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X