- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek sektörünüze göre kul hakkınızı hesaplayacakNe yani bu adam oturup herkese tam adınız mesleğiniz ne ona göre mi cevaplayayım diyor.Yani kader ve kul hakkı ile soru sormuştum
Sen de olacağı varsa da baltalamışsin bacım hem hoşlanıyorum diyorsun hem de lafı sen kim köpeğe getiriyorsunYani bende söyledim tamam adımı sordu ama meslek ne alaka?Söyledim bende size sadece din ile ilgili sorular sordum özel bir soruda sormadım diye.Daha nasıl belli edeyim bilemedim
Olabilir demekki ona göre cevaplayacak.Bende şaşırdım yani tam adım, mesleğim felan.Bir an olsun heyecan yaptımDemek sektörünüze göre kul hakkınızı hesaplayacak
Ya hayır spam olmadığınızı belirtin demiş. Bende spam değilim dedim zaten hesabımın gercek olduğu çok belli.Onun üzerine söyledim size özel bir soruda sormadım diyeSen de olacağı varsa da baltalamışsin bacım hem hoşlanıyorum diyorsun hem de lafı sen kim köpeğe getiriyorsun
Yok 50 orada yanlış yazıyorProflde 42 yazıyor:))
Haha olurHelal bir sekilde tanismayi teklif edin
Sorduğum soru kaderle ilgiliydi.Bir açıklamasını izlemiştim özelden yazanlar çok oluyor haddini aşıp dedi o yüzden söyledim. Gerçi haddimi aşacak birşey de yazmadım zaten.Evet bilemedim nasıl ilgisini çekeceğiniSorduğunuz soru neydi ki sizden kişisel bilgiler istiyor.?ayrıca diğerlerinden bir farkım olmayacak derken ne demek istediniz?hangi insanlar bunlar ve nasıl davranıyorlar ki siz farkedilmek için, bir fark yaratmak istiyorsunuz?tiktokdan birisini de önemseyip, aşık olmak da .....
Sen de olacağı varsa da baltalamışsin bacım hem hoşlanıyorum diyorsun hem de lafı sen kim köpeğe getiriyorsun
Sorduğum soru kaderle ilgiliydi.Bir açıklamasını izlemiştim özelden yazanlar çok oluyor haddini aşıp dedi o yüzden söyledim. Gerçi haddimi aşacak birşey de yazmadım zaten.Evet bilemedim nasıl ilgisini çekeceğini
Artık ne kadar darladıysa 817272 tane mesaj atıp, adam spam mesaj sanmış isim, meslek sormuş öyle demiş zaten.Yani aynısı yazcaktım adam konuşmak istemiş bir şeyler sormuş konu sahibesi mikmikdfjfjjdfjdfjfd sen de kimsin şeklinde cevap vermiş. Adam ne yazsın şimdi olacağı vardıysa da artık olmaz bu iş
bizler de senelerdir bu sitedeyiz.yarı ünlü sayılırız değil mi?Ünlü mü ünsüz mü? Yarı ünlü ne oluyor?
Cok ergence buldum ben.
Doğrusunu yazın o zaman,sisteme yazan sizsiniz bizler değiliz.Yok 50 orada yanlış yazıyor
ben sen ne dersen onu yaparım yarı ünlüden de ünlüsün sitede.hoca moca tanımam üstüneDoğrusunu yazın o zaman,sisteme yazan sizsiniz bizler değiliz.
Çok komikti demi...
Hocada neymiş,devlet gibi hatunım yaniben sen ne dersen onu yaparım yarı ünlüden de ünlüsün sitede.hoca moca tanımam üstüne