- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
elbette öylesin nazar değmesin sana iyi ki varsın sitedeHocada neymiş,devlet gibi hatunım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elbette öylesin nazar değmesin sana iyi ki varsın sitedeHocada neymiş,devlet gibi hatunım yani
Teşekkür ederim ceyceyim sağol,ne güzel sözler öyle,iyiki sende varsınelbette öylesin nazar değmezsin sana iyi ki varsın sitede
benimmmm.Buldunuz mu hocayı kimmiş bu yarım ünlü
Yani aynısı yazcaktım adam konuşmak istemiş bir şeyler sormuş konu sahibesi mikmikdfjfjjdfjdfjfd sen de kimsin şeklinde cevap vermiş. Adam ne yazsın şimdi olacağı vardıysa da artık olmaz bu
Umarım geçer ama günümün çoğu videolarını izlemekle geçiyor. Bende anlam veremedim mesleğimi sormasına,soyledim zaten yine cevap yok.Yazinca da çok meşgul olduğunu belirtiyorInstagram ve youtube bazında davudi bir sesle dini sohbetler eden pek çok sayfa var, çoğu da genç abiler.
Hoşlanmış olabilirsiniz çok normal, ama size işinizi vesaire sorması çok çirkin değil mi? Adam resmen eleme yapıyor. Stabil kalın bir süre geçer bu hoşlantı.
Belki ki onlardan biri..Cevabınız için teşekkür ederim ama bahsettiğim kişi onlardan biri değil
Bacım karşındaki spam gibi zaten Kafası dalgindir ablasıYa hayır spam olmadığınızı belirtin demiş. Bende spam değilim dedim zaten hesabımın gercek olduğu çok belli.Onun üzerine söyledim size özel bir soruda sormadım diye
Desene nirvanaya ereceksinUmarım geçer ama günümün çoğu videolarını izlemekle geçiyor. Bende anlam veremedim mesleğimi sormasına,soyledim zaten yine cevap yok.Yazinca da çok meşgul olduğunu belirtiyor
1 sezonluk yaz tatili dizisi yazmışsın helalEheeh konu hoşuma gitti; tam taktik veriyorum not alın:
Dinsiz-inançsız biri olarak kendinizi göstereceksiniz. "İnanmıyorum ama sizin anlatımlarınız kafamı karıştırıyor, aklıma yatar gibi oluyor." diyeceksiniz, inançsız kızı oyna, bırak seni dine döndürmek için sohbetler ettikçe kaynaşsın. Ne kadar dindar olduğunu da böylelikle test etmiş olursunuz hem. İnançsız birinin arada kalmışlığını, inanca yönlendirmek için çaba gösterdikçe, kaynaklar sundukça, cevapladıkça olur gider ahshs
Ahh keşke o yoluda dener gibi oldum ama olmadı okuyup geçiyor,Eheeh konu hoşuma gitti; tam taktik veriyorum not alın:
Dinsiz-inançsız biri olarak kendinizi göstereceksiniz. "İnanmıyorum ama sizin anlatımlarınız kafamı karıştırıyor, aklıma yatar gibi oluyor." diyeceksiniz, inançsız kızı oyna, bırak seni dine döndürmek için sohbetler ettikçe kaynaşsın. Ne kadar dindar olduğunu da böylelikle test etmiş olursunuz hem. İnançsız birinin arada kalmışlığını, inanca yönlendirmek için çaba gösterdikçe, kaynaklar sundukça, cevapladıkça olur gider ahshs
Bence senin niyetini anladı zaliiimAhh keşke o yoluda dener gibi oldum ama olmadı okuyup geçiyor,
Ahh keşke o yoluda dener gibi oldum ama olmadı okuyup geçiyor,
Ahahaha ama bu çok vicdansizcaEheeh konu hoşuma gitti; tam taktik veriyorum not alın:
Haha ben 2006 dan beri varım o zaman tam ünlü kategorisine girer miyim acaba :)bizler de senelerdir bu sitedeyiz.yarı ünlü sayılırız değil mi?