• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi şimdi genç bir vaazcı mı arıyoruz yoksa orta yaşlı bir vaazcı mı? Ona göre tahmin yapıp yorumlayalım😂

Yani aynısı yazcaktım adam konuşmak istemiş bir şeyler sormuş konu sahibesi mikmikdfjfjjdfjdfjfd sen de kimsin şeklinde cevap vermiş. Adam ne yazsın şimdi olacağı vardıysa da artık olmaz bu

Instagram ve youtube bazında davudi bir sesle dini sohbetler eden pek çok sayfa var, çoğu da genç abiler.
Hoşlanmış olabilirsiniz çok normal, ama size işinizi vesaire sorması çok çirkin değil mi? Adam resmen eleme yapıyor. Stabil kalın bir süre geçer bu hoşlantı.
Umarım geçer ama günümün çoğu videolarını izlemekle geçiyor. Bende anlam veremedim mesleğimi sormasına,soyledim zaten yine cevap yok.Yazinca da çok meşgul olduğunu belirtiyor

Cevabınız için teşekkür ederim ama bahsettiğim kişi onlardan biri değil
Belki ki onlardan biri..
Çekinme yahu milletin gozu yok.
Bizden yana rekabet olmaz anlayacağın.
Dünya ahiret kardeşimiz(eniştemiz) olur bu saatten sonra. 🤗

Ya hayır spam olmadığınızı belirtin demiş. Bende spam değilim dedim zaten hesabımın gercek olduğu çok belli.Onun üzerine söyledim size özel bir soruda sormadım diye
Bacım karşındaki spam gibi zaten😄 Kafası dalgindir ablası🤠

Eheeh konu hoşuma gitti; tam taktik veriyorum not alın:

Dinsiz-inançsız biri olarak kendinizi göstereceksiniz. "İnanmıyorum ama sizin anlatımlarınız kafamı karıştırıyor, aklıma yatar gibi oluyor." diyeceksiniz, inançsız kızı oyna, bırak seni dine döndürmek için sohbetler ettikçe kaynaşsın. Ne kadar dindar olduğunu da böylelikle test etmiş olursunuz hem. İnançsız birinin arada kalmışlığını, inanca yönlendirmek için çaba gösterdikçe, kaynaklar sundukça, cevapladıkça olur gider ahshs

Dinsiz-inançsız biri olarak kendinizi göstereceksiniz. "İnanmıyorum ama sizin anlatımlarınız kafamı karıştırıyor, aklıma yatar gibi oluyor." diyeceksiniz, inançsız kızı oyna, bırak seni dine döndürmek için sohbetler ettikçe kaynaşsın. Ne kadar dindar olduğunu da böylelikle test etmiş olursunuz hem. İnançsız birinin arada kalmışlığını, inanca yönlendirmek için çaba gösterdikçe, kaynaklar sundukça, cevapladıkça olur gider ahshs
1 sezonluk yaz tatili dizisi yazmışsın helal :D

Ahh keşke o yoluda dener gibi oldum ama olmadı okuyup geçiyor,

Ahh keşke o yoluda dener gibi oldum ama olmadı okuyup geçiyor,

Yaa yapamamışsınızdır; içten yazamamışsınızdır ondan tutmamıştır. Yav tüm dünyaya bakışınızı, hayatınızı kökten değiştirecek bir şeydir inanç mevzu; manasızlar mana bulur ya da manalı olanların bir manası kalmaz, bu büyük bir değişimdir. Siz öyle "Ben de işte tam inanmıyom da" filan yazdıysanız tabii işlemez. Derinden girmek lazım, senelerce aramış, sormuş hayatın anlamını, boşluklarda kıvranmış ve karşınıza bu kişinin sohbetleri çıkmış gibi...

Yav yazdırmayın işte, iyice pis, puşt bi şey sanacaklar beni de ahsash

Ahahaha ama bu çok vicdansizca🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back