• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdım yani soruları bahane ederek ama okundu olarak gözüküyor cevap yok.En son attığımda biraz laf sokarak yazmıştım onada kendinizi tam olarak tanitirsaniz cevapları alırsınız yazmış.Kendimi tanıttım yine cevap yok,söylediğine göre çok meşgulmus
İlgi alanındaki kişi siz değilsiniz demek ki. Ya zorlayıp kendinizi belli ediceksiniz yada vazgeçiceksiniz

Instagram ve YouTube üzerinden yürüyen özellikle gençleri hedefleyen yayınlar yapan bir grup sanırım bu bahsettiğiniz. Geçen çok karışık bir dönemimde ben de denk geldim ve bana da çekici geldi bir anlığına. Ama dikkatli inceleyince ve biraz araştırınca hedef kitlesine özel çok ciddi bir pr yaptıklarını anlıyorsunuz. Özellikle eğlenceli ve huzurlu bir ortamları olduğunu vurgulamaya çalışıyorlar. Bir de şunun da farkına varın. Siz isteseniz de o ortama dahil olamazsınız. Çünkü kamera önü ortamlarında tek bir kadın yok. İçine kabul edilmeyeceğim bir grubun eğlenceli anlarından bana ne?

Son olarak da aynı gruptan bahsediyorsak bazı sarkıntılık iddiaları ve içerik çalma iddiaları var haklarında o da aklınızda olsun.

Bu başlığı görünce aklıma benim çocukluk arkadaşım geldi. Babası vefat ettiğinde psikolojik bunalıma girdi. Instagram'dan fenomen (volkan atmaca) dini sohbet veriyor. Onun iş yerine geldiğini hatta onunla görüşmek istediğini,hatta kendisini istemeye geldiklerini ama kendisinin reddettiğini söylüyordu. Ben anladım psikolojik sorun yaşadığını ama hiç bir şey demedim. Zaten daha sonra destek aldı. Düzeldi. Çok zor günlerden geçtim dedi. Sizin ki de sadece bir heves. İnsanlar bazen olmak istediği karaktere bürünmek ister. Siz de o hayale kapilmissiniz. Bence unutun gitsin

Yani bende söyledim tamam adımı sordu ama meslek ne alaka?Söyledim bende size sadece din ile ilgili sorular sordum özel bir soruda sormadım diye.Daha nasıl belli edeyim bilemedim😊
Siz işinizi yapın demişsiniz adama resmen Özel sorulara girmeyin demişsiniz bu belli etmek değil ki 😅

Spam olup olmadığımı soruyormuş kendisi.Ama evet bende sizin gibi düşündüm ve soyledim ne alaka diye biraz bir iki birşey yazınca bana tanismadiginiz birisi ile atarli bir şekilde konuşmak doğru değil dedi
Hee bir de üslup dersi vermiş. Tamam efendim bir dahakine daha dikkatli olurum deseydin🤣

size işinizi vesaire sorması çok çirkin değil mi?
Buradaki amaç bence sorduğu soruya göre bulunduğu ortamın niteliğine göre soruyu cevaplamak. Ne sordu ki onu da bilmiyoruz. Kızımız kendi kendine gelin güvey olmuş olabilir 😃

Instagram ve YouTube üzerinden yürüyen özellikle gençleri hedefleyen yayınlar yapan bir grup sanırım bu bahsettiğiniz. Geçen çok karışık bir dönemimde ben de denk geldim ve bana da çekici geldi bir anlığına. Ama dikkatli inceleyince ve biraz araştırınca hedef kitlesine özel çok ciddi bir pr yaptıklarını anlıyorsunuz. Özellikle eğlenceli ve huzurlu bir ortamları olduğunu vurgulamaya çalışıyorlar. Bir de şunun da farkına varın. Siz isteseniz de o ortama dahil olamazsınız. Çünkü kamera önü ortamlarında tek bir kadın yok. İçine kabul edilmeyeceğim bir grubun eğlenceli anlarından bana ne?

Son olarak da aynı gruptan bahsediyorsak bazı sarkıntılık iddiaları ve içerik çalma iddiaları var haklarında o da aklınızda olsun.
Cevabınız için teşekkür ederim ama bahsettiğim kişi onlardan biri değil

Buradaki amaç bence sorduğu soruya göre bulunduğu ortamın niteliğine göre soruyu cevaplamak. Ne sordu ki onu da bilmiyoruz. Kızımız kendi kendine gelin güvey olmuş olabilir 😃
Ne yani bu adam oturup herkese tam adınız mesleğiniz ne ona göre mi cevaplayayım diyor.Yani kader ve kul hakkı ile soru sormuştum

Katılıyorum normalde hoca kesimini çok takip etmem ama keşfette rastladım kedici hocaya hayvanlara olan bakış açısı çok hoşuma gitti. İyiye güzele sevk etmek önemli o da bunu yapıyor
Yaa bu kedici kim. Ben geçen gün Nihat Hatipoğlu'nun oğlunu gördüm kedi seviyordu😃 o mu?

Dini bir soru sordum diyorsun, hayırdır sorunun cevabı kişiden kişiye, isimden isime, hatta meslekten mesleğe değişiyor mu? Allah aşkına biraz mantıklı olun da, böyle din tüccarlarına kapılmayın.
Katılıyorum meslek ve isim ne alaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X