İlgi alanındaki kişi siz değilsiniz demek ki. Ya zorlayıp kendinizi belli ediceksiniz yada vazgeçiceksinizYazdım yani soruları bahane ederek ama okundu olarak gözüküyor cevap yok.En son attığımda biraz laf sokarak yazmıştım onada kendinizi tam olarak tanitirsaniz cevapları alırsınız yazmış.Kendimi tanıttım yine cevap yok,söylediğine göre çok meşgulmus
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum
- Konu Sahibi Redacan
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Instagram ve YouTube üzerinden yürüyen özellikle gençleri hedefleyen yayınlar yapan bir grup sanırım bu bahsettiğiniz. Geçen çok karışık bir dönemimde ben de denk geldim ve bana da çekici geldi bir anlığına. Ama dikkatli inceleyince ve biraz araştırınca hedef kitlesine özel çok ciddi bir pr yaptıklarını anlıyorsunuz. Özellikle eğlenceli ve huzurlu bir ortamları olduğunu vurgulamaya çalışıyorlar. Bir de şunun da farkına varın. Siz isteseniz de o ortama dahil olamazsınız. Çünkü kamera önü ortamlarında tek bir kadın yok. İçine kabul edilmeyeceğim bir grubun eğlenceli anlarından bana ne?
Son olarak da aynı gruptan bahsediyorsak bazı sarkıntılık iddiaları ve içerik çalma iddiaları var haklarında o da aklınızda olsun.
Son olarak da aynı gruptan bahsediyorsak bazı sarkıntılık iddiaları ve içerik çalma iddiaları var haklarında o da aklınızda olsun.
- 15 Temmuz 2019
- 4.219
- 6.696
- 158
- 19 Mayıs 2020
- 46.532
- 208.469
- 548
Bi tane buldum ama kıvırcık değil.Evet kaşları alınmış , kıvırcık saçlı ve kedileri seven kendini dindar olarak tanıtan bir adam aranıyor
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 53
- 36
Bu başlığı görünce aklıma benim çocukluk arkadaşım geldi. Babası vefat ettiğinde psikolojik bunalıma girdi. Instagram'dan fenomen (volkan atmaca) dini sohbet veriyor. Onun iş yerine geldiğini hatta onunla görüşmek istediğini,hatta kendisini istemeye geldiklerini ama kendisinin reddettiğini söylüyordu. Ben anladım psikolojik sorun yaşadığını ama hiç bir şey demedim. Zaten daha sonra destek aldı. Düzeldi. Çok zor günlerden geçtim dedi. Sizin ki de sadece bir heves. İnsanlar bazen olmak istediği karaktere bürünmek ister. Siz de o hayale kapilmissiniz. Bence unutun gitsin
- 19 Mayıs 2020
- 46.532
- 208.469
- 548
Botoks var bi de sanki.Vallaha gördümm
- 20 Mart 2008
- 141.308
- 212.596
- 1.423
- 60
Herşey olabilir yani:))Botoks var bi de sanki.
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.542
- 548
Siz işinizi yapın demişsiniz adama resmen Özel sorulara girmeyin demişsiniz bu belli etmek değil kiYani bende söyledim tamam adımı sordu ama meslek ne alaka?Söyledim bende size sadece din ile ilgili sorular sordum özel bir soruda sormadım diye.Daha nasıl belli edeyim bilemedim
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.542
- 548
Kaşları alınmış olan mi herkes onu buluyorBi tane buldum ama kıvırcık değil.
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 53
- 36
Hee bir de üslup dersi vermiş. Tamam efendim bir dahakine daha dikkatli olurum deseydinSpam olup olmadığımı soruyormuş kendisi.Ama evet bende sizin gibi düşündüm ve soyledim ne alaka diye biraz bir iki birşey yazınca bana tanismadiginiz birisi ile atarli bir şekilde konuşmak doğru değil dedi
- 19 Mayıs 2020
- 46.532
- 208.469
- 548
Manyak bisey yaKaşları alınmış olan mi herkes onu buluyor
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 53
- 36
Buradaki amaç bence sorduğu soruya göre bulunduğu ortamın niteliğine göre soruyu cevaplamak. Ne sordu ki onu da bilmiyoruz. Kızımız kendi kendine gelin güvey olmuş olabilirsize işinizi vesaire sorması çok çirkin değil mi?
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.542
- 548
Yorum yokManyak bisey ya
Cevabınız için teşekkür ederim ama bahsettiğim kişi onlardan biri değilInstagram ve YouTube üzerinden yürüyen özellikle gençleri hedefleyen yayınlar yapan bir grup sanırım bu bahsettiğiniz. Geçen çok karışık bir dönemimde ben de denk geldim ve bana da çekici geldi bir anlığına. Ama dikkatli inceleyince ve biraz araştırınca hedef kitlesine özel çok ciddi bir pr yaptıklarını anlıyorsunuz. Özellikle eğlenceli ve huzurlu bir ortamları olduğunu vurgulamaya çalışıyorlar. Bir de şunun da farkına varın. Siz isteseniz de o ortama dahil olamazsınız. Çünkü kamera önü ortamlarında tek bir kadın yok. İçine kabul edilmeyeceğim bir grubun eğlenceli anlarından bana ne?
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.863
- 158
- 36
Aynı olmadığına kalıbımı basarımSizin gibi yüzlercesi varsa işiniz zor. bir de anlattıklarıyla yaşadıkları aynı mı acaba? Yani hayal kırıklığı da olabilir sizin için.
Ne yani bu adam oturup herkese tam adınız mesleğiniz ne ona göre mi cevaplayayım diyor.Yani kader ve kul hakkı ile soru sormuştumBuradaki amaç bence sorduğu soruya göre bulunduğu ortamın niteliğine göre soruyu cevaplamak. Ne sordu ki onu da bilmiyoruz. Kızımız kendi kendine gelin güvey olmuş olabilir
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 53
- 36
Yaa bu kedici kim. Ben geçen gün Nihat Hatipoğlu'nun oğlunu gördüm kedi seviyordu o mu?Katılıyorum normalde hoca kesimini çok takip etmem ama keşfette rastladım kedici hocaya hayvanlara olan bakış açısı çok hoşuma gitti. İyiye güzele sevk etmek önemli o da bunu yapıyor
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Katılıyorum meslek ve isim ne alakaDini bir soru sordum diyorsun, hayırdır sorunun cevabı kişiden kişiye, isimden isime, hatta meslekten mesleğe değişiyor mu? Allah aşkına biraz mantıklı olun da, böyle din tüccarlarına kapılmayın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.