- 22 Mart 2021
- 2.477
- 19.949
- 158
Ahahaha ama bu çok vicdansizca
Hayır, kız sevdiceğine kavuşsun diye dininden de edeceğim ashshsh
Yabmayın vazgeçtim abi, ben cehennemlik olacam. Gidiyom ben, hoççağalın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha ama bu çok vicdansizca
Kız doruklara ulaşmış gece gündüz hoca dinliyor sende dinden çıkaracaksın StrobeHayır, kız sevdiceğine kavuşsun diye dininden de edeceğim ashshsh
Yabmayın vazgeçtim abi, ben cehennemlik olacam. Gidiyom ben, hoççağalın.
Kesinliklebizler de senelerdir bu sitedeyiz.yarı ünlü sayılırız değil mi?
o zamanda bende ünlüyüm sene2008/04 vay bee koca 14 sene kimler geldi kimler geçtiiiiibizler de senelerdir bu sitedeyiz.yarı ünlü sayılırız değil mi?
Azram nasılsın canısı,aynı dönemde geldik seninle 14 sene oldu baksanao zamanda bende ünlüyüm sene2008/04 vay bee koca 14 sene kimler geldi kimler geçtiiiii
çoook iyiyim çok şükürAzram nasılsın canısı,aynı dönemde geldik seninle 14 sene oldu baksana
beni hatırlamana ayrı sevindimAzram nasılsın canısı,aynı dönemde geldik seninle 14 sene oldu baksana
Bende iyiyim sağol canım benim,nene oldum sorma darısı sana olsun,kızın nasıl iyimi.çoook iyiyim çok şükür
hayat inişler çıkışlar yollar yokuşlar bugünümüze çok şükür
kkdan unutmayacaklarımdansın sen nasılsın cnm ablam dicem ama artık bnde koca koca bir kadın oldum :)
Unuturmuyum hiç seni ne güzeldi demi,sizin o buluşmalar olurdu bakardık resimlere filan,sonra asker eşleri topiği ne güzel yazışmalarımız vardı kimse kalmadı artık orada.beni hatırlamana ayrı sevindim
Annem der ki Akıl da çok şeydirAllah akıldan eksik etme yarabbi.
Gerçekten anneanne oldun mu abla inan çok sevindim çok çokBende iyiyim sağol canım benim,nene oldum sorma darısı sana olsun,kızın nasıl iyimi.
Yaşlandım be azracım gayet normal yani,alıyruz yaşları artık
Unuturmuyum hiç seni ne güzeldi demi,sizin o buluşmalar olurdu bakardık resimlere filan,sonra asker eşleri topiği ne güzel yazışmalarımız vardı kimse kalmadı artık orada.
Bu başlığı görünce aklıma benim çocukluk arkadaşım geldi. Babası vefat ettiğinde psikolojik bunalıma girdi. Instagram'dan fenomen (volkan atmaca) dini sohbet veriyor. Onun iş yerine geldiğini hatta onunla görüşmek istediğini,hatta kendisini istemeye geldiklerini ama kendisinin reddettiğini söylüyordu. Ben anladım psikolojik sorun yaşadığını ama hiç bir şey demedim. Zaten daha sonra destek aldı. Düzeldi. Çok zor günlerden geçtim dedi. Sizin ki de sadece bir heves. İnsanlar bazen olmak istediği karaktere bürünmek ister. Siz de o hayale kapilmissiniz. Bence
Siz işinizi yapın demişsiniz adama resmen Özel sorulara girmeyin demişsiniz bu belli etmek değil
Evli değil araştırdımAdamın evli olup olmadığını biliyor musun genelde aşırı dindar erkekler erken yaşta evleniyorlar
Temmuzda 4 yaşında olacak minnoş cadı bir kızımız var.Gerçekten anneanne oldun mu abla inan çok sevindim çok çok
senin yaşlandığına asla inanmam şarap gibisin sen :)
halen kk adana grubu arkadaşlarla görüşürüz çok güzel günlerdi çok güzelmiş o günler insan eskiyi çok arıyor
bnm cadı azrasıla büyüdü 17 yaşında koca genç kız aynı ben iri yarı :)
ygs hazırlanıyor büyüdü ama nasıl büyüdü daha dün gibi bnm için herşey
bir ufağım daha oldu Doğa onun adı da çok güzel çok tatlı o da çok cadı 5 yaşında :)
evet asker eşleri ank06ydın sen :) hiç unuturmuyum :) çok güzelmiş o yıllarımız
Yav sanki bekar olsa sana bakacak:) Elin oğlu yaa. Boşver kanki. Değmez güzel canını üzmeye.Evli değil araştırdım
Bu Volkan değil mi ya Fenerbahçeli olan.