• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten bilinçli olarak o tarz hesaplar hem genç hemde yakışıklı kişileri seçiyor. Zamanında çok izlerdim hala arada vaktim olursa izlerim ama hiç hoşlantı duymadım. Çoğu evli zaten. Evli değilse bile sanaldan biriyle tanışıp konuşmaya karşılar. He birde hesaplarının şifreleri bütün grubunda oluyor. Yani size cevap veren o bile olmayabilir.

Azram nasılsın canısı,aynı dönemde geldik seninle 14 sene oldu baksana :KK52:
çoook iyiyim çok şükür :dondurma:
hayat inişler çıkışlar yollar yokuşlar bugünümüze çok şükür :dua:
kkdan unutmayacaklarımdansın :KK200:sen nasılsın cnm ablam:KK68: dicem ama artık bnde koca koca bir kadın oldum :) :KK37:

BU MU?
1654084044072.png

çoook iyiyim çok şükür :dondurma:
hayat inişler çıkışlar yollar yokuşlar bugünümüze çok şükür :dua:
kkdan unutmayacaklarımdansın :KK200:sen nasılsın cnm ablam:KK68: dicem ama artık bnde koca koca bir kadın oldum :) :KK37:
Bende iyiyim sağol canım benim,nene oldum sorma darısı sana olsun,kızın nasıl iyimi.
Yaşlandım be azracım gayet normal yani,alıyruz yaşları artık :KK200:
beni hatırlamana ayrı sevindim :KK68::KK68::KK68::KK60:
Unuturmuyum hiç seni ne güzeldi demi,sizin o buluşmalar olurdu bakardık resimlere filan,sonra asker eşleri topiği ne güzel yazışmalarımız vardı kimse kalmadı artık orada.:KK200::KK200:

Bende iyiyim sağol canım benim,nene oldum sorma darısı sana olsun,kızın nasıl iyimi.
Yaşlandım be azracım gayet normal yani,alıyruz yaşları artık :KK200:

Unuturmuyum hiç seni ne güzeldi demi,sizin o buluşmalar olurdu bakardık resimlere filan,sonra asker eşleri topiği ne güzel yazışmalarımız vardı kimse kalmadı artık orada.:KK200::KK200:
Gerçekten anneanne oldun mu abla inan çok sevindim çok çok
senin yaşlandığına asla inanmam şarap gibisin sen :)
halen kk adana grubu arkadaşlarla görüşürüz çok güzel günlerdi çok güzelmiş o günler insan eskiyi çok arıyor
bnm cadı azrasıla büyüdü 17 yaşında koca genç kız aynı ben iri yarı :)
ygs hazırlanıyor büyüdü ama nasıl büyüdü daha dün gibi bnm için herşey
bir ufağım daha oldu Doğa onun adı da çok güzel çok tatlı o da çok cadı 5 yaşında :)
evet asker eşleri ank06ydın sen :) hiç unuturmuyum :) çok güzelmiş o yıllarımız

Bu başlığı görünce aklıma benim çocukluk arkadaşım geldi. Babası vefat ettiğinde psikolojik bunalıma girdi. Instagram'dan fenomen (volkan atmaca) dini sohbet veriyor. Onun iş yerine geldiğini hatta onunla görüşmek istediğini,hatta kendisini istemeye geldiklerini ama kendisinin reddettiğini söylüyordu. Ben anladım psikolojik sorun yaşadığını ama hiç bir şey demedim. Zaten daha sonra destek aldı. Düzeldi. Çok zor günlerden geçtim dedi. Sizin ki de sadece bir heves. İnsanlar bazen olmak istediği karaktere bürünmek ister. Siz de o hayale kapilmissiniz. Bence

Siz işinizi yapın demişsiniz adama resmen Özel sorulara girmeyin demişsiniz bu belli etmek değil

Adamın evli olup olmadığını biliyor musun genelde aşırı dindar erkekler erken yaşta evleniyorlar
Evli değil araştırdım 😄😄

Gerçekten anneanne oldun mu abla inan çok sevindim çok çok
senin yaşlandığına asla inanmam şarap gibisin sen :)
halen kk adana grubu arkadaşlarla görüşürüz çok güzel günlerdi çok güzelmiş o günler insan eskiyi çok arıyor
bnm cadı azrasıla büyüdü 17 yaşında koca genç kız aynı ben iri yarı :)
ygs hazırlanıyor büyüdü ama nasıl büyüdü daha dün gibi bnm için herşey
bir ufağım daha oldu Doğa onun adı da çok güzel çok tatlı o da çok cadı 5 yaşında :)
evet asker eşleri ank06ydın sen :) hiç unuturmuyum :) çok güzelmiş o yıllarımız
Temmuzda 4 yaşında olacak minnoş cadı bir kızımız var.
Yaşlandım cidden azracım yıllar su gibi akıp geçti işte.
O kadar olmumu diyecemde olmuş bila maşallah ona annesi :nazar: :nazar: koca genç kız olmuşartık,başarılar diliyorum onada .
Maşallah onada büyümüş baksana,ne tatlıdır şimdi varya.
Ciddin güzeldi o döenmde,sonradan bozuldu bende ayrıldım oradan sinirler geridi flanondan yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back