• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın doğum yapıyorum

bppinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
54
2
96
İzmir
arkadaşlar yarın doğum yapıyorum çok heycanlıyım bir yandanda çok korkuyorum birşey olur diye yarın sabah sezeryanla saat 11 gibi doğuma giricem allah kısmet ederse :emir_bebek:

Canım,kendini hiç sıkma,içini ferah tut Allahın izniyle hiçbir şey olmaz..
Keşke benimde zamanım gelmiş olsa da yarın ben de bebeğimi kucağıma alıcak olsam.ne kadar güzel olurdu.pozitif düşün..eminim ki herşey güzel olucak..bebeğine de sana da sağlık diliyorum.

arkadaşlar yarın doğum yapıyorum çok heycanlıyım bir yandanda çok korkuyorum birşey olur diye yarın sabah sezeryanla saat 11 gibi doğuma giricem allah kısmet ederse :emir_bebek:

Allah yar ve yardımcın olsun inş.

allah yardımcın olsun canım ama korkacak bıse yok sezeryan yapıosun hemde bende yaptım ve hıc bısey hıssetmedım bes dak sonra bebısıne kavusuosun ne sen nede bebegın yoruluo hem bak ne gusel yarın sevgılıler gunu ve esıne en buyuk hedıyeyı verıosun hemde kocaman bı hedıye bebegınızı ıkınızın ortak bı calısması daha ne ıster ınsan

ben de şuan 27+5 günlük hamileyim. Ben de bebeğime kavuşmak istiyorum çünkü eşim askerde ve eşimin tezkeresi ile oğluşumun doğumu aynı güne rastlıyor. tabi tezkereyi gününde alır aşkım ama bebiş erken de gelebilir...

birşey sormak istiyorum, sezaryen mi normal doğum muuu karar veremedim. Gerçi normal doğum son ana kadar belli olmaz, değil mi?

Arkadaşım Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni İnşallah ne güzel yarın kollarında olucak bebeğin rabbim sağlıklı uzun ömürlü etsin inşallah Martın 3 ündede ben sezeryan olucam kısmetse bizlerede dua et olurmu...
Güzel doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
Hoşçakal,Sevgiler..
a.s.a.s.:nazar:

ne guzel yarın bebısnıne kavusacan bundan daha guzel bı duygu olmazz allah analı bablı buytsun rabbım herkese hayırlı evlast nasıp etsın

bende canım gecen carsamba bebegımı kollarıma aldım sezeryanla
korkucak bısey yok kendını sıkma ve ıyı seyler dusun aklını yorma bıtanem sadece bebegıne kavusucagını dusun allah yardımcın olsun canım
en kısa zamanda iyileşmen dileğiylee

allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun inşallah

arkadaşlar hepinize çok teşekür ediyorrum doğumumu yaptım ve nur topu gibi çok tatlı bir oğlum oldu şuan 2 aylık

Back
X