günaydın kılzar.ucakcım tatlım tm kızma:) gerildik yine yok yere.kızlar bu arada ben 1-2 ay daha korunmaya karar verdim benim dış gebelik biteli 3 ay oldu erken devranırsam tekrarlama olasılığı çok yüksekmişbunu göze alamam eşimde böle düşünüyor 2 ay daha bekleyelim toparla kendini iyice sonra pişman olmayalım diye düşünüyor bu süre içerisindede gerekli olan tüm tahlilleri yaptıracağım.geçenlerde araştırma hastanesine gitmiştim ya ordada aynı şeyi söylediler acele etme biraz daha bekle rahim dinlensin tüp kendine gelir dediler.dün siteden bir dr daha yazmış mantıklısıda bu sanırım hırsıma yenik düşüp acele etmemem gerekiyor.....dün gece yine dış gebelik geçirdiğim tarafımda çok sancım oldu belliki yolunda gitmeyen birşeyler var.çok afedersiniz bide sürekli akıntım oluyor bu önemsemediğimiz akıntılar dış gebelik için çok büyük nedenmiş iltahaplanma tüplerde hasar bırakıyormuş.2 aydır adetlerimin düzenide bozuldu sanırım ilaç kullanmam gerekecek pklu olduğumdan bunca sorun içerisinde şansımı çok fazla zorlamaktansa sorunları giderip birazda dinlenmek en doğrusu olcaktır umarım.2 aylığına sıramı sizlere salıyorum:) hadi bakalım ii çalışın kürleri unutmak yok bende yapacağım kürleri bir zararı yok nasılsa.dün eve giderken markete çekilmiş çörek otu gelmiş dikkatimi çekti hemen aldım:)
tatlım sanada günaydın dünden bu yana kararlar almışsın galiba aslında çok da iyi etmişsin bende bir iki yerde okumuştum geçen gün dış gebelikte dikkat etmek lazımmış hem sen aramızda en gencimizsin ve daha önce gebelik de oldu sende bence de birkaç ay daha dinlenin bakalım hem bebek isteğinde fizyolojik açıdan hazır olmak bir yana birde psikolojik açıdan rahat olup hazır olmak da var..Zaten dış gebelik, yarım rahim olayı hepsi çok taze olaylar bencede biraz vücudunu dinlenmeye bırak ama pko için de git bakalım dr a. bugün 9. gün değil mi hala olmadın inşallah hayırlı haberler verelim birbirimize.. evet çekilmiş çörek otu eşim almıştı evde var bizde de.. besleyici şeyler de yiyiyorum diyordun zaten devam et inşallah iyi olacak canım benim..