• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

aktunacım bende sana gönderdim faceden benimkinde biraz farklılık var galiba benimkinde iğ şeklinde diyor ve kendi içinde kıvrımlı diyor farkı ne bilmiyorum seninki daha düzgün olabilir belkide...
uçakcım sanada mynetten yazdım bak bakalım müsait olunca

kizlaaaaar adet oldumm sukurler olsun.....dr gitmeden oldum ya yeter bugun itibariyle kurlere basliyorunmmm darisi basiniza yeni tur yeni sans....

bilmiyorum canım bende baktım ama herkes birşey diyor ben bir ara yaptım ama devamını getirememiştim düzenli kullanamadım ama bence biri demiş ya kavanoza yapmak en güzeli gibi geliyor ben tek tek kullanımlık yapmıştım bir yemek kaşığı bal koymuştum ama çörek otu ve tarçını göz kararı koymuştum ama bayağı katı macun gibi yaptı m ben tarçın koyulaştırıyor ama çörek otu fazla katılmıyor gibi...

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
bir sitede nbuldum bunu kullandık hamile kaldık diyenler var canım

kızlarrrr kürü yaptımmmmm hayırlısı yarın sabah başlıyorum 14 gün sonrada sogan kürü....arada incir yicem ikisi aynı anda olur heralde genelde incir kürüyle sogan kürünü aynı anda yapmayın demişler bi zararı olmaz heralde....sedoşum sağ ol senin ölçülerle yaptımmm

kızlarrrr kürü yaptımmmmm hayırlısı yarın sabah başlıyorum 14 gün sonrada sogan kürü....arada incir yicem ikisi aynı anda olur heralde genelde incir kürüyle sogan kürünü aynı anda yapmayın demişler bi zararı olmaz heralde....sedoşum sağ ol senin ölçülerle yaptımmm

şifa olsun bebeğim inşallah çok çok iyi gelir ve bebeğini kucağına almana vesile olur..bende nette gördüm bu ölçüleri ordan paylaştım canım ordan kullananlar ve hamile kalanlar olmuş bende adet olunca yapıcam bunu bakalım inşallah iyi gelir bizlere..

ucakcım adet olmuşsun hadi hayırlısı.bende hala belirti bile yok..ve bugün 11 gün geçmiş oluyor.kürlerede başlamana sevindim İnş şifa olur arkadaşım...bende güzel havayı fırsat bilip evi döktüm dışarı .eşim işi geregi hafta sonlarıda evde olamıyor malesef bende pazarları evle uğraşarak geçiriyorum..sedoşum bu hafta biran önce bitsede gitsen yücel beye:) ne söyleyeceğini çok merak ediyorum.kendinize ii bakın kızlar öptüm sizi....

Kızlar sizlere de mutlu hayırlı pazarlar..bende bugün adet oldum maalesef sizi bu ay teyze yapamıyorum :-)))) ama iyiki de oldum bir gün daha gecikce randevuyu hafta içine kaydıracaktım 7. güne kadar bitmiş olur zaten benim 5 gibi sürüyor çünkü.. kürü ben bir dahaki aya başliicam galiba siz yapın bu ay başlayın ben arkadan gelicem :-))) Kolay gelsin Aktunacım hava bu taraftada çok güzel gerçekten bahar havası gibi ama tam hastalık havası aslında dikkat et..daha hala adet olmadın mı ya yinede ağır iş filan yapmasaydın 11 gün çok değil mi.. evet canım bir gideyim bakalım ne olacak ama çok tuhaf duygulardayım inşallah dahada kafa karıştırıcı birşey olmaz nedense karamsar oldum bu ara yine umutsuz bakıyorum :-(( 7. gün ultrasonda bakar değil mi sorun olmaz herhalde? öpüyorum bende sizleri görüşürüz kızçeler..

kizlarrr burda da hava cok guzeldi kocisimle guzel bi gun gecirdik sinemaya gittik kelebegin ruyasini tavsiye ederim cok emek gecmis guzel....ayrica dun esim bana kus almis ugurlu geldi eve gelince adet oldum....kuslardan medet umuyoruzz...adini çıtırr koyduk dunden beri otmedi bile alisamadi heralde. ..bugun kurun ilk guni tadi bi garip geldi ama napim hersey bebis icin sedosum sen niye erteledin kuru

ne güzel uçakcım kuşlar eve neşe getiriyor benimde var bir senedir kuşum hediye geldi bana da çok tatlı adı benimkinin pamuk alışır yakında daha çok yeni ya korkuyordur biz valla bebek gibi seviyoruz onu inşallah uğur getirir sana tatlım bal bitmiş bir de malatya pazarı var burda iyi bir bal alayım dedim kendimce ondan sancım da var yarın sabaha içmek lazım ya gitmeye üşendim :-))) o yüzden dedim bir dahaki ay düzgünce yapayım diye.. bende gitmek istiyorum o filme herkes güzel diyor inşallah bizde gideriz iyi yapmışsınız ne güzel güzel havayı değerlendirmişsiniz canım

bizimde kuşlarımız 2 yıl oldu hemde bizimkiler iice alıştılar bize eşim doğum günümde hediiye etmişti:) Ama ben anneme götürdüm bizde kimse yok sıkılmasınlar diye :) arada dışarı çıkarıyoruz süekli tepemizdeler .seninkide zamanla alışır ucakcım bizimkide ilklerde çok yabaniydi biz 2 ciyi sonradan aldık yalnız kalmasın diye o hala biraz yabani...evet evde neşe oluyorlar .mutlu bir hafta sonu geçirmişsiniz ne güzel benim eşimin işlerinden dolayı uzun zaman oldu birlikte bişeyler yapmayalı:( Bu dönem yalnız olmak zor geliyor aslında ama yapabilecek bişey yok bende evle ugraşarak avutuyorum kendimi.sedoşum bu cumartesi gidiyorsun değilmi yücel beye hadi hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum İnş Herşey yolunda gider.öptüm sizi canlar

vaaayyy yarim rahimden sonra ortak bi yonumuz daha varmis kuslar ve kocasizlik...bakma kirk yilda bi hafta sonu gecirdik bizde bi daha ne zaman olur belli degilll bende kafami dagitmak icin evle ugrasiyorumm.... burada evim evim guzel evim forumu var ona takiliyorum dekorasyon fikirleri aliyorum. .masallah cok guzel adet oluyorummm hafifliyo gibiyim kure devam sabah sabah midemi kaldiriyo ama napim okuldakiler burda corek otu kokuyo falan dediler bilmiyolarki ben neler yiyorum halbuki dislerimide fircaladim cok utandimmm yaaa bi bitsin tartiya cikicam 1 2 kilo adet gecikmesinden mi yoksa benim oburlugum mu ciksin. ..egerki oyleyse ver elini karatay teyze....

vaaayyy yarim rahimden sonra ortak bi yonumuz daha varmis kuslar ve kocasizlik...bakma kirk yilda bi hafta sonu gecirdik bizde bi daha ne zaman olur belli degilll bende kafami dagitmak icin evle ugrasiyorumm.... burada evim evim guzel evim forumu var ona takiliyorum dekorasyon fikirleri aliyorum. .masallah cok guzel adet oluyorummm hafifliyo gibiyim kure devam sabah sabah midemi kaldiriyo ama napim okuldakiler burda corek otu kokuyo falan dediler bilmiyolarki ben neler yiyorum halbuki dislerimide fircaladim cok utandimmm yaaa bi bitsin tartiya cikicam 1 2 kilo adet gecikmesinden mi yoksa benim oburlugum mu ciksin. ..egerki oyleyse ver elini karatay teyze....
evt tatlım ortak özelliklerimiz zamanla çoğalmaya başladı.bizim kocişle 1 yıl öncesine kadar hep dipdibeydik ayyyyy özlemişim kızzz üzüldüm şimdi bak:( çörek otlu ucak:) ne güzel işte ben bayılırım kokusuna boşver sen çaktırmadan devam et kürlerine .ya 1-2 kilo alsan ne olacak öle çok kilolu değilsinki bende kilo alacağım diye bakıyorum...bu arada hala ve hala inatla tık yok bende böle giderse ben yakında doğururum kısmetse:) karatay teyze kim kız...yazda geliyor

prof varya mesuuuur karatay diyeti...yok kilo almak istemiyorum 54.5 ideal ne 1 fazla ne 1 eksik bende suan fazlalar var bakalim bi bitsin adet....ya sen tekrar test yaptin mi niye olamiyosun acaba tekrar ne zaman gideceksin dr a

kizlarrrr benim.bi fikrim var daha dogrusu ben uygulamaya gecicem okuldan ciktiktan sonra ipciye gidip ip alicam ne orucemmmm pekii;benim takip ettigim bi kitap serisi var duymussunuzdur kucuk mucizeler dukkani iste o kitabin cikan tum serisini okudum iste o ilk kitabinda bebek battaniyesi orme tarifi var ona basliyacammmm hadiii sizde baslayinnn....lutfen bebislerimiz gelene kadar biter

kizlarrrr benim.bi fikrim var daha dogrusu ben uygulamaya gecicem okuldan ciktiktan sonra ipciye gidip ip alicam ne orucemmmm pekii;benim takip ettigim bi kitap serisi var duymussunuzdur kucuk mucizeler dukkani iste o kitabin cikan tum serisini okudum iste o ilk kitabinda bebek battaniyesi orme tarifi var ona basliyacammmm hadiii sizde baslayinnn....lutfen bebislerimiz gelene kadar biter
ucakcım yapmadım bi daha test ya inanki damarlarım kabardı kan aldırmaktan zaten kansızım eczaneye gitmeyede yüzüm tutmuyor artık kız ezberledi artık ne isteyeceğimi biliyormuş gibi bakıyor bana normalde bugun gidecektim druma ama işler yine fana yoğun yarında genelde hep dışarıda olacağım mümkün değil gidemem bu hafta içi bir gün ayarlayacağım ama hangi gün olur bilmiyorum...el işi güzel fikir ama ben o konuda birz özürlüym sanırım:) bi kersinde bi banyo takımı görmüştüm çok hoşuma gitti yap sök yap sök annnem yeter artık dedi oldum olası elimden hiç gelmez öyle işler ama bi yemek tarifi göreyim özellikle hamur işi ilk denemede tuttururum hemde mütiş lezzetli olur ama iş örgüye gelince peeeeh :) sen başla bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya bak ilk hangimiz tutturursa onun olacak battaniye baştan anlaşalım :) tabi beceremezsen böle hazıra konmaya çalışırsın:)

merhaba kızlar muhabbet koyu bakıyorum ben bugün malm p.tesi temizlik yaptım yoruldum ancak bitti ama sancıdan ölüyorum resmen şimdi ilaç içtim birde bütün bunlar yetmezmiş gibi yirmi yaş dişim çıkıyor mu ne ağrıyor peltek peltek konuşuyorum :-)))))) kız o kitap serisini bende okudum en son iki kitap daha çıktı ya onları daha almadım ama en son 'gül limanı otelini' okudum ama tabi aynı seri değil onu okudun mu ya onu hiç sevmedim çok sıkıntılı geldi ondan sonra almiicam bu kadının daha kitaplarını dedim ama 6.ve 7. kitabınıda merak etmiyor değilim.. evet bir ara bende niyetlendim o yelkenli battaniyeyi örmeye ama başka bir battaniye yapmıştım...o şişle örülüyor ya ben tığ işini daha çok seviyorum..belki bende tığ işi bir bebiş battaniyesi yaparım kız aklıma girdin şimdi inşallah o kitaptaki gibi sana uğur getirir bataniye ama carol un denemesi tutmayınca çok üzülmüştüm ama 4.kitabı okumuşsun madem kendi bebeği de olmuş ya çok sevinmiştim ama o kitap gerçektende bayanlara acayip hitap ediyor duygularımızı okuyor sanki o yüzden bende çok sevmiştim.. şimdi nazan bekiroğlunun nar ağacı nı okuyorum onu da tavsiye ederim..
evet bir ortak yönümüz daha varmış kızlar ya ilginç daha neler çıkacak acaba kurcaladıkça :-) benimde hediye geldi ama dişiymiş biz de birkaç ay sonra yanına erkek alalım dedik ama maalesef o kadar cadaloz ki erkeğinin başını yeni adam stresten gitti ama ne üzüldüm yaa.. ama eve ses getiriyor gerçektende bende çok seviyorum..
boşver kız ye faydalı şeyler onlar şifa resmen ama onlar kilo aldırır iştah açar biraz ama aktunacığın da dediği gibi senin kilon yokki 54,5 de neymiş ben o kiloya gelsem yemin ederim göbek atarım :-)))) evlendiğimde 61 kiloydum üstüne 7 kilo daha aldım ama bugün yemin ettim bakalım dikkat edicem acil zayıflamam lazım bir de bööle hamiş olursam zaten boy da yok top gibin yuvarlanırım mazallah valla :-)))))))
ya o karatay teyze hafif bunak aslında ama neyse onu bunu yiyin 5 km yürüyün diyor kolestrol diye bişi yok diyor filan biraz çatlak gbi geliyo bana :-)))
aktunacım hala olmadın mı sen ya neden ki acaba böyle oldu işlerde yoğun diyorsun bencede birgün fırsat yarat git bakalım boşver kızım başka eczane mi yok yol üzerinde başkasından al aslında en güzeli böyle şeyleri netten almak ben almıştım toptan eczanedeki kız tanıdık ondan alamam diye ama hoş neye yaradı bir çift çizgi göremedik..
evet canım gidicem c.tesi bakalım ne olucak eve gelince yazıcam size inşallah hayırlı şeyler olur..
kızlar t şeklinde rahim nsl oluyor doktorların olduğu siteden kız yazmış dedim ya onu da anlamamışlar yıllarca sonra usg de görmüş dr rahim filminde t çıkmış perde demişler sonra ameliyat olmuş bebeği doğmak üzereymiş bugün yine yazmış bana...

Back
X