oh teyzelerin ikiside becerikli çıktı he ne mutlu bize:) sedoşum annem ne o kilo kız cnm aman dikkat he kilo pkoyu kesinlikle tetikliyor çok dikkat et evdesin nasıl olsa yürüyüş yap havalarda ısınıyor tak anneciğinide koluna gezin birlikte ben gün boyu sabit oturuyorum masa başında banamısın demiyo ya sinir oluyorum sadece 51 kilocuğum ya ama evde çok hareketliyim bide çok yemek seçiyorum salata çeşitlerine bayılıyorum genelde öğle yemeklerim mevsim salatasıdır .... birazdan dışarı çıkacağım az ileride başka eczane var ordan alayım testi biliyırum yok ama bence bu pko yine tetikledi epeydir böle uzamıyordu yada geçtiğimiz ay hsg çektirdim ya ondanda olabilir bu ay eşimdede yeniden test yaptıracağım ucakcım bitkisel bir ilaç adı vermiştin ya bana netten onu araştırdımda tam bizlik eşime ondan alayım diyorum .hım bu arada bizim kuşlarda sahibine benzedi bizim gibi onlardada iş yok kuluşka koyduk arada dişi olan giriyo uyuklayıp çıkıyor.ay bide uyurken yanyana geliyorlar iice sokuluyorlar birbirlerine kafa kafaya verip uyuyorlar nasıl hoşuma gidiyor:)eşimede dedim zaten bu kuş benden önce hamiş kalırsa moralimiz bozar:) sedoşum t şeklinde rahim de duymuştum oda bir çeşidiymiş zaten bir çok çeşidi var usg de anlayan anlıyor demekki bi bize denk gelmedi şöle bi dr ya deli olyorum vallahi.dürbünle baktıracağım en sonunda kendime:)merhaba kızlar muhabbet koyu bakıyorum ben bugün malm p.tesi temizlik yaptım yoruldum ancak bitti ama sancıdan ölüyorum resmen şimdi ilaç içtim birde bütün bunlar yetmezmiş gibi yirmi yaş dişim çıkıyor mu ne ağrıyor peltek peltek konuşuyorum ))))) kız o kitap serisini bende okudum en son iki kitap daha çıktı ya onları daha almadım ama en son 'gül limanı otelini' okudum ama tabi aynı seri değil onu okudun mu ya onu hiç sevmedim çok sıkıntılı geldi ondan sonra almiicam bu kadının daha kitaplarını dedim ama 6.ve 7. kitabınıda merak etmiyor değilim.. evet bir ara bende niyetlendim o yelkenli battaniyeyi örmeye ama başka bir battaniye yapmıştım...o şişle örülüyor ya ben tığ işini daha çok seviyorum..belki bende tığ işi bir bebiş battaniyesi yaparım kız aklıma girdin şimdi inşallah o kitaptaki gibi sana uğur getirir bataniye ama carol un denemesi tutmayınca çok üzülmüştüm ama 4.kitabı okumuşsun madem kendi bebeği de olmuş ya çok sevinmiştim ama o kitap gerçektende bayanlara acayip hitap ediyor duygularımızı okuyor sanki o yüzden bende çok sevmiştim.. şimdi nazan bekiroğlunun nar ağacı nı okuyorum onu da tavsiye ederim..
evet bir ortak yönümüz daha varmış kızlar ya ilginç daha neler çıkacak acaba kurcaladıkça benimde hediye geldi ama dişiymiş biz de birkaç ay sonra yanına erkek alalım dedik ama maalesef o kadar cadaloz ki erkeğinin başını yeni adam stresten gitti ama ne üzüldüm yaa.. ama eve ses getiriyor gerçektende bende çok seviyorum..
boşver kız ye faydalı şeyler onlar şifa resmen ama onlar kilo aldırır iştah açar biraz ama aktunacığın da dediği gibi senin kilon yokki 54,5 de neymiş ben o kiloya gelsem yemin ederim göbek atarım ))) evlendiğimde 61 kiloydum üstüne 7 kilo daha aldım ama bugün yemin ettim bakalım dikkat edicem acil zayıflamam lazım bir de bööle hamiş olursam zaten boy da yok top gibin yuvarlanırım mazallah valla ))))))
ya o karatay teyze hafif bunak aslında ama neyse onu bunu yiyin 5 km yürüyün diyor kolestrol diye bişi yok diyor filan biraz çatlak gbi geliyo bana ))
aktunacım hala olmadın mı sen ya neden ki acaba böyle oldu işlerde yoğun diyorsun bencede birgün fırsat yarat git bakalım boşver kızım başka eczane mi yok yol üzerinde başkasından al aslında en güzeli böyle şeyleri netten almak ben almıştım toptan eczanedeki kız tanıdık ondan alamam diye ama hoş neye yaradı bir çift çizgi göremedik..
evet canım gidicem c.tesi bakalım ne olucak eve gelince yazıcam size inşallah hayırlı şeyler olur..
kızlar t şeklinde rahim nsl oluyor doktorların olduğu siteden kız yazmış dedim ya onu da anlamamışlar yıllarca sonra usg de görmüş dr rahim filminde t çıkmış perde demişler sonra ameliyat olmuş bebeği doğmak üzereymiş bugün yine yazmış bana...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarım rahim
- Konu Sahibi aktuna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yavrum zaten sorun şu tembeliği atmakta..evlendikten sonra eşim işi dolayısıyla ancak 9 da eve geldiği oluyordu tabii bende onu bekliyordum yemek için (yeni evliyiz yaa )) ) tabii 9 da yemekleri höpletince bööle olduk kilo da gelince gitmek bilmiyor şimdi o gelmeden yiyiyorum ama neye yarar ben ekmek de yemem fazla aslında ama göbek var bende diyorum ya bacaklarım kollarım çöp gibi yüzüm toplu bir tek...spor a yazılayım dedim evlenmeden önce spor a gitmiştim 57 kilo olmuştum süperdi şimdi niyet ettim bakalım bu sefer vericem istersem veriyorum plates cd lerim var çalışıyorum çok güzel kilo veriyorum istersem ama bir isteyebilsem can-ı gönülden ))) yürüyüş güzel birde buralar çok müsait parklar var heryer yeşillik ama silkelenip uyanmam lazıımmm.. yokkk kız benim annem hiç bilmez el işi ben netten videoları izleyip öğrendim dantel bile yaptım ne diyorsun ama çok zevkli oluyor... ama ikiniz bir hamiş kalın bende size yaparım battaniye zevkle hemde .... kuşcuklar eş tutmamışlar canım demek 2 sene olmuş diyorsun şimdiye olması lazımdı ikisi de aynı cins olmasın kız yoksam? boşver dövüşmesinler anlaşsınlar da yanyana olsunlar... yalnız forumu okuyanlar diicekki maşallah bunlar yarım rahimden başka herşeyi konuşuyorlar )))))) al bakalım yap br test daha ama ilk idrara sabah yapılsa daha iyi değil mi inşallah pozitif çıkar aktuna yaaaaa
ah bu kocişler yokmu kocişler zaten başımıza ne gelsiyse :))) bende başlarda yeniliğin verdiği heyecandan olsa gerek işe yolcularken camlarda beklerim :)zamnla hepsi aşılıyor:)))tatlım bizim kuşcuklar biri 2 senede diğeri yeni yılbaşında aldık bizimkinin 2 . kasrısı şekerim diğerini tez eskitti dermişim :) tatlım ilk eşi eşi değilmiş meyersem seninde deiğin gibi aynı cinstenmiş biz de diyorduk var bi tuaflık birbirlerini yediler kaç ay boyunca sonunda bir gün annem terasa koymuş hava alsınlar diye nasıl becerdi bilmem kapagı açıp kaçmış canını kurtardı diyelim yada bizimkinin zulmundan:) bizde son dönem anladık ikisinde erkek olduğunu oda bi misafir geldi o söylemişti yoksa bizde hala bi işi beceremediler diye yok yere telaş yaptık:) derken bizimkisi yalnız kalınca bunalıma girrdi tatlım hiç ötmedi bize bi tiripler :)) annemde çok üzüldü erkek merkek onlar anlaşıyordu böle tek kaldı felan deyince yenisini aldık aldığım yere özellikle belirttim aman dişi olsun diye yavru henüz belli olmayabilir ama %80 dişi dedi .bakalım bundan sonrası kısmet:))hım evet bu arada formu okuyanlar ne deseniz haklısınız:)) yarım rahim dışındaki herşeyi bulabilirsiniz örgü,yemek tarifleri.kür tarifleri,zayıflama metodları,kocişlere verilen kürler,kuşcuklarımız :)) zamanla işin sonu nereye varır bizlerde bilemiyoruz:))sanırım ufak ufak deliriyoruz asşlında hep aynı şeyi düşünüp kafayı yememek için sayfamızı takip etmeniz önemli rica olunur imza 3 deli :)) bu arada evet sedoşum kociş için pi ilaç verdi bana ucakcım. araştırdım tam bizlik şu testi yaptıralımda sonuca göre kullanmaya başlayacak sanırım...yavrum zaten sorun şu tembeliği atmakta..evlendikten sonra eşim işi dolayısıyla ancak 9 da eve geldiği oluyordu tabii bende onu bekliyordum yemek için (yeni evliyiz yaa )) ) tabii 9 da yemekleri höpletince bööle olduk kilo da gelince gitmek bilmiyor şimdi o gelmeden yiyiyorum ama neye yarar ben ekmek de yemem fazla aslında ama göbek var bende diyorum ya bacaklarım kollarım çöp gibi yüzüm toplu bir tek...spor a yazılayım dedim evlenmeden önce spor a gitmiştim 57 kilo olmuştum süperdi şimdi niyet ettim bakalım bu sefer vericem istersem veriyorum plates cd lerim var çalışıyorum çok güzel kilo veriyorum istersem ama bir isteyebilsem can-ı gönülden ))) yürüyüş güzel birde buralar çok müsait parklar var heryer yeşillik ama silkelenip uyanmam lazıımmm.. yokkk kız benim annem hiç bilmez el işi ben netten videoları izleyip öğrendim dantel bile yaptım ne diyorsun ama çok zevkli oluyor... ama ikiniz bir hamiş kalın bende size yaparım battaniye zevkle hemde .... kuşcuklar eş tutmamışlar canım demek 2 sene olmuş diyorsun şimdiye olması lazımdı ikisi de aynı cins olmasın kız yoksam? boşver dövüşmesinler anlaşsınlar da yanyana olsunlar... yalnız forumu okuyanlar diicekki maşallah bunlar yarım rahimden başka herşeyi konuşuyorlar )))))) al bakalım yap br test daha ama ilk idrara sabah yapılsa daha iyi değil mi inşallah pozitif çıkar aktuna yaaaaa
ah bu kocişler yokmu kocişler zaten başımıza ne gelsiyse :))) bende başlarda yeniliğin verdiği heyecandan olsa gerek işe yolcularken camlarda beklerim :)zamnla hepsi aşılıyor:)))tatlım bizim kuşcuklar biri 2 senede diğeri yeni yılbaşında aldık bizimkinin 2 . kasrısı şekerim diğerini tez eskitti dermişim :) tatlım ilk eşi eşi değilmiş meyersem seninde deiğin gibi aynı cinstenmiş biz de diyorduk var bi tuaflık birbirlerini yediler kaç ay boyunca sonunda bir gün annem terasa koymuş hava alsınlar diye nasıl becerdi bilmem kapagı açıp kaçmış canını kurtardı diyelim yada bizimkinin zulmundan:) bizde son dönem anladık ikisinde erkek olduğunu oda bi misafir geldi o söylemişti yoksa bizde hala bi işi beceremediler diye yok yere telaş yaptık:) derken bizimkisi yalnız kalınca bunalıma girrdi tatlım hiç ötmedi bize bi tiripler :)) annemde çok üzüldü erkek merkek onlar anlaşıyordu böle tek kaldı felan deyince yenisini aldık aldığım yere özellikle belirttim aman dişi olsun diye yavru henüz belli olmayabilir ama %80 dişi dedi .bakalım bundan sonrası kısmet:))hım evet bu arada formu okuyanlar ne deseniz haklısınız:)) yarım rahim dışındaki herşeyi bulabilirsiniz örgü,yemek tarifleri.kür tarifleri,zayıflama metodları,kocişlere verilen kürler,kuşcuklarımız :)) zamanla işin sonu nereye varır bizlerde bilemiyoruz:))sanırım ufak ufak deliriyoruz asşlında hep aynı şeyi düşünüp kafayı yememek için sayfamızı takip etmeniz önemli rica olunur imza 3 deli :)) bu arada evet sedoşum kociş için pi ilaç verdi bana ucakcım. araştırdım tam bizlik şu testi yaptıralımda sonuca göre kullanmaya başlayacak sanırım...
inşallah ilaca gerek kalmaz da eşinin tahlili çok iyi çıkar canım benim..zaten sonuçlarımız birbirine benziyor bence kötü de değil yani iyi bence.. iyi bari diğer kuş canını kurtarmış kız yoksa kötü şeyler olabilirmiş ;-) dişi şimdi yavrudur o yüzden ancak alışır canım daha yeniymiş ya..bizim kuş çok bağırıyor ya habire açmak zorunda kalıyorum yiyecek delisi elimizde birşey görse üstümüze atlıyor bazen yastıkların arkasından çaktırmadan birşeyler yiyiyoruz zaten öyle öyle öldürdü erkeğini birşey yerken gidip erkeği dövüyordu 'senin yüzünden bana vermiyorlar..' diyordu herhalde vura vura hayvanımı salak etti zaten hayvan öldü de kurtuldu yemin ederim :-((( bende öyle birde gittim onlara yuva aldık koyduk ama nafile erkeğini gömdü cadaloz şimdi uyukluyor..aynen öyle ya her telden bizim muhabbet zaten yakında bizi forumdan atıp bu başlığıda kilitlemezlerse iyidir ))) test yaptın mıı kız...
oh oh muhabbetlere bak kaptirmis bizim deliler ben ip pesinde yemek pesinde kosarken hanimlar kaynatmis... kizim biz normalmiyiz ki bizim kuslar normal olsun evrene yayilan enerji misali benim kide saf saf oturuyo anlamadim gitti..
sedos gul.limanini okudum ama bence son kitaplari okuuuu ben bayiliyorum son kitapta alex bile hamile cildiricam...kiz carol hamile kalmismiydi evlatlik mi almisti unuttum bak....ayrica elimden her isss gelirrr....siz bi hamis kalin neler yaparim ben size battaniye kurban olsun sizee..kizlar su morfoloji olayini cok basite aldiklari belli ama nede olsa etkiliyo zaten bizim sag taraf yok..kocalarinda yakisikli olan sayisi az(morfoloji icin dr oyle demistin zaten dolleyen en yakisikli olanlari oluyo diyee ne gulmustum)oyle oluncada hamis kalma suresi uzuyoooor kismettt ne diyim ki
sedos gul.limanini okudum ama bence son kitaplari okuuuu ben bayiliyorum son kitapta alex bile hamile cildiricam...kiz carol hamile kalmismiydi evlatlik mi almisti unuttum bak....ayrica elimden her isss gelirrr....siz bi hamis kalin neler yaparim ben size battaniye kurban olsun sizee..kizlar su morfoloji olayini cok basite aldiklari belli ama nede olsa etkiliyo zaten bizim sag taraf yok..kocalarinda yakisikli olan sayisi az(morfoloji icin dr oyle demistin zaten dolleyen en yakisikli olanlari oluyo diyee ne gulmustum)oyle oluncada hamis kalma suresi uzuyoooor kismettt ne diyim ki
ayrica kizlar morfoloji ne kadar dusukse hamile kalma ihtimalide okadar dusuyor....ve morfoloji goz rengi gibi kalitsal genetik bi tedavisi yok sadce sperm sayi ve hareketliliji artirarak yuzdelik orani yukseltebiyoruz..gerci yumurtayi dolleyen sadece 1 sperm yetiyor..bence o ilaci ne olursa olsun kullanin sadece sperm icin degil gunluk hayatta enerji veriyo biz hem ilacim hemde keci boynuzu kurunun fazlasiyla yararini gorduk...3 ay yaptim ben keci boynuzuni esimin giki cikmadi herseyim o benimm kiyamam...kisaca deneyim ozelikle aktunacim sen cunku spermler 2 ayda bir yeniliyo sen zaten o surecte korunacaksin basladiginda da taze kan olsun di mi ama....
oh oh muhabbetlere bak kaptirmis bizim deliler ben ip pesinde yemek pesinde kosarken hanimlar kaynatmis... kizim biz normalmiyiz ki bizim kuslar normal olsun evrene yayilan enerji misali benim kide saf saf oturuyo anlamadim gitti..
oo kolay gelsin kız ne yemek yaptın bakalım?kızz deme uyy benim dertli başım o çatlak alex demi hamileeeee... anam ölelim biz valla.. evet kız unuttun mu 4. kitaptaydı sanırım carol hamileymiş hatta baş karakterin adını unuttum oda hasta ya çocuğu olsun istiyo kendi içinden diyordiki hatta 'carol evlatlık edindi bir sene sonra hamile olduğunu öğrendi bu mücize banada rastlayacakmı ' diyordu..ben sana diiiim kızım o da hamile kalır biz doğurmadan o da doğurur ))) dur alayım son iki kitabı da okuyayım yemin etmiştim ama alıcam dayanamam ben))
senin kuş alışır daha kız yeni o yakında canavar olur o ))) dur bakalım c.tesi dr ne diicek sonuçlara bakınca dr belki verir bişii yada ne olacak bilmiyorum tatlım yakışıklı mı bazı dr böyle muhabbetçi oluyor ya hoşuma gidiyor doğru tabii kaliteli ve kaliteli sperm lazım çok olması da önemli değil aslında...
kızlar bişey dieyimmi bi yemin edeceğim doğurana kadar test yapmayacagım en sonunda yok yine yok zaten belli olmadığıda işte aptallığıma doymamayım ben bide her severinde heveslenmiyormuyum ilkmiş gibi sinir oluyorum kendidme.dün akşam hep aklımdan geçtiniz ama annemde misafirlerimiz vardı bir türlü fırsat olmadı yazamadım size sorada benim kociş erken geldi evimize gittik..ucakcım bahsettiğin ilacı eşimin sonuçları iide çıksa alacağım dediğin gibi. 6 ay önceki tahlilinde haraketli sayısı düşük demişti dr bide şimdi iş değişikliği oldu işide çok yorucu ve stresli günlük hayatındada artısı olur diye düşnüyorum..sedoşum cumartesiyi iple çekiyorum İnş hayırlısı olur tatlım.sen kendini herşeye hazırlayarak git ama içimden bir ses ufakta olsa bir opersayon geçireceksin ve herşey yoluna girecek diyor...ucakcım mide şu morfoloji sperm testinin dışında bir testmi oluyor ..
yok canim ama iyi bi tup bebek merkezinde yaptir ayrintili spermigram diye..biz ilk yaptirdigimizda uyduruk bi yerdi sadeca hareket ve sayiya bakilmisti o zamanda dusuk cikmis hic bi dr onemsememisti ama morfoloji yoktu onu sobradan ogrendik..ama malesef morfolojiye bu etki yapilamiyor kalitsal...bi cok cocugu olan insandada var ama bilinmiyo. ..ayrica bize sperm dna hasar testi yapildi o farkli bisey hem biraz da pahali ve en onemlisi bence esli kromozom analizi pek cok gebeligin engelinin altinda bu cikiyor diylar bu testte her yerde yapilmiyo ve biraz pahali....kizlar sizin fsh lar kacti eski testlerinize baksaniza heleki sedosss bence yaptir adetliyken yeni hormon testlerinle git dr nasil olsaisteyecek senden zaman kazanmis olursun bi daha ki adeti beklemezsin
aktunacım herşeyin hayırlısı insan heyecan yapmaz mı kız tabiki bir umut ediyoruz işte ama olsun senin sağlığın yerinde olsun da bebiş gelecek nsl olsa...ama 11 gün oldu herhalde bence artık bir an önce git dr a ilaç filan verir normal değil bu kadar gecikme gerçi sen arada benim gecikiyor diyordun ama ultrasondada birşey görünmüyor diyorsun ya stresten gecikti adetin dicem ama çok gecikti ben olsam şişkinlikten patlardım kesin..
benimde yine çok sancım var aslında çok metanetliyimdir ama gerçekten ağrıyor yani birde dişim tuttu 20 yaş dişim resmen yarılmış ya 30 unda 20 yaş dişi mi çıkarmış kardeşim...
kızlar bizim sperm tahlilini yaptırdığımız yerde iyi bir tüp bebek merkezi hatta dr diğer yerler dandik olabiliyor o yüzden kesinlikle bizde yaptırın dedi o yüzden yaptırdık bizde orda hatta iki sayfa bir sürü ayrıntı var kuyruklu yok bilmem neli sperm diye onları anlamıyoruz tabi..ben sonradan dikkatimi çekti sizin söylediğiniz değerler yıkama öncesi mi sonrasımı bir de yıkama sonrası yazıyor bizde.. birde kızlar aslında benim eşimde tek taraflı inmemiş testis sorunu var doğuştan hiç ameliyat olmamış hatta dr a bile gitmemiş böyle olanlarda sonuçlar çok düşük çıkıyor hatta hiç spermi olmayanlar bile var bizde çok korkuyorduk ne dualara ettim gerçekten bizim için mucize oldu onun tahlilleri dr sonuçlar çok iyi dedi hele ki böylede biri için o yüzden ben çok seviniyorum tahlil sonuçlarına dr eş de bir prob yok dedi belki morfoloji dediğiniz gibi etkilidir az birşey de olsa ama yinede bu süre zarfında hamiş kalmam lazımdı çünkü düşünsenize erkeğin spermi hep aynı sperm değil mi asıl dölleyen biziz sonuçta erkek her zaman yaptığını yapıyor farklı birşey yok bilemiyorum bakalım gidince dr ne diicek belki bir test daha ister..
uçakcım dna hasar testi genelde tüp bebek yaptıracaklara ve tutmayanlara filan yapılıyor galiba değil mi benim ağabimlerinde eşinde yumurta oluşmuyor 3. denemeyi yaptıracaklar yaza şimdi onlardan bu testleri istemişler ve daha bir sürü genetik testler filan istenmiş bahçeciye gittiler bu sefer bakalım ne olacak..
fsh mi filan hiç bilmiyorum canım diyorum ya elimde tahlil kağıdım yok belki adam ekstra tahlil ister bakalım ne istiicek bilmiyorum birde habire masraf oluyor olmazsa diyorum devlet hastanesinde bedavaya o tahlilleri yapıyorlarmış önceden randevu alıp yaptırırım diyorum ama bilmiyorum tabiki.. birde kızlar birşey daha diicem benim pazar günü ilk adetimdi ya ama benim herzaman ilk gün öyle çok çok az gelir yani bir iki damla gibi ertesi gün çok gelir sizce ilk gün pazar mı oluyor yani p.tesi mi..yani bugün 2. mi 3. gün mü oluyor her seferinde böyle oluyor...
benimde yine çok sancım var aslında çok metanetliyimdir ama gerçekten ağrıyor yani birde dişim tuttu 20 yaş dişim resmen yarılmış ya 30 unda 20 yaş dişi mi çıkarmış kardeşim...
kızlar bizim sperm tahlilini yaptırdığımız yerde iyi bir tüp bebek merkezi hatta dr diğer yerler dandik olabiliyor o yüzden kesinlikle bizde yaptırın dedi o yüzden yaptırdık bizde orda hatta iki sayfa bir sürü ayrıntı var kuyruklu yok bilmem neli sperm diye onları anlamıyoruz tabi..ben sonradan dikkatimi çekti sizin söylediğiniz değerler yıkama öncesi mi sonrasımı bir de yıkama sonrası yazıyor bizde.. birde kızlar aslında benim eşimde tek taraflı inmemiş testis sorunu var doğuştan hiç ameliyat olmamış hatta dr a bile gitmemiş böyle olanlarda sonuçlar çok düşük çıkıyor hatta hiç spermi olmayanlar bile var bizde çok korkuyorduk ne dualara ettim gerçekten bizim için mucize oldu onun tahlilleri dr sonuçlar çok iyi dedi hele ki böylede biri için o yüzden ben çok seviniyorum tahlil sonuçlarına dr eş de bir prob yok dedi belki morfoloji dediğiniz gibi etkilidir az birşey de olsa ama yinede bu süre zarfında hamiş kalmam lazımdı çünkü düşünsenize erkeğin spermi hep aynı sperm değil mi asıl dölleyen biziz sonuçta erkek her zaman yaptığını yapıyor farklı birşey yok bilemiyorum bakalım gidince dr ne diicek belki bir test daha ister..
uçakcım dna hasar testi genelde tüp bebek yaptıracaklara ve tutmayanlara filan yapılıyor galiba değil mi benim ağabimlerinde eşinde yumurta oluşmuyor 3. denemeyi yaptıracaklar yaza şimdi onlardan bu testleri istemişler ve daha bir sürü genetik testler filan istenmiş bahçeciye gittiler bu sefer bakalım ne olacak..
fsh mi filan hiç bilmiyorum canım diyorum ya elimde tahlil kağıdım yok belki adam ekstra tahlil ister bakalım ne istiicek bilmiyorum birde habire masraf oluyor olmazsa diyorum devlet hastanesinde bedavaya o tahlilleri yapıyorlarmış önceden randevu alıp yaptırırım diyorum ama bilmiyorum tabiki.. birde kızlar birşey daha diicem benim pazar günü ilk adetimdi ya ama benim herzaman ilk gün öyle çok çok az gelir yani bir iki damla gibi ertesi gün çok gelir sizce ilk gün pazar mı oluyor yani p.tesi mi..yani bugün 2. mi 3. gün mü oluyor her seferinde böyle oluyor...
geldim kızlar ve geldimki ne geldim çok şükür 13 cü günün sonunda adet olabildim.sabah drumu arayıp yarın randevu almıştım az önce arayıp iptal ettirdim. ucakcım evet bu sefer ii biryerde yaptıracağım geçen sefer yaptırdığım yer sıradan bi yerdi drum bu ayrıntılı değil hem değerlerde birbiriyle çok alakasız bu sonulara bakarsak anlam çıkmaz hareketlisi çok düşük başka özel bi yerde yaptırın demişti umut tüp bebek merkezi var bahçeci kadıköyde orda yaptıralım diyorum...sedoşum tatlım 3.gününde mutlaka hormon tahlilini yaptır öle git boşuna bir daki aya sarkmasın mutlaka isteyecektir hormon tahlilini hem vakit kazan hemde orda fiyatlar çok uçuk biliyorsun ne gerek var git bi devlet hastanesine yaptır.çok azdahi olmuş olsa ki benimkide öle oluyor bugün damlalar halinde oluyor ama yarın tam anlamıyla sökülüyor.yani yarın benim 2. günüm olmuş oluyor tatlım.ucak benim hormon tahlilimi mail atacağım sana ben pek anlamıyorum o değerlerden sen bi göz atarsın..evet benim bildiğimde kromozm ve diğer detaylı tahliller tüp bebek tutmadığı takdirde gerek duyuluyor sanırım.ve zaten bunların bir tedaviside yok diye biliyorum...sedoşum bu arada çok geçmiş olsun tatlım ben neler çektim o yirmilik dişlerden benim her iki tarafta içine batık ameliyatla alınması gerekiyor arada apse yapıyor varya neler çekiyorum ama ameliyatada korkudan yanaşmıyorum damağı yarım aldıktan sonra dikiş atacaklarmış ya ağızda dikişmi olur ıyyyy hım bide geçen ay sinemada mısır yerken dişim kırıldı:) dolgum düşmüş şuan ağrımıyor ama fırsat vermeden onuda yaptırmam lazım.ay allah korusun hamişlik dönemeinde diş ağrısı çekmek kadar berbat bişey yok benim büyük eltim kadın 6 ay boyunca hüngür hüngür ağlıyordu ya neler çekti o dişinden bebiş var diye hiç bişey yapamadılar öle kıvrandı kadıncağız.bu 2 ay boyunca kendimi hamileliğe hazırlayacağım folik asit ek gıdalar kan hapı şu adet geciklemerinide yoluna koymam lazım eşimin tahlillerinide yaptırdıkmı geriye beklemek kalacak ...ondan sonrasıda Allah kerim...aktunacım herşeyin hayırlısı insan heyecan yapmaz mı kız tabiki bir umut ediyoruz işte ama olsun senin sağlığın yerinde olsun da bebiş gelecek nsl olsa...ama 11 gün oldu herhalde bence artık bir an önce git dr a ilaç filan verir normal değil bu kadar gecikme gerçi sen arada benim gecikiyor diyordun ama ultrasondada birşey görünmüyor diyorsun ya stresten gecikti adetin dicem ama çok gecikti ben olsam şişkinlikten patlardım kesin..
ilk gunun pazartesi olur canim benim...ya hormontestleri devlet hastanesinde yapiliyo parasiz bence git hemen yaptir cunku dr ister o zamanda adetli olman gerekk...ayrica her ay sperm ayni sperm degil hareketliligi sayisi miktari stres beslenme ilaclar her sey degistiriyo 2 ayda bir yenileniyor...evt bende tupten once yapmistim baska dr ne gerek var bunlari yapmaya gerek yoktu paran ve vaktin cok mu dedi deli oldum...
hadi gözün aydın canım çok sevindim hepimizin adet tarihi çakıştı farkında mısınız )) al sana bir ortak özellik daha demekki çalışmalarda çakışacak ))) o zaman benim bugün 3. günüm ve treni kaçırdım çünkü devlet hastanelerinde birkaç gün önceden randevu almak gerekiyor bir dahaki aya yaptıracam ozaman yine her halukarda.. bugün ender saraç ta bir adam çıkmıştı ki ben birçok yerde de okumuştum çocuğu olmayanlar filan dedi 'propolis' tüketin bağışıklı sistemini güçlendiriyor spermi arttırıyormuş ayrıca bayanlara da çok faydalı dedi.. bir de gece çuha çiçeği diye bir bitki varmmış ya çok yerde okudum bunu evening promise oil diye geçiyor galiba bu da bayanlara birebir dedi bunun hapı da var ama ne derece güvenli bilemiyorum ki.. bencede canım iyi bir yerde yaptır bizimkinde bir sürü ayrıntı yazıyor diyorum ya koca 2 sayfa birde sonuç olarak normozoospermi yazıyor yani normal demekmiş.. şu c.tesi ne olacak bilemiyorum ki canım içinden güzel şeyleri geçirmişsin inşallah öyle olur aktunacım beni korku saldı şimdiden ne olacak nsl çıkacak diye hakkımızda hayırlısı olsun... inşallah hormon tahlillerimde iyidir ya her ay adet oluyoruz ama hormonların durumu ne.. kızlar anneniz menepoza girdimi benim annem 40 -41 yaşında girmiş menepoza anneannem de öyleymiş dr a söylediğimde genetik olabilir acele etmen lazım dedi sizde durum nedir??
uçakcım emar çektiricem diyordun sen mail attım dr a diyordun geldi mi cevap?
ilk gunun pazartesi olur canim benim...ya hormontestleri devlet hastanesinde yapiliyo parasiz bence git hemen yaptir cunku dr ister o zamanda adetli olman gerekk...ayrica her ay sperm ayni sperm degil hareketliligi sayisi miktari stres beslenme ilaclar her sey degistiriyo 2 ayda bir yenileniyor...evt bende tupten once yapmistim baska dr ne gerek var bunlari yapmaya gerek yoktu paran ve vaktin cok mu dedi deli oldum...
karar verin kızlar ya pazar mı oluyor p.tesi mi ben az da gelse ilk günü sayıyorum hep devlet hastanesi hemen gün vermiyorki ya uffff arada kaldım..evet spermler 2-3 ayda bir yenileniyormuş bizim aralıktaydı galiba 3 ay oldu aşağı yukarı bakalım dr yenile derse yenileriz c.teis dr ne diicek bakalım...
evet dişlerde sorun varsa hamiş kalmadan yaptırın diyorlar benim de bir dişim kırılmıştı senelerce bekledim deli gibi korktum gitmedim ama ne ağrılar çektim bir görsen salak gibi ondan sonra o artık ne kadar gitmişse ağrı kesildi sonra diğer tarfataki dişimde öyle kırıldı o da ağrı ağrı iki taraftada olunca mecbur gittim korka korka anam hiç birşey yokmuş işte zamanında gitseydim dolgu olacak dişlerimin ikisi kanal tedavisi olmak zorunda kaldı dr dediki gece ağrı yapıp uykudan uyandıracak kadar sa kesinlikle kanal tedavisi dedi Allah a çok şükür hiç acımadı kanal tedavisi de çok zor oluyor ya 2 satt ağzın açık bekliyorsun dişi oyup onu onu sokup onu çıkarıyor ama şimdi iyi de sol taraftaki 20 lik şimdi o dişede baskı yapıyor yada acısı ona vuruyor ya off yarıp aldıramam kanal tedavisi için dr a gittğimde 2 sene evvel dr bana dediki 'ileride hamile kalınca bu 20 yaş dişlerin sana sorun çıkarabilir bence daha çürümeden çektirelim'dedi bende olmaz dedim ya sağlam diş çekilir mi ya çok zormuş onu çektirmek yarıp alıyorlarmış Allah ım hayatta olmazzzz...
tşkler sedoşum evet peş peşe olduk resmen .tüh ya ama 4. günü yapsan oluyor sanırım ben bikeresinde öle yaptım gittim drum yoktu 4 .güne kaldı ya bence yaptır sen sedoş önemli bu tahlil kesinlikle isteyecektir.hatta ara doktorunu sor 3. günü kaçırdım 4 günü yapsam olurmu de bence olmaz demeyecektir.umutta yaptıracağım cnm eşimn tahlillerini tüp bebek merkezi ii biryer diyorlar..benim annem 50 yaşında girdi tatlım...evet genetik olabiliyormuş daha önce bende duymuştum.hatta yarım rahimde genetik olabiliyormuş dr ilk oalark ailende böle birşey varmı demişti bana hatta.gerçi hiç rahim filmi çektiren yok ama hepsini çocuğu olduğuna göre sorunda yok..eşim için tekrardan keçiboynuzu küründe başlayacağım çok faydası olmuştu bize...ucakcım sana mail attım bakıp dönersen sevinirim.öpt sizihadi gözün aydın canım çok sevindim hepimizin adet tarihi çakıştı farkında mısınız )) al sana bir ortak özellik daha demekki çalışmalarda çakışacak ))) o zaman benim bugün 3. günüm ve treni kaçırdım çünkü devlet hastanelerinde birkaç gün önceden randevu almak gerekiyor bir dahaki aya yaptıracam ozaman yine her halukarda.. bugün ender saraç ta bir adam çıkmıştı ki ben birçok yerde de okumuştum çocuğu olmayanlar filan dedi 'propolis' tüketin bağışıklı sistemini güçlendiriyor spermi arttırıyormuş ayrıca bayanlara da çok faydalı dedi.. bir de gece çuha çiçeği diye bir bitki varmmış ya çok yerde okudum bunu evening promise oil diye geçiyor galiba bu da bayanlara birebir dedi bunun hapı da var ama ne derece güvenli bilemiyorum ki.. bencede canım iyi bir yerde yaptır bizimkinde bir sürü ayrıntı yazıyor diyorum ya koca 2 sayfa birde sonuç olarak normozoospermi yazıyor yani normal demekmiş.. şu c.tesi ne olacak bilemiyorum ki canım içinden güzel şeyleri geçirmişsin inşallah öyle olur aktunacım beni korku saldı şimdiden ne olacak nsl çıkacak diye hakkımızda hayırlısı olsun... inşallah hormon tahlillerimde iyidir ya her ay adet oluyoruz ama hormonların durumu ne.. kızlar anneniz menepoza girdimi benim annem 40 -41 yaşında girmiş menepoza anneannem de öyleymiş dr a söylediğimde genetik olabilir acele etmen lazım dedi sizde durum nedir??
all bi ortak nokta bende 20lil dis cikariyorum kac aydir bereket agrisi yok ben dis teli tedavisi gordugum icin rahatim...sorun yok dislerimde
.kizlar benim annemde 40 da teklemos 45 de kesilmis banada doktor oyle demisti ama annanem son cocugunu 45 yasinda dogurmis o ne olacak...benim anneminde rahim dar sanirim ama bizd3 dogmusuz salla canim...ua bak ozel hastanede tas catlasa 50 tl bence git yaptir gunun gecmed3n sedos
.kizlar benim annemde 40 da teklemos 45 de kesilmis banada doktor oyle demisti ama annanem son cocugunu 45 yasinda dogurmis o ne olacak...benim anneminde rahim dar sanirim ama bizd3 dogmusuz salla canim...ua bak ozel hastanede tas catlasa 50 tl bence git yaptir gunun gecmed3n sedos
all bi ortak nokta bende 20lil dis cikariyorum kac aydir bereket agrisi yok ben dis teli tedavisi gordugum icin rahatim...sorun yok dislerimde
aç- tok farketmiyormu bu tahlillerde sabah olması gerekmiyormu bir de kızım ne 50 tl si ya 150 vardır onca tahlil bence..şimdi devlete baktım burda b.çekmecede var onda kadın doğum yok önce dr un yazması lazım ya çatalca var o da 1,5 saat yol off..