• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yaptırmayı düşündüğüm oturma takımı (klasik-tarihi)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
96
İzmir
Yemek takımı bölümünde açtığım topicden düşündüğüm yemek takımına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz;

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...acagim-yemek-odasi-takimim-klasik-tarihi.html

Buda yemek odası takımıyla uyumlu olmsun diye yaptırmayı düşündüğüm oturma gurubum;

hal2k.jpg

Bakıpda çok pahalıdır falan demeyin kızlar güvenilir bir mobilyacı ile yaptırırsanız inanın 3-4 milyara yapabiliniyor çok araştırdım ben.Fikirlenizi paylaşırsanız sevinirim kızlar.

yerimseniben cnm çok güzel yemek takımınada baktım çok uyumlu olurlar şimdiden güle güle kullan

sandalyeleri çok beğendim ama o oymalar ne bilimm ya şöyle bi 30 yıl sonra böle bi ev istrim sanırım,aşırı ağır akannehir

render motoru neki bunun, rezalet bi render. halı falan ne öle.

dekorasyona diyeceğim yok yanlış anlamayın, bunu bilgisayarda yapan adam feci beceriksizmiş.

çok hoş. güle güle, mutlulukla kullan yerimseniben

ya ben bunu o anın gazıyla attım ama sonradan öle aşırı beğenmediğimi farkettim.yemek odasıyla uyumlu falan ama tam cuk değil genede.yemek odası takımı ama tam istediğim gibi.oturma grubuda bu ayarda klasik bişi olacak akçaağaç,bordo kaplamalı gene altın varaklar olacak öle istiorum yani.burda kaplamalar daha kırmızı gözükyor.çok keskin gözküyor renkler.december bu resim ölesine konmuş bi resim halının duruşu falan rezalet canım bende biliyorum,ben 3aşağı 5 yukarı fikir olsun diye böle yapıp koydum

bence çok abartılı yaa ama yinede zevkler ve renkler tartışılmazmış yani

cok gusel cok beendım. bende böle seylerı cok sevıorum ama daha ılerıkı bır yas ıcın olabılır sımdılık daha normal takımlar tercıh etmeyı dusunuorum.

yemek odasıda salonda süppppper ötesi çok çok beğendim mobilya dediğin böyle olur bence gayet yerinde bi seçim yapmışsın kaydirigubbakcemile5 bende nişanlıyım kesinlikle bu tarz istiyorum bende modern mobilyalar kesinlikle ewin hiç bi köşesinde tercihim değil. bu mobilyaları bi firmanın sitesinden mi buldun canım????

renk güzel de ağır biraz hatta baya ağır. konsolos mu ağırlıcan...ama zevk meselesi tabi...

kaydirigubbakcemile5bence de,insan eşofmanla falan gezmeye utanır bu mobilyaların içindekaydirigubbakcemile3ama zevk meselesi tabi

kaydirigubbakcemile5bence de,insan eşofmanla falan gezmeye utanır bu mobilyaların içindekaydirigubbakcemile3ama zevk meselesi tabi

eşofman yakışmaz bencede sürekli şık olunmalı.. :42: ..bende süslüleri severim ama bu yaşça daha ileri kişilerin evine yakışır gibime geliyor. ama yine de zevk sizin tabiiki.....ama uyumlu bir kombin oluşmuş.... :34:

cnm çok ağar ve güzel, salon takımınıda çok beğendim. bence modern tarzda mobilyaların modası geçer ama klasikler her zaman kalıcı olur. ben de bu tarz alıp almama konusunda kararsızım. fiyatları ne aralıkta acaba?

Yemek takımı bölümünde açtığım topicden düşündüğüm yemek takımına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz;

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...acagim-yemek-odasi-takimim-klasik-tarihi.html

Buda yemek odası takımıyla uyumlu olmsun diye yaptırmayı düşündüğüm oturma gurubum;

hal2k.jpg

Bakıpda çok pahalıdır falan demeyin kızlar güvenilir bir mobilyacı ile yaptırırsanız inanın 3-4 milyara yapabiliniyor çok araştırdım ben.Fikirlenizi paylaşırsanız sevinirim kızlar.

renk çok güzel...

baya apartılı canım ama sizin beğenmeniz önemli gençsiniz sonucta bu kadar apartı ileride göze hoş gelmiyebilir

Back
X