Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almak istedigim esyalar kızlarr yorumlarınızı bekliyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yatak odasının tasarımı güzel daha acık renk sec bebeğim odan ferah durur :) :36:

novanın koyu rengi hiç hoş durmuyo ve acayip toz belli ediyo ben kırşehirde yaşıyorum ve bellona satış mağazası eşimin yakın akrabalarının orda durduğu yerde hergün kızlar koyu renk mobilyaların tozlarını alıyo bıkmışlar yazık ve bana asla tavsiye etmediler benimki novanın armut rengi olanı canım kesinlikle tavsiye ederim hiç toz belli etmiyor ve sağlam fiyarı da uygun..
attachment.php

benim evimdeki halleri bu yalnız ben sandalyelerini istikbalden aldım kendi sandalyelerini beğenmedim ama bu aldıklarım sanki bu mobilya için üretilmiş çok güzel uyum sağladı..bu linkte de tv ünitemi vs görebilirsin bakmak istersen...http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.html
valla bazen elimle kontrol etmesem belli olmuyo tozlandığı...:1:

eet katılıyorumm bende aynı ürünü kullanıyorummm :) gerçekten müthiş rahat :) dediği gibi kontrol etmesem tozlandığı belli bile olmuyor..

Back
X