• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ruyamsiin

u'r my dream <3
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
885
0
46
- Yurtdışı
slm kizlar :92: :3:
ben hergun deisik deisik sac modeli yapiyorum ve cogu kisi begendigini soyluyo :6:. Bu yuzdende yaptigim modelleri sizlerle paylasmak istedim^^. Begendiginiz modelleri anlatmaya calisirim ama fazla Turkcem olmadigi icin resimli anlatirim. Ama hicde zor degiller :34:.
Umarim sizde yaptiginiz gunluk sac modellerinizi paylasirsiniz, fikir edinmis oluruz :12:.
Simdilik bi kac tane model koycam, begenilirse devam ederim :66: begenilmezse koymam :20:

1. sac modeli - orgulu model

2. sac modeli - "Gyaru" topuzu

3. sac modeli - 4lu orgu

4. sac modeli - bob modeli

5. sac modeli - krepeli at kuyrugu

6. sac modeli - duz, krepeli basit model

7. sac modeli - sac ile orgulu bant

8. sac modeli - 2li orgu

:42: :16::16::16: :70::70::54:
insallah sizde eklersiniz :54:

saçlarım çok uzundu hiç kıyamazdım bakmıyordum çünkü fön vs.. sonunda kestirdim ohh rahatladım:21:ne güzel oldu kısa olunca fönde rahat oluyor artık uzatmam herhalde

süper modeller, ben bu 4.ncü modeli denedim başaramadım ya, sen çok güzel yapmışsın tebrikler canım:)

6.modelı nasıl yapıyosun guselım
sacında sac modellerıde cok gusel .. de benım saclarım pek uzun deıl :(

maşallah çok güzel ama hepsi birbirine benziyor gibi geldi..belki şu saatte ayrıntılı bakamamış olabilirim..

6.modelı nasıl yapıyosun guselım
sacında sac modellerıde cok gusel .. de benım saclarım pek uzun deıl :(

cok tskrler canim :54:
bu model cok basit once saclarini duzlestiriyosun sonra krepe yapiyosun ve bant takiyosun. krepe yapmasini bilmiosan resimli anlatirim istersen canim

maşallah çok güzel ama hepsi birbirine benziyor gibi geldi..belki şu saatte ayrıntılı bakamamış olabilirim..

aslinda modeller birbirine benzemiyo ama bazilarini ayni gun yaptigim icin ayni giyisilerim var ustumde belki ondan oyle gibi geldi :9:

cok guzeller hepside

tskrler canim :71:

6 ve 7 çok güzel, bu modelleri nasıl yapıyorsun canım? (Düz krepeli model ve örgülü saç bandı)?

tskrler tatlim :71:
6. yi yukarda anlattim ama krepe yapmasini bilmiyosan resimli anlatabilirim
7. yi de birazdan dusa gircem saclarim dun joleliydi yikamam lazim dustan sonra resimli anlatirim tmm? ama bu sac modeli icin saclarinin boyu en az benimkiler kadar olmasi lazim, kisa saclarla olmuyo

gayet sıradan modeller ,saçı kabartmak yada örmek hep bilinen şeyler ...hepimizin yaptığı modeller değil mi bunlar...

gayet sıradan modeller ,saçı kabartmak yada örmek hep bilinen şeyler ...hepimizin yaptığı modeller değil mi bunlar...

bende olagan ustu modeller oldugunu demedimki
gunluk modeller iste, tabi siradan olacak
Ama gordugun gibi herkes yapamiyo. Bende yardim amacli paylastim :34:

sen deisik modeller biliosan paylas canim, paylasmak herzaman guzeldir

olabilir şeker..bi ara bende resim eklerim,,,,ya dışarı çıkarken saçım genelde açık dalgalıdır.bant,tokalarla işte bi hareketlilik veririm..bu hoşuma gidiyor..evdeyken işte baleci topuzu.örgü yaparım...seninde dediğin gibi çoğu kişi saçına şekil veremiyor.en azından,saçı düzleştirip at kuysuğu şeklinde toplayıp halka küpe takmak bile kişiye farklı bi hava katıyor...aksesuarlar kıyafate ve saç şekline göre çok önemliii

Back
X