rüyamsın çok güzel saç modelleri yapıyosun bizlerde yararlanıyorz sayende39. saç modeli iş modeli 2 nin yapılışını anlatırmısın.çokkk güzellllll
canım ya bahar modelini resmine bakıp hemen yaptım ama bende güzel olmadı çünkü benim saçlarım seninkiler gibi gür değilnese canım bende diğerlerini yapmaya devam ederim
bunu nasıl yaptın canım?Arkası krepe mi?Önü nasıl ben genelde bu modeli yapıyom ama seninki daha bi hoş
buda çok güzel.Bunu da anlatır mısın zahmet olmzsa
ben göremiyorum
yok canımcım ya senin saçların gür bundan önce bi model daha vardı hani saçını toplayıp sonra ters çevirip saçın içinden geçirdiğinay ne saçma anlattım ama modelin adını unuttum ne yapim neyse canım işte o model de bende olmamıştı mesela
meraba rüyamsın. burda ekediğin bi modeli denedim adını ve numarasını hatırlamıyorum. resim ekliyorum. nasıl olmuş? üst tarafına krepe yapıp taşlı bir tokayla süslemek istiyorum güzel durur mu? saçımın rengi hoş değil biliyorumbu arada mezuniyet için foto. çekinicem bana kepin altında güzel duracak bir model önerir misin?
Eki Görüntüle 197390
ben göremiyorum
meraba rüyamsın. burda ekediğin bi modeli denedim adını ve numarasını hatırlamıyorum. resim ekliyorum. nasıl olmuş? üst tarafına krepe yapıp taşlı bir tokayla süslemek istiyorum güzel durur mu? saçımın rengi hoş değil biliyorumbu arada mezuniyet için foto. çekinicem bana kepin altında güzel duracak bir model önerir misin?
Eki Görüntüle 197390
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?