Ruyamsiin cidden çok teşekkür ederiz sana.Üşenmemiş bütün modelleri paylaşmışsın ve yapımınıda anlatmışsın tek tek.Yani ne kadar da iyi birisin ya.
canımcım saç modeline ve baykuş şeklindeki kolyene bittim
49.model anlatım için tşk ederimmm cnmmmama şeyi anlayamadm bi tek, hani en altta kalan saçlar kaldı ya onlarıda düğümmü yapıyosn? kız sonra açılmamazlık etmesin bidee
50. sac modeli anlatimi
saclarinizi baglayin, bagladiktan sonra lastigi cekin resimdeki gibi, ve ice dogru rulo yapin
ruloyu tel tokalarla tutturun ve goreceksinizki yanlari boyle dusuyo gibi olacak
isterseniz modeli boyle birakabilirsiniz (1970-80'leri animsatacak cok $ik bi model olur), veya benim yaptigim gibi katlayin kenarlari
ruyamsin tekrar goşgeldingerçekten çok güzel modeller paylaşmışsın yine her zaman ki gibi.. 49. ve 50. modeller gerçekten çok hoş ama maalesef bnm burnum geniş ve kemerli olduğu için onları yapmam olanaksız çünkü yüzüme hiç gitmez.. senden ricam iş yerinde kullanabileceğim krepeli ve basit bir model önerebilir misin. şöyle hızlıca yapılıp çıkılcak türden :)
Hepsi çok güzel. Teşekkürler böyle bir konu açtığın için artık takip ederim. :)))
49. sac modeli anlatimi - dugum topuzu anlatimi
saclarinizi arkaya dogru atin
yanlardan iki tutam alin, bir dugum yapin arkaya ve tel tokayla tutturun :
yine yanlardan tutam alin yine dugum yapin ve tel toka ile tutturun
yine ayni islemi yapin
(isterseniz saciniz boyle de durabilir, cok orijinal duruyo)
sonuna kadar ayni islemi yapin
sonunda illaki saclar kaliyo, kalan saclarlada dugum yapin bitene kadar ve kucuk lastikle baglayin
bagladiktan sonra kalani ice dogru rulo yapin ve tek toka ile tutturun
ve sonuc :
ruyamsın yeni saç modelleri ekle inan KK ya her girdiğimde direk senin topiği açıyorum yeni mesaj var mı diye ...hadi bebiş bekletme artık beni şöyle çılgın bi şeyler yap
ben hiç bi modeli göremiyorum çok merak ettim ama :)
bilemiyorum.. sanırım imageshack ten yüklüyosun fotoğrafları. şirket bilgisayarı açmıyo o siteyi ve o siteden yüklenen fotoları.. göremesem de ellerine sağlık ama :) o kadar uğraşıp paylaştığın için..
ben de goremiyorum son fotografları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?