Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ruyamsiin cidden çok teşekkür ederiz sana.Üşenmemiş bütün modelleri paylaşmışsın ve yapımınıda anlatmışsın tek tek.Yani ne kadar da iyi birisin ya.

Ruyamsiin cidden çok teşekkür ederiz sana.Üşenmemiş bütün modelleri paylaşmışsın ve yapımınıda anlatmışsın tek tek.Yani ne kadar da iyi birisin ya.

ayy ne kadar mutlu oldum anlatamam
canim zaten saclarimla ugrasmayi seviyorum, hobi oldu resmen ve sitede dolaninca goruyorumki cok kisi saclarina sekil veremiyo, herkesin bakimli olmaya hakki var demi bende yardim edim dedim
ise yariyosa ne mutlu bana coook tesekkur ederim

49.model anlatım için tşk ederimmm cnmmm ama şeyi anlayamadm bi tek, hani en altta kalan saçlar kaldı ya onlarıda düğümmü yapıyosn? kız sonra açılmamazlık etmesin bidee

49.model anlatım için tşk ederimmm cnmmm ama şeyi anlayamadm bi tek, hani en altta kalan saçlar kaldı ya onlarıda düğümmü yapıyosn? kız sonra açılmamazlık etmesin bidee

taa sonuna kadar yapmasanda olur, rulo yapabilecegin kadar yap yeter
ne acilmamazligi kiz haha bide bakmissinki saclarin dugum icinde kalmis acamiyosun tek care kesmek :26: hahaha cok kotu olur ama korma olmaz oyle seyy

ruyamsin tekrar goşgeldin gerçekten çok güzel modeller paylaşmışsın yine her zaman ki gibi.. 49. ve 50. modeller gerçekten çok hoş ama maalesef bnm burnum geniş ve kemerli olduğu için onları yapmam olanaksız çünkü yüzüme hiç gitmez.. senden ricam iş yerinde kullanabileceğim krepeli ve basit bir model önerebilir misin. şöyle hızlıca yapılıp çıkılcak türden :)

Hepsi çok güzel. Teşekkürler böyle bir konu açtığın için artık takip ederim. :)))

tesekkur ederim canim hosbuldum
cok tesekkurler begenmene sevindim
onceki sayfalarda is modelleri paylasmistim mesela 38. model (53. sayfa) 29 ve 40. model (56. sayfa), 46. model (69. sayfa)
daha spesifik bi model istiyosan yardimci olabilirim belki anlatirsan
ama burun olayini anlamadim, burnun genis oldugu icin topuzmu yapmiyosun? oyleyse is icin salik sacli modellerde deneyebilirim

Hepsi çok güzel. Teşekkürler böyle bir konu açtığın için artık takip ederim. :)))

cok tesekkur ederim hosgeldin
begenmene sevindim

süper canım valla

ruyamsın yeni saç modelleri ekle inan KK ya her girdiğimde direk senin topiği açıyorum yeni mesaj var mı diye ... hadi bebiş bekletme artık beni şöyle çılgın bi şeyler yap

ruyamsın yeni saç modelleri ekle inan KK ya her girdiğimde direk senin topiği açıyorum yeni mesaj var mı diye ... hadi bebiş bekletme artık beni şöyle çılgın bi şeyler yap

cilginmi hmm aklimda cilgin bi model var aslinda ama hic denemedim hemen deniyorum bakalim guzel olacakmiii

bilemiyorum.. sanırım imageshack ten yüklüyosun fotoğrafları. şirket bilgisayarı açmıyo o siteyi ve o siteden yüklenen fotoları.. göremesem de ellerine sağlık ama :) o kadar uğraşıp paylaştığın için..

hmm anladim tsk ederim
peki bi Turk sitesinden eklesem acarmi?

ben de goremiyorum son fotografları

ama oncekileri gorebiliyosan son fotolari neden goremiyosunki ayni sekilde eklemistim :26:
hic kimse goremiyomuki ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…