rüyamsın süpersin yaf. hayatta beceremem böyle şeyleri. saçlarım gür ve kalın telli.tel tokayla falan tutturamıyorum valla. birşeyi merak ettim yaşın kaç acaba??
Ruyamcım merhaba hıc uşenmeden en bastan basladım sonunda bıtırdım.valla supersın..kızım dogdu dogalı pek bı salmıstım kendımı dogrusu ama 2 aydır toparlanmaya başlamıstım 11 kılo verdım.dahada devam..saclarımada bakımdı,modeldı bı el atsam ıyı olucak hem motıve de olur dıymı sekerım
ya bütün modeller harika çok beğendim ama bişey sormak istiyorum madem qünlük model yapıyosun saçlarını yıpratmıyo mu??? bnm saçlarım çok ince telli hemen kırılıo o yüzden fazla uğraşamıyorum.. kestir kestir saçlarım şimdi omzmdan biraz aşağıda kaldı.. düzleştirdiğim için yanıklardan dolayı katlı kesim yaptırdm.. bu modeller düzqün durmaz bende.. en azndan kırılmasını önleyecek malzeme falan warsa önerir misiniz bana da lütfeeen...((
ha bu arada bişey daha.. krepe yapınca saç kırılmaz mı?? hasar qörür diye düşünüyorum..( bi de şeyyy.. krepeyi denemiştim ben ama yıkadığımda açılması biraz zor oldu.. sen nasıl yapıyosun canm? bi yardımcı oluwersen bana..
rüyamsın ne kadar beceriklisin sen yaaa maşallahbenimde saçlarım baya uzun ama elimden hiç gelmiyo böle şeyler hep açık kullanıyorum,hani ensede gibi olan topuzlar varya aşağıdan dağınık bi şekilde öle topluyolar sanki rastgele toplanmış gibi,öle modellerde ekler misin yaptığın zaman:78:
tesekkurler
tel toka her turlu saclarda tutar canim sadece tutturmayi bileceksin ugras biraz
ve hani benim tel tokaya benzeyen ama daha acik toka varya onun daha kalinlari da satiliyo gur saclilar icin tavsiye ederim
sence yasim kac? :76:
insan becereksiz olunca tutturmayı bilemiyor işte canım. yüzünü tam olarak göremediğim için yaş tahmininde bulunamıyorum valla.
evet bende uzuun bi sure boyamayi dusunmuyorum
canim aklima bisey geldi, duzlestirici ile bukle yapinca boru gibi oluyo dene bence
kizlar bende bunu nette gordum butun sayfalara bakamadim belki sen zaten buna benzer bir model coktan paylasmissindir ruyamsin affola artik
valentinonun defilsindeki mankenlerin birinin saci Eki Görüntüle 162565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?