rüyamsın bende dümdüz saçı çok seviyorum ama maalesef kabarıyor çok jilet gibi yapamıyorum benim düzleştirici aletimde philips süper bir makine ama sorun bende sanırım düzleştirmeden sürdüğün ayrı bişey var mı ya da düzleştirdikten sonra ben fön makinesiyle geçiyorum ondan mı oluyor anlamadım..
Canım 3.modeli analtır mısın? Çok hoşuma gitti.
sacini esit sekilde 4e ayiriyosun (benim gibi bantla yapmak istiyosan bu sekilde olmali : bant, sac, bant, sac)
ilk tutami (soldaki) yanindakinin altindan geciriyosun, onun yanindakinin ustunden, ve sonuncunun altindan, ve o tutam orda kaliyo
tekrar ilk soldaki tutami aliyosun, yanindakinin altindan, onun yanindakinin ustunden, ve sonuncunun altindan
ve boyle devam ediyosun
yazili bi sekilde anlatmami istedin insallah anlamissindir Dailys'cim
bu topiği nasılda gözden kaçırmışım
çok yaratıcı ve beceriklisin canımbi kaçına baktım
benim gibi saçı kısa olanlar içinde modellerin varmı acaba :26:
Açıkçası anladım desem yalan olur. Biraz kafam karıştı.
evet bende uzuun bi sure boyamayi dusunmuyorum
canim aklima bisey geldi, duzlestirici ile bukle yapinca boru gibi oluyo dene bence
Yeteğinizden dolayı sizi tebrik ediyorum
Fransız Muzu ; modelinin yapımını merakla bekliyorum :)
Sevgiler
Onun videosunu izlemiştim ama benim düzleştiricim pro XL olmuyor oyüzden ama diğerleriyle aynı hediye paketine yapıştırılan kurdaleler gibi etrafında sarıp çekince mütiş oluyor
canım aldığın saç düzleştiricisi gerçekten çok güzel. peki önerebileceğin saç maşası var mı? sen hangisini kullanıyorsun..
Peki teşekkür ederim :)ben saclarimi en cok duzlestirici ile bukle yaparim masayi cok az kullanirim
onceden babyliss'inki vardi ama buzuldu bende cok az yaptigim icin basit bisey almistim markasi tanidik degil ama begeniyorum yapilisini
tabi cok fazla masa kullananlara daha kaliteli bisey oneriyorum
masa/duzlestirici icin remington'u diyecegim cunku hem herkes tarafindan cok begeniliyo hem Dessange'un markasi (Dessange sac konusunda onemli marka)
Benim de saç düzleştiricim bu model süper bir icat tek kelime ile (= Senin saçlarınla birleşince kayar gider eminim rüyamsın maşallah (= Bir şey danışmak istiyorum saçlarım da kırıklar var aldırıcam ama besleme ve yumuşatma amaçlı uçlarına sadece uygulayabileceğm yöntem önerebilir misin canım,,şimdiden teşekkür ederim
çok beceriklisin hepsini yapamasamda kolayları denicem çok sağol..sürekli olarak at kuyruğundan kurtulurum belki
Canım maşallah saçların çok güze çok güzel modeller yapmışsın bir kaçını netde izlemiştim . Hellal sana valla çoğu kişi uğraşıp böyle resim falan koymazdı . Canım şu doğal dalgalar için topuz yapıyomuşsun ya o topuzun resmini koyarmısın bide doğal dalga için olan tek örgüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?