• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bu gün ben de saçlarımı topuz yaptım. Sonra buraya bakıp senin 40 numaralı modeline çok benzediğini gördüm. Fakat ben farklı yaptım. Önce krepe yaptım sonra arkadan krepeyi tel toka ile tutturup kabarttım. Sonra alttaki saçlarımı topladım sonra kullanmadığım bir kahverengi kilotlu çorabın bir bacağını kestim elimle yuvarladım. simit gibi olunca lastiğin etfafına iki tur doladım. Saçlarım kısa olduğu için bu topuzumu büyük gösterdi. Sonra saçları başka ince bir lastikle çorabın etrafını kapatacak şekilde tutturdum kalan saçları spreyleyip topuzun etrafına doladım. Ben saçlarımı kirliyken topuz yapıyorum daha iyi tutuyor hem de akşam zaten yıkıyorum.

bunlarda resimlerim. Ne kadar zormuş kendi kendini çekmek. Topuzun altını çekmeyi beceremedim. Bir de bu fotoğraflar topuzu yaptıktan bayağı sonra çektim biraz bozulmuş.:79:

11.01.ocak-047.jpg

11.01.ocak-049.jpg

11.01.ocak-050.jpg

Son düzenleme:
canım beni öyle bir gaza getirdin ki anlatamam haftasonu alışverişe çıkıcam anladım ki bu iş spreysiz olmuyor sonra toka, tarak , koruyucu saç kremi önereceğin olmazsa olmaz mutlaka bulunmalı dediğin bişi varsa söyle canım artık kendime bakma zamanı geldi de geçiyor artık bu paspallığa bir dur demenin zamanı geldi:45: bu arada bütün modellerine baktım bazı modelleri ancak evde yapabilirim ya da sivilde iş yerinde yapabileceğim modellerde güzel onları deniycem saçlarım dalgalı tarak değdiği zaman bonus gibi oluyorum şekil veremiyorum ya da bütün kabahat saçlarımda değil bende insan beceriksiz olunca :61:senin gibi böyle saçına başına özen gösteren ve üstelik özen göstermeyip başarılı olan insanlara imrenmeyle kıskanma arasında bir duygu besliyorum ama bundan sonra savulun bakımlı hatunlar arasına bende geliyorum :66:

noa bu arada senin modelinde hoş olmuş şu kilotlu çoraptan toka işi de iyi fikir renkli çoraplardan kesip aksesuar olarakta kullanılabilir gibi geliyor denemek lazım süpersiniz kızlar :71:

degisik bi topuz cikmis ortaya Noa'cim cok guzel olmus :81::81:
ustte daha cok krepe olsaymis dahada guzel olurmus ama boylede iyi
ama cok ugrasmissin kiz corapla felan :9:
ama sayende aklima bi topuz fikri geldi :28:
bu arada at kuyruguna ne kadar krepe yaparsan topuzun o kadar buyuk olur canim
evet kendi kendini cekmek cok zor ama alistim :1:

canım beni öyle bir gaza getirdin ki anlatamam haftasonu alışverişe çıkıcam anladım ki bu iş spreysiz olmuyor sonra toka, tarak , koruyucu saç kremi önereceğin olmazsa olmaz mutlaka bulunmalı dediğin bişi varsa söyle canım artık kendime bakma zamanı geldi de geçiyor artık bu paspallığa bir dur demenin zamanı geldi:45: bu arada bütün modellerine baktım bazı modelleri ancak evde yapabilirim ya da sivilde iş yerinde yapabileceğim modellerde güzel onları deniycem saçlarım dalgalı tarak değdiği zaman bonus gibi oluyorum şekil veremiyorum ya da bütün kabahat saçlarımda değil bende insan beceriksiz olunca :61:senin gibi böyle saçına başına özen gösteren ve üstelik özen göstermeyip başarılı olan insanlara imrenmeyle kıskanma arasında bir duygu besliyorum ama bundan sonra savulun bakımlı hatunlar arasına bende geliyorum :66:

noa bu arada senin modelinde hoş olmuş şu kilotlu çoraptan toka işi de iyi fikir renkli çoraplardan kesip aksesuar olarakta kullanılabilir gibi geliyor denemek lazım süpersiniz kızlar :71:

bakimli olmak herzaman guzeldir :21: :12: :115::103:
insanin kendine guveni cogaliyo :31:
yasasin bakimli hatunlar :65: :60:
evet spraysiz olmaz yoksa krepe hemencecik soner
krepe taragin yoksa ondan al canim cok pratik
koruyucumun resmini felan eklemistim elseve'in yada john frieda'nin serumunu alabilirsin
sac kremi olarak schwartkopf kullaniyorum ve memnunum
tel toka olmazsa olmaz :31:
hadi bakalim kolay gelsin canim :21:

degisik bi topuz cikmis ortaya Noa'cim cok guzel olmus :81::81:
ustte daha cok krepe olsaymis dahada guzel olurmus ama boylede iyi
ama cok ugrasmissin kiz corapla felan :9:
ama sayende aklima bi topuz fikri geldi :28:
bu arada at kuyruguna ne kadar krepe yaparsan topuzun o kadar buyuk olur canim
evet kendi kendini cekmek cok zor ama alistim :1:

Canım bu at kuyruunda hiç krepe yok bunda kıvırıp etrafına sarmıyorsun nasıl anlatsam bilmem japon stili deniyor galiba. Lastikten yaptığım tokayı dolgu olarak kullanıp at kuyruğunu geriye doğru çorabı üzerine kapattım. Benim saçlarım kısa krepe artı kıvırıp sarmaya çalışsam bir tur bile dönmez. Benim çoraptan yaptığım toka yerine satılan aksesuarlar var internette satılıyor ama mağazalarda görmedim.
1233804817-10570-0.jpg
bu resimde ki gibi ...

rüyamsın başka modellerini bekliyorum canım..gerçi 40 modelin var daha ne olsun ama hoşuma gidiyor modellerin

saç modeli bakımından bende çok beceriksizim..beceremiyorum bir türlü ve her seferinde toplayıp çıkmak zorunda kalıyorum.eşim çok şikayetçi bu durumdan :17: değişikliği çok sever kendisi. bende burdan çalarım modellerinizi haberiniz olsun :27:

rüyamsın başka modellerini bekliyorum canım..gerçi 40 modelin var daha ne olsun ama hoşuma gidiyor modellerin

yeni model yaptikca ve aklima geldikce eklerim canim tesekkur ederim

saç modeli bakımından bende çok beceriksizim..beceremiyorum bir türlü ve her seferinde toplayıp çıkmak zorunda kalıyorum.eşim çok şikayetçi bu durumdan :17: değişikliği çok sever kendisi. bende burdan çalarım modellerinizi haberiniz olsun :27:

degisiklik isteyenler icin ekliyorum zaten canim al hepsi senin olsun :16:

38. model anlatimi - i$ modeli 1 anlatimi

ilk once saciniza 14. modeli yapin (14. model 21. sayfada, anlatimi 25. sayfada, tekrar anlatimi ise 37. sayfada) ve saclari on tarafa getirin

sonra atkuyrugundan bi tutam alin ve krepeleyin

bu islemi butun saclara yapin yani butun atkuyrugunu tutamlarla krepeleyin

krepeledikten sonra atkuyrugun ustunden azcik gecin tarakla ve assagisini kucuk lastikle baglayin
bagladiktan sonra lastigi atkuyrugunun icine gecirin ve tokalayin

sonuc :

cok acele yaptigim icin sonuc pek guzel olmadi :26:

bu arada, farketmissinizdir ben buraya ekledigim modellerin coguna hic spray sikmiyorum cunku gun boyunca o modeli kullanmiyorum. ama siz bi model yapiyosaniz ve butun gun kullanacaksaniz spray sikin. doldurun demiyorum ama azcik sikinki ucusan saclar gorunmesin :34: boylece cook daha guzel olacaktir benim eklediklerimden bile daha guzel olur

Son düzenleme:
bunun tarifini isterim
isterim isterim isterim:62::62:

bende anlatmak isterim
isterim isterim isterim :62: :60:
ama nasil anlatsam :44:
bu modelde iki elimi birden kullanmak zorunda oldugum icin hem modeli yapip hem foto cekemem :50:
yazili anlatim istersen anlamazsan birini bulur cektiririm
bak once at kuyrugu yapiosun
sonra at kuyrugundan bi tutam aliyosun (sagdan degil, soldan degil, ustten) ve ormeye basliyosun.
ormeye devam edince balik sirti yapargibi yanlardan kucuk kucuk esit tutamlar ekliyosun orgunun tutamlarina.
orgu bittikten sonra, orgunun taa ustunden yani lastigin altindan atkuyrugu aliyosun lastigin ustune tokaliyosun ve ortaya bu goruntu cikiyo
umarim anlamissindir canim :16:

Back