Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

valla canim su an kafam pek yerinde degil
anlayamadim ama saglam kafayla bi okursam belki anlarim

Rüyamsın topiğin bir harika:98:
Saçın ve saç modellerin şahane :98:
Bende iki dakkada yaptığım saç modelimi fotoğrafladım
Güzel modeller yaparsam sizinle paylaşırım

Önce at kuyruğu yaptım sonra da büyük bir tutamdan ördüm topuz yaptım,sonra küçük tutamlar örerek etrafında çevirdim bu kadar

Alttan bi çıkıntı olmuş onu da tokalamam lazımdı.Fotoğraftn sonra tokaladım artık

Son düzenleme:
topiğin hayırlı olsun..
yaptığın saç modellere bayıldım
devamını bekleriz...
ellerine kollarına sağlık

saçlarım öyle gür ve kalın telli ki düz fön çektiremezsem hep at kuyruğu şeklinde topluyorum ve bi itiraf hayatta en çok kıskandığım şey kadınlarda saçlar ve tırnaklardır, bi de biraz büyük göğüsler

rüyamsın canım son modelinin benzerlerini ben de çok seviyorum

olan 2 fotomu paylaşmak istedim ben de,kızmazsın umarım

aa bunun tarıfını bende ıstıyorum sekerım ben buna hulya avsar topuuzu dıyodum en cok onda goruodum
cok hos ama gercktn sennde ellerıne saglık canım gercktn baya becerıklısın

bilmem Hulya Avsar'in bu model'i yaptigini hic gormedim cok tv izlemedigimdendir
tamam bunun tarifide gelcek
cok saol sevindim begenmene canim

yine döktürmüşsün cicim...maşallah ellerin dert görmesin..

tesekkur ederim

valla canim su an kafam pek yerinde degil
anlayamadim ama saglam kafayla bi okursam belki anlarim

tamam tatlim

harika olmus
bu modeli bende ekledim, 28. modelim, ama ben topuzumu orguyle yapmadim krepeyle yapmistim
cok yakismis canim tesekkur ederim ekledigin icin ayrica dier modellerinide paylasirsan cok sevinirim

topiğin hayırlı olsun..
yaptığın saç modellere bayıldım
devamını bekleriz...
ellerine kollarına sağlık

tesekkur ederim

gur saclari cok severim cok sanslisin
ama sen sevmiyosan biraz ince gosterebilirsin saclarina kat attirarak
fon cektirmedigin zamanlarda at kuyrugu yerine topuz yapip degisiklik yapabilirsin canim

rüyamsın canım son modelinin benzerlerini ben de çok seviyorum

olan 2 fotomu paylaşmak istedim ben de,kızmazsın umarım

bayildimm
sacinin rengi harika
cok yakismis canimm
ay niye kizim ilk mesajda demistim eklerseniz cok sevinirim diye ama fazla ekleyen olmuyodu
cok tesekkur ederim ekledigin icin
baska modellerde ekle olurmu

teşekkür ederim :) ama ne yazık ki her şekli denedim kuaföre gittiğim zaman bile isyanlardalar çünkü bana fön çekene kadar 3 kişinin fönü bitmiş olur. herkes birbirine paslıyor daha beni gördükleri an sen çek fönü diye :)

Son düzenleme:
rüyamsın saç modellerin harika canım zevkle inceledim ve tüyolar aldım süpersinnkontescm senin eklediğin modelide çok beğendim hatta resimli anlatırsan çok sevinirim

Rüyamm kontess ikinizde süpersiniz Rüyam çoğu model sprey ile çok daha iyi oluyor ve tabikide krape ile ama işte bunları sürdüğüm zaman içim acıyor kıyamıyorum saçıma çok yıpranıyor bundan kurtulmak için ne yapmalı ???? bide 42. iş modeli (fransız muzu) sürekli onu kullanıyorum bende ama ben yan ayırıp üstü fazla kabartmıyorum çünküm yakışmıyor bana ama senn her modelin süper olmuş vala ellerine sağlık maşallah maşallaahhh sevgiler...

Rüyamm bide şimdi aklıma geldi maşa ile saçı burgu burgu yapıyorlar ya o nasıl oluyor lüle değil ama böle boru gibi bnm saçlarım doğal düz bnmki ondanmı tutmuyor bide şekillendirici kullanmadan yapıyorum ondanmı ??? bilgin varsa beni bir aydınlatırsan çok sevinirim canım öpüldün

anladim canim
ama gur saclar acaip hosuma gidiyo

rüyamsın saç modellerin harika canım zevkle inceledim ve tüyolar aldım süpersinnkontescm senin eklediğin modelide çok beğendim hatta resimli anlatırsan çok sevinirim

tesekkur ederim jennifer'cim sevindim

tesekkur ederim tatlim
oncelikle sprayi sacin yakinindan sikmaman lazim 30cm de sikman lazim
sprayi cok siktigin zaman aksam yikaman sart cunku kepek gibi beyaz seyler oluyo
ben az siktigimda yikamiyorum
canim spray saci yipratmiyo iyi bi kuaforun yorumunda okumustum
sacin yipraniyosa duzlestirici/masa/boyadan yipraniyordur
bunun icinde yapacak bisey yok, sac isiya deyince ille yipranir
ama saci "iyilestirmek" icin bol bol bakim yapman lazim : haftada 2/3 kez maske + duzlestiriciden/masa dan once koruma
ayrica saci hergun yikamak da iyi degil

burgu burgu? :26:
boru gibi yapmak icin buyuk masalardan lazim canim
yada ben bazen dogal sekilde yapiyorum
saci aksam dustan sonra az kurutuyorum, tariyorum ve elimle donduruyorum yani elimle boru yapiyorum saclarima oyle yatiyorum.
sabah borular hala burda oluyo

tesekkur ederim tatlim
oncelikle sprayi sacin yakinindan sikmaman lazim 30cm de sikman lazim
sprayi cok siktigin zaman aksam yikaman sart cunku kepek gibi beyaz seyler oluyo
ben az siktigimda yikamiyorum
canim spray saci yipratmiyo iyi bi kuaforun yorumunda okumustum
sacin yipraniyosa duzlestirici/masa/boyadan yipraniyordur
bunun icinde yapacak bisey yok, sac isiya deyince ille yipranir
ama saci "iyilestirmek" icin bol bol bakim yapman lazim : haftada 2/3 kez maske + duzlestiriciden/masa dan once koruma
ayrica saci hergun yikamak da iyi degil

Spreyin o kaskatı halini sevmiyorum yapışıkmış gibi geliyor

burgu burgu? :26:
boru gibi yapmak icin buyuk masalardan lazim canim
yada ben bazen dogal sekilde yapiyorum
saci aksam dustan sonra az kurutuyorum, tariyorum ve elimle donduruyorum yani elimle boru yapiyorum saclarima oyle yatiyorum.
sabah borular hala burda oluyo
[/QUOTE]

Benim saçlarım doğal düz o yüzden mümkün değil tutmaz bakalım başka çareler deniycem bakım konusuna gelincede sürekli sürekli artık ama toparladım saçımı 1 seneden fazladır boyamıyorum bile sanada tavsiye ederim canım burda çok iyi bakım önerileri var

kızlar hpinize teşekkür ederm
jenifırcım ne yazık ki belli bi yapış stilim yok
karmaşık bi şeyler uyduruyorum ortaya bunlar çıkıyor :26:

evet bende uzuun bi sure boyamayi dusunmuyorum
canim aklima bisey geldi, duzlestirici ile bukle yapinca boru gibi oluyo dene bence

yeni sac duzlestiricim - remington shine therapy

Dessange kuaforleri tarafindan kullanilan ve cok tatli bi rengi olan bu duzlestiricinin (seramikli) ozelligi icinde vitamin E olmasi, yani sacinizi her duzlestirdiginizde saciniza vitamin E transfer ediliyo (tabi ne kadar dogru bilemicem). Bu sekilde sac daha parlak gorunuyo.
Derecesi 150 den 230 a kadar gidiyo ve dijital olarak gosteriliyo.
60 saniye de hazir oluyo.
Duzlestiriciyi kilitleyebiliriz bu sekilde :

Tek yapmamiz gereken sey bunu dondermek :

Ayrica yaninda bunu veriyorlar (Turkcesini bilmiyorum cevirmendede yazmiyo)
Duzlestirici sicakkende icine koyabiliriz

Duzlestiricinin kordonu 2 metre galiba

Desavantaj olarak bisey demek gerekirse, derecesi 150'den itibaren baslamasi (130 olsa daha iyi olurdu benim icin)

Gercekten kullandiktan sonra saclarim yumusacik oldu ve uclarin kiriksa iyi duzlestiriyo
ayrica duzlestirdigimden sonra disari ciktim nemli hava vardi veeee kabartmadiiii
Ben cok begendim ve tavsiye ediyorumm

Not : onceki duzlestiricim Babyliss Pro 230 idi

veeeeeeeeeeeeeeee Sonuc :

Son düzenleme:
rüyamsın bende dümdüz saçı çok seviyorum ama maalesef kabarıyor çok jilet gibi yapamıyorum benim düzleştirici aletimde philips süper bir makine ama sorun bende sanırım düzleştirmeden sürdüğün ayrı bişey var mı ya da düzleştirdikten sonra ben fön makinesiyle geçiyorum ondan mı oluyor anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…