bende anlatmak isterim
isterim isterim isterim
ama nasil anlatsam :44:
bu modelde iki elimi birden kullanmak zorunda oldugum icin hem modeli yapip hem foto cekemem
yazili anlatim istersen anlamazsan birini bulur cektiririm
bak once at kuyrugu yapiosun
sonra at kuyrugundan bi tutam aliyosun (sagdan degil, soldan degil, ustten) ve ormeye basliyosun.
ormeye devam edince balik sirti yapargibi yanlardan kucuk kucuk esit tutamlar ekliyosun orgunun tutamlarina.
orgu bittikten sonra, orgunun taa ustunden yani lastigin altindan atkuyrugu aliyosun lastigin ustune tokaliyosun ve ortaya bu goruntu cikiyo
umarim anlamissindir canim
aa bunun tarıfını bende ıstıyorum sekerım ben buna hulya avsar topuuzu dıyodum en cok onda goruodum
cok hos ama gercktn sennde ellerıne saglık canım gercktn baya becerıklısın
yine döktürmüşsün cicim...maşallah ellerin dert görmesin..
valla canim su an kafam pek yerinde degil
anlayamadim ama saglam kafayla bi okursam belki anlarim
Rüyamsın topiğin bir harika:98:
Saçın ve saç modellerin şahane :98:
Bende iki dakkada yaptığım saç modelimi fotoğrafladım
Güzel modeller yaparsam sizinle paylaşırım
Önce at kuyruğu yaptım sonra da büyük bir tutamdan ördüm topuz yaptım,sonra küçük tutamlar örerek etrafında çevirdim bu kadar
Eki Görüntüle 135620 Eki Görüntüle 135621
Alttan bi çıkıntı olmuş onu da tokalamam lazımdı.Fotoğraftn sonra tokaladım artık
topiğin hayırlı olsun..
yaptığın saç modellere bayıldım
devamını bekleriz...
ellerine kollarına sağlık
saçlarım öyle gür ve kalın telli ki düz fön çektiremezsem hep at kuyruğu şeklinde topluyorum ve bi itiraf hayatta en çok kıskandığım şey kadınlarda saçlar ve tırnaklardır, bi de biraz büyük göğüsler
teşekkür ederim :) ama ne yazık ki her şekli denedimkuaföre gittiğim zaman bile isyanlardalar çünkü bana fön çekene kadar 3 kişinin fönü bitmiş olur. herkes birbirine paslıyor daha beni gördükleri an sen çek fönü diye :)
rüyamsın saç modellerin harika canım zevkle inceledim ve tüyolar aldım süpersinnkontescm senin eklediğin modelide çok beğendim hatta resimli anlatırsan çok sevinirim
Rüyamm kontess ikinizde süpersinizRüyam çoğu model sprey ile çok daha iyi oluyor ve tabikide krape ile ama işte bunları sürdüğüm zaman içim acıyor kıyamıyorum saçıma çok yıpranıyor bundan kurtulmak için ne yapmalı ???? bide 42. iş modeli (fransız muzu) sürekli onu kullanıyorum bende ama ben yan ayırıp üstü fazla kabartmıyorum çünküm yakışmıyor bana ama senn her modelin süper olmuş vala ellerine sağlık maşallah maşallaahhh sevgiler...
Rüyamm bide şimdi aklıma geldi maşa ile saçı burgu burgu yapıyorlar ya o nasıl oluyor lüle değil ama böle boru gibi bnm saçlarım doğal düz bnmki ondanmı tutmuyor bide şekillendirici kullanmadan yapıyorum ondanmı ??? bilgin varsa beni bir aydınlatırsan çok sevinirim canım öpüldün
Spreyin o kaskatı halini sevmiyorum yapışıkmış gibi geliyor
Benim saçlarım doğal düz o yüzden mümkün değil tutmazbakalım başka çareler deniycem bakım konusuna gelincede sürekli sürekli artık ama toparladım saçımı 1 seneden fazladır boyamıyorum bile sanada tavsiye ederim canım burda çok iyi bakım önerileri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?