Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş modeli 3 harika olmuş cnm bayıldımmkıyafetinle de çok uyumlu
yalnız topuzu biraz daha büyük ve dağınık denesen daha hoş olur...
![]()
merhaba saç rengini merak ettim yazabilirmisin..
canım bayıldım modellerine ben sacımla ugrasmayı sevmeyen bırı olarak bıle hemen deneyecegım. bı yaptıgım masa var ondan da cok sıkıldımgusel bı sekılde toplamak ıstıyorum masalı sacımı ama beceremıorum senn aklına bısıler gelırse paylasırsan cok sevınırım canım
evet canim aynen oyle yaptim
ayrica topuzu ben kucuk yaptim ama atkuyruguna ne kadar krepe yaparsan o kadar buyuk olur topuzun
begendigin icin sevindim able'cim![]()
evet her model saçına değişik bir hava katmış gerçekten hoş olmuş
saçlarım senin ki kadar sık değil galiba canım topuzum ne kadar krepe yapsamda yine az olur galiba![]()
cok tesekkur ederim![]()
oda ne kadar spray siktigina bagli canim
ne kadar cok spray sikarsan krepe bozulmaz
spraysiz asla krepe tutmaz![]()
rüyamsınn kaç zamandır giremiyordum şimdi bi baktım iş modellerinde dibim düştü..müsait olduğun zaman anlatırsan sevinirim...sanırım en son modeli saçı krepe yapıp aşağıdan at kuyruğu onu da krepe sonra gyaru muydu öyle yaptın..hemen deniyorum muhteşem ellerine sağlık..
cnm saç rengin çok hoşuma gidiyorkoyu renkle duramıyorum ki boyasam..:97:
ne güzel saç modelleri yapıyorsun maşallah bütün sayfaları tek tek inceledim akşam bir tanesini denedim tabi sadece eşim için yaptım şimdilik cesaret edemiyorum dışarıda yapmayabu arada ben iş yerinde uygulayabileceğim pratik saç modalleri yapmanı rica edicem gerçi saçım çok uzun değil hoş uzun olsa bile ben bu beceriksizlikle yine yapamamda en azından çabalıyorum dün saçımla uğraşınca kendimi çok mutlu hissettim uzun zamandır dikkat ettimde düzleştirip çıkıyormuşum topuz yapmak bile beni mutlu etti kendimi küçük kız çocukları gibi hissettim emeğine sağlık güzelim takipçinim
![]()
evt cnm sarı çok güzel duruyor saçlarda ama bakımı gerçekten çok zor benimkiler kumral tonlarında ama o kadar bakım yapmama rağmen koruyamıyorum saçları acayip kuruyor sarı yapsam düşünemiyorum hallerinio yüzden koyulaştırasım var biraz bakımı da daha kolay olur diye düşünüyorum senin ton da çok hoş baktıkça aklımı çeliyor :)