• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
iş modeli 3 harika olmuş cnm bayıldımm :69: kıyafetinle de çok uyumlu :34: yalnız topuzu biraz daha büyük ve dağınık denesen daha hoş olur...:31:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
40. sac modeli - i$ modeli 3

kulaklari kepce olanlar bu tur modeller yapabilirler, yaptigim gibi saclari kulaklarin ustunden gecirerek

canım bu modele bayıldım bana nedense hep böle ciddi modeller yakışıyor diğer örgülü cici modeller yakışmıyor bana ya ama hoşumada gidiyorlar....bu modeli deniyeceğim canım saol ayrıca kulaklarım kepçe tam benlik oldu bu model:1: önce krepe yaptın sonra allatn topladın o kuyruğu da krepe yaptın doladın ve tel tokayla tutturdun sanırım öylemi canım

Son düzenleme:
evet canim aynen oyle yaptim
ayrica topuzu ben kucuk yaptim ama atkuyruguna ne kadar krepe yaparsan o kadar buyuk olur topuzun
begendigin icin sevindim able'cim :16:

canım bayıldım modellerine ben sacımla ugrasmayı sevmeyen bırı olarak bıle hemen deneyecegım. bı yaptıgım masa var ondan da cok sıkıldım :D gusel bı sekılde toplamak ıstıyorum masalı sacımı ama beceremıorum senn aklına bısıler gelırse paylasırsan cok sevınırım canım

canım bayıldım modellerine ben sacımla ugrasmayı sevmeyen bırı olarak bıle hemen deneyecegım. bı yaptıgım masa var ondan da cok sıkıldım :D gusel bı sekılde toplamak ıstıyorum masalı sacımı ama beceremıorum senn aklına bısıler gelırse paylasırsan cok sevınırım canım

oncelikle tesekkur ederim denersen sonucuda yaz/ekle
masali saca cok guzel daginik topuz yapabilirsin canim
masalar buyukse at kuyruguda cok guzel oluyo
yada yandan toplayabilirsin masali saclari :16:

evet canim aynen oyle yaptim
ayrica topuzu ben kucuk yaptim ama atkuyruguna ne kadar krepe yaparsan o kadar buyuk olur topuzun
begendigin icin sevindim able'cim :16:

saçlarım senin ki kadar sık değil galiba canım topuzum ne kadar krepe yapsamda yine az olur galiba:(

evet her model saçına değişik bir hava katmış gerçekten hoş olmuş

cok tesekkur ederim :69: :71:

saçlarım senin ki kadar sık değil galiba canım topuzum ne kadar krepe yapsamda yine az olur galiba:(

oda ne kadar spray siktigina bagli canim
ne kadar cok spray sikarsan krepe bozulmaz :34:
spraysiz asla krepe tutmaz :20:

cok tesekkur ederim :69: :71:

oda ne kadar spray siktigina bagli canim
ne kadar cok spray sikarsan krepe bozulmaz :34:
spraysiz asla krepe tutmaz :20:

hımm evet canım
aslında spreyle süper oluyor da ben kullanmaya cesaret edemiyorum zarar verir diye bide hergün saç yıkamak gerekio yahu

evet hergun spray sikarsan hergun saclarini yikaman gerekiyo ama oda yipratiyo
sende hergun spray lazim olan bi model yapma sacina, iki gunde bir yap canim

rüyamsınn kaç zamandır giremiyordum şimdi bi baktım iş modellerinde dibim düştü..müsait olduğun zaman anlatırsan sevinirim...sanırım en son modeli saçı krepe yapıp aşağıdan at kuyruğu onu da krepe sonra gyaru muydu öyle yaptın..hemen deniyorum muhteşem ellerine sağlık..

rüyamsınn kaç zamandır giremiyordum şimdi bi baktım iş modellerinde dibim düştü..müsait olduğun zaman anlatırsan sevinirim...sanırım en son modeli saçı krepe yapıp aşağıdan at kuyruğu onu da krepe sonra gyaru muydu öyle yaptın..hemen deniyorum muhteşem ellerine sağlık..

cook tesekkur ederim canim :16:
evet aynen oyle yaptim. Oncede dedigim gibi atkuyruguna ne kadar cok krepe yaparsan o kadar buyuk olur topuzun

cnm saç rengin çok hoşuma gidiyor :16: koyu renkle duramıyorum ki boyasam..:97:

tesekkur ederim tatlim :54:
bende sari renk kullananlara sasiriyorum o kadar zorki bakmasi
eskiden saclarim o kadar guzeldiki... taa ki sari rofle yaptirana kadar
cook yipratti saclarimi yakti be
ondan sonra tovbe ettim sariya
ama cok guzel duruyo saclarda yaa :61: :84:

ne güzel saç modelleri yapıyorsun maşallah bütün sayfaları tek tek inceledim akşam bir tanesini denedim tabi sadece eşim için yaptım şimdilik cesaret edemiyorum dışarıda yapmaya:1: bu arada ben iş yerinde uygulayabileceğim pratik saç modalleri yapmanı rica edicem gerçi saçım çok uzun değil hoş uzun olsa bile ben bu beceriksizlikle yine yapamamda en azından çabalıyorum dün saçımla uğraşınca kendimi çok mutlu hissettim uzun zamandır dikkat ettimde düzleştirip çıkıyormuşum topuz yapmak bile beni mutlu etti kendimi küçük kız çocukları gibi hissettim emeğine sağlık güzelim takipçinim :32:

tesekkur ederim tatlim :54:
bende sari renk kullananlara sasiriyorum o kadar zorki bakmasi
eskiden saclarim o kadar guzeldiki... taa ki sari rofle yaptirana kadar
cook yipratti saclarimi yakti be
ondan sonra tovbe ettim sariya
ama cok guzel duruyo saclarda yaa :61: :84:
[/QUOTE]

evt cnm sarı çok güzel duruyor saçlarda ama bakımı gerçekten çok zor benimkiler kumral tonlarında ama o kadar bakım yapmama rağmen koruyamıyorum saçları acayip kuruyor sarı yapsam düşünemiyorum hallerini :30: o yüzden koyulaştırasım var biraz bakımı da daha kolay olur diye düşünüyorum senin ton da çok hoş baktıkça aklımı çeliyor :)

ne güzel saç modelleri yapıyorsun maşallah bütün sayfaları tek tek inceledim akşam bir tanesini denedim tabi sadece eşim için yaptım şimdilik cesaret edemiyorum dışarıda yapmaya:1: bu arada ben iş yerinde uygulayabileceğim pratik saç modalleri yapmanı rica edicem gerçi saçım çok uzun değil hoş uzun olsa bile ben bu beceriksizlikle yine yapamamda en azından çabalıyorum dün saçımla uğraşınca kendimi çok mutlu hissettim uzun zamandır dikkat ettimde düzleştirip çıkıyormuşum topuz yapmak bile beni mutlu etti kendimi küçük kız çocukları gibi hissettim emeğine sağlık güzelim takipçinim :32:

cok tesekkur ederim medmus'cum cok mutlu oldum :69:
i$ modelleri yaptim bikactane, aklima model geldikce eklerim canim
kiz nasil cesaret edemiyosunki disari topuzla cikmaya :1: iddiali modeller degilki :1:
ama tabi uzun zamandir ayni modeli yapiyosan birden degistirmek zor olur herkesin sana baktigini hissedersin felan, anliyorum
ama alisirsin tatlim merak etme :71:

evt cnm sarı çok güzel duruyor saçlarda ama bakımı gerçekten çok zor benimkiler kumral tonlarında ama o kadar bakım yapmama rağmen koruyamıyorum saçları acayip kuruyor sarı yapsam düşünemiyorum hallerini :30: o yüzden koyulaştırasım var biraz bakımı da daha kolay olur diye düşünüyorum senin ton da çok hoş baktıkça aklımı çeliyor :)

uzun zamandir ayni renki kullaniyorsan degisiklik iyi gelir :12:, hemen eski rengini ozlemezsin bence
denemelisin :31:

Son düzenleme:
Back