• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende kiyamam kendimi asla kisa sacla dusunemiyorum ama ilerde (yani coooooooook uzun zaman sonra :49:) kisa kestircem kafama koydum (tabi cesaret edebilirsem) begenmesemde cit cit takarim :31:
ama galiba cesaret edemem bakalim :37::37:

bende cok sonra kisa kestirirsem bob kestiririm diye dusunuyorum
ama cok kisa degil hafif uzun boblardan :37:

bu arada soylemeden gecemeyecegim
herzamanki gibi uzerindekilere cok uyumlu
kulagindaki tasada ayrica bayildim:69:

Son düzenleme:
36. sac modeli anlatimi

saclariniza krepe ve at kuyrugu yaptiktan sonra ikiye ayirin

iki tutami dondurun (birlestirmeden) ama ayni yonde degil mesela sag tutami sola dogru donderiyosan sol u sag a dogru donder.
saclarin bitimine kadar dondermeyin, bu sekilde daha siki olucaklardir

donderdiginiz tutamlari simdide birlestirerek dondurun yani tutamlari hem kendikendilerine donderin (sonuna kadar degil) hem birlestirerek donderin
ve bu islemi sac bitimine kadar uygulayin

sonuc

:42:

çok teşekkür ederim canım.çok hoş olmuş.

hımmm :31: işn sırrı tutamları farklı yönlere doğru döndermekmiş ben aynı yönde yapıyordum tşklr cnm...:71: son modelde yapışık örgü dedğin balıksırtı mı yoksa ilk sayfalarda anlattığın örgü mü cnm...:26::78:

Son düzenleme:
:81::81::81::81::81::81::81::81:

:48:

hımmm :31: işn sırrı tutamları farklı yönlere doğru döndermekmiş ben aynı yönde yapıyordum tşklr cnm...:71: son modelde yapışık örgü dedğin balıksırtı mı yoksa ilk sayfalarda anlattığın örgü mü cnm...:26::78:

ikisiylede olur tatlim ama tabi iki tarafada balik sirti yaparsan daha cok dalga olur :31:

tesekkurler lady_cici :16:

sac yapma konusunda pek becerikli degilimdir ama yaptiklarin cok ho$uma gitti , en cok da sacini örüp band olarak yapmistin , onu kullanicam :21: bagli sekilleri fazla kullanamiyorum kulaklarim kepce gibi duruyo :9:

bu arada giyimini ku$amini & takilarini da cok begendim :nazar::16:

saçımı örerek yaptığım doğal dalgalar :21:

$phpH8iXyoAM.jpg

sac yapma konusunda pek becerikli degilimdir ama yaptiklarin cok ho$uma gitti , en cok da sacini örüp band olarak yapmistin , onu kullanicam :21: bagli sekilleri fazla kullanamiyorum kulaklarim kepce gibi duruyo :9:

bu arada giyimini ku$amini & takilarini da cok begendim :nazar::16:

yaptiklarim begenilip yapiliyosa ne mutlu bana :69:
tesekkur ederim :16:
bu arada kulaklari kepce olanlar topuz yapinca kulaklarin ustunden gecirebilir saclari yada kulaklarin yaninda sac birakip onlar kivristirip kulaklari saklayabilirler

saçımı örerek yaptığım doğal dalgalar :21:

Eki Görüntüle 127701

ne guzel olmus canim yapisik orgu yapsaydin ustleride olurdu ama boylede cok guzel olmus :81:

Son düzenleme:
canım onu yapmayı bilmiyorum ama denerim bi gün :6:
bu yaptığım dalgalarda zamanla açıldığı için gittikçe güzel duruyor :)

$phpnaLyRFAM.jpg

Son düzenleme:
yaptiklarim begenilip yapiliyosa ne mutlu bana :69:
tesekkur ederim :16:
bu arada kulaklari kepce olanlar topuz yapinca kulaklarin ustunden gecirebilir saclari yada kulaklarin yaninda sac birakip onlar kivristirip kulaklari saklayabilirler

ne guzel olmus canim yapisik orgu yapsaydin ustleride olurdu ama boylede cok guzel olmus :81:

sagol fikrin icin , kulaklarimin üstünden denicem :34: önden kivristiramiyorum cünki önlerde baya uzun , bu arada sac modelin de hosuma gitti netten benzer bi model bulursan paylasabilirmisin

İlk açıldığı günden yana bu topic'i takip ediyorum ama yok ya ben çok beceriksizim, saçıma hiçbir model yapamıyorum, hep açık kullanmak zorunda kalıyorum o yüzden :5: Keşke benim de elim yatkın olsaydı birazcık :59:

Rüyam ben 36 yı beceremedim hiç çok güzel anlatmışsın hepsini yapabildim ama onu beceremiyorun kollarım ağrıyo artık saç modeli dedemektemn emeğine sağlık şekercim :16::16::16::16:

canım onu yapmayı bilmiyorum ama denerim bi gün :6:
bu yaptığım dalgalarda zamanla açıldığı için gittikçe güzel duruyor :)

Eki Görüntüle 127755

canim kac orgu yaptin?

sagol fikrin icin , kulaklarimin üstünden denicem :34: önden kivristiramiyorum cünki önlerde baya uzun , bu arada sac modelin de hosuma gitti netten benzer bi model bulursan paylasabilirmisin

normal katli kesim canim

İlk açıldığı günden yana bu topic'i takip ediyorum ama yok ya ben çok beceriksizim, saçıma hiçbir model yapamıyorum, hep açık kullanmak zorunda kalıyorum o yüzden :5: Keşke benim de elim yatkın olsaydı birazcık :59:

ya biraz ugras hemen pes etme
ilk denemede belki yapamayabilirsin ama biraz ugrasman lazim
deneye deneye elin alisacak :34:

Rüyam ben 36 yı beceremedim hiç çok güzel anlatmışsın hepsini yapabildim ama onu beceremiyorun kollarım ağrıyo artık saç modeli dedemektemn emeğine sağlık şekercim :16::16::16::16:

aaa niyeki?
tam olarak neyi beceremedin?

yaşasıııııınn:D allahım ne kadar mutlu oldum anlatamam..krepe yapıp at kuyruğuna içine tokaladın heralde...muhteşem olmuş canım çok teşekkür ederim.. :16:

evet aynen oyle yaptim ama normal atkuyruguyla degil 14. model atkuyrugunla yaptim tatlim

Back