Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Böle bi tuhaf oldu rüyam daha öncede demiştim ya saçlarım model göstericek kadar uzun değil heryandan fırladı sanırım ondan oldu ben en iyisi sadece imrenmekle yetineyim

Canim seni severek takip ediyorum saclarinda yaptigin modellerde harikaama benim malesef senin kadar uzun sacim ve en önemlisi becerim yok bide bunlarla baya ugrasmak lazim:44:ama en azindan sayende senin gibi olmasada krepe yapmayi ögrendimbide daha kisa saclar icin modeller falan koysan süper olur

ayy ne kadar uğraşıyosun saçınla bi sürü model
nerede bende o beceri ya yıka fönle çık yada ör bırak
hiç bşka model yaptığımı yada topladığımı bilmem

modellerin hepsi çok hoş görünüyor. sadece ilk sayfalara bakabildim uygun bi zamanda mutlaka hepsini inceleyeceğim güzel bir topic olmuş eline sağlıkk

cok güzell modeller benimde sacım uzun ama çocuklu olunca önce onu giydir sonra send erken pek bişi yapamıyorum paylaşımların için teşekkürler

hepsi birbirinden güzel kızlar bayıldımm , ama ahh nerde bende bunları yapacak el beceresi

tesekkur ederim
el becerisi zaman ve ugras gerektiren bisey, deneye deneye gelir

bisey ogretebildiysem ne mutlu bana
daha kisa sacli modeller icin kobay lazim canim oda yok
ama bu modellerdende fikir cikarabilirsin

ruyaa nerdesin ozlettin kendini

sorma bu aralar baya yogunum
yarin model koymaya calisirim canim

ayy ne kadar uğraşıyosun saçınla bi sürü model
nerede bende o beceri ya yıka fönle çık yada ör bırak
hiç bşka model yaptığımı yada topladığımı bilmem

begenmene sevindim yaptigim modelleri anlatiyorum sende yapabilirsin degisiklik olur

modellerin hepsi çok hoş görünüyor. sadece ilk sayfalara bakabildim uygun bi zamanda mutlaka hepsini inceleyeceğim güzel bir topic olmuş eline sağlıkk

tesekkur ederim
diger modeller hakkindada yorumunu bekliyorum

maşallah hepsi çok güzel eline sağlık

tesekkurler banu'cum

cok güzell modeller benimde sacım uzun ama çocuklu olunca önce onu giydir sonra send erken pek bişi yapamıyorum paylaşımların için teşekkürler

anladim :26:
bakalim ben nasil olcam cocugum olunca :18::18: (olursa )

iki tane yandan yapmıştım .. dediğin gibi yapışık örgüyü bilsem daha güzel olurdu saçlarım:)

olsun boylede guzel oldu tesekkurler paylastigin icin

ya canim o örgülü yaptigin sac bandi falanda cok hos ama onun icinde sac lazim bunun icinde saclarimin biran once uzamasi lazim:44:senin modelleri gördükce evde bakim yapmaya basladim saclarim uzasin diyeyagladim saclari bi guzel ama bi daha tövbe kasintidan derim soyuldu vallaartik allaha emanet uzarsa uzar napalim.bende bi kac sene sonra yaparim senin modelleri

ruyamsinn çok güzel paylaşımın....rastgele gördüm bu topiği çok beğendim yeni modellerini bekliyorumm tatlım:)))

evet orgulu bant icin saclarin en az benimkiler kadar uzun olmalari lazim cunku benimkiler 1-2 cm daha kisa olsa yapamam o modeli
saclarini yaglayinca kasiniyormu tuhaf hic duymadim
forumda sac uzasin diye birsuru kur var bak istersen canim

ruyamsinn çok güzel paylaşımın....rastgele gördüm bu topiği çok beğendim yeni modellerini bekliyorumm tatlım:)))

cok tesekkur ederimm

senindemi sinavlarin var yohsam
kolay gelsin
tmm biz beklioz seni

yok sinavlar bitti p.tesi gunu 2. semester basliyo
sanada kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…