iki tane yandan yapmıştım .. dediğin gibi yapışık örgüyü bilsem daha güzel olurdu saçlarım:)canim kac orgu yaptin?
hepsi birbirinden güzel kızlar bayıldımm , ama ahh nerde bende bunları yapacak el beceresi
Canim seni severek takip ediyorum saclarinda yaptigin modellerde harikaama benim malesef senin kadar uzun sacim ve en önemlisi becerim yok bide bunlarla baya ugrasmak lazim:44:ama en azindan sayende senin gibi olmasada krepe yapmayi ögrendim bide daha kisa saclar icin modeller falan koysan süper olur
ruyaa nerdesin ozlettin kendini
ayy ne kadar uğraşıyosun saçınla bi sürü model
nerede bende o beceri ya yıka fönle çık yada ör bırak
hiç bşka model yaptığımı yada topladığımı bilmem
modellerin hepsi çok hoş görünüyor. sadece ilk sayfalara bakabildim uygun bi zamanda mutlaka hepsini inceleyeceğim güzel bir topic olmuş eline sağlıkk
maşallah hepsi çok güzel eline sağlık
cok güzell modeller benimde sacım uzun ama çocuklu olunca önce onu giydir sonra send erken pek bişi yapamıyorum paylaşımların için teşekkürler
iki tane yandan yapmıştım .. dediğin gibi yapışık örgüyü bilsem daha güzel olurdu saçlarım:)
sorma bu aralar baya yogunum
yarin model koymaya calisirim canim
ya canim o örgülü yaptigin sac bandi falanda cok hos ama onun icinde sac lazim bunun icinde saclarimin biran once uzamasi lazim:44:senin modelleri gördükce evde bakim yapmaya basladim saclarim uzasin diyeyagladim saclari bi guzel ama bi daha tövbe kasintidan derim soyuldu valla artik allaha emanet uzarsa uzar napalim.bende bi kac sene sonra yaparim senin modelleri
ruyamsinn çok güzel paylaşımın....rastgele gördüm bu topiği çok beğendim yeni modellerini bekliyorumm tatlım:)))
senindemi sinavlarin var yohsam
kolay gelsin
tmm biz beklioz seni
yok sinavlar bitti p.tesi gunu 2. semester basliyo
sanada kolay gelsin canim
ne guzel atlattin demek benimde 2 tane kaldi
is modellerin cok cok guzel ellerine saglik
rüyamsın
süpersin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?