çok yaratıcısın cnm ya:81: saçlra da süper parlıyor seni görünce eski düz saçlarım geliyor aklıma yıprandığı için kat kestirmek zorunda kalmıştım bi an önce uzar inş katlar da...
8.model anlatimi - ikili orgu anlatimi
oncelikle krepe yapmak istemedigim zaman volum yapip toka takiyorum ilk resimdeki gibi (baska bi anlatimda daha detayli gostermistim ama hangisinde hatirlayamadim :26:)
sonrada butun saclari orguyu yapmak istedigim tarafa aliyorum
bi tarafa getirdiginiz saclari iki tutama ayirin
ve ikinci resimde gosterdigim gibi tutun
sonra yapmaniz gereken sey, tutamlarin dis tarafindan tutam alip dier tutamin ic tarafina eklemek. Yani sag tutamin dis tarafindan (SARIYA CIZDIGIM YER) sol tutamin ic tarafina (YESILE CIZDIGIM YER) bas parmaginizla alacaginiz kucuk tutami ekleyin. Ve ayni zamanda sol tutamin dis tarafindan (SARILI YER) sag tutamin ic tarafina (YESILLI YER) bas parmaginizla alacaginiz kucuk tutami ekleyin
yani $oyle :
bu islemi orgu bitene kadar tekrarlayin. Siki siki yapin
Baslarda zor olacak ama sakin yapamiyorum diye birakmayin cunku orgu orguye basladiktan biraz sonra belli oluyo pes etmeyin sakin
ve sonuc
:87: :92::92:
canım ne kadar guzel bır topik bölebu saç modeline bayılıyorum ama yapamıyorum amma karmaşık geliyo deniyorum şu an bakalım inş kavrarım
tatlım saçlarına gerçekten çok güzel şekil veriyosun.
keşke bende saçlarımla böyle uğraşabilsem
bu modeli begendimm nasil yapiliyo acabaaa ?
canim yaaa bunada bayilmdim çokk ama ilk resime bakildiginda hiç de karistirilip tokalanmis gibi durmuyoo bunuda bi ara vaktin oldugunda detayli anlatabilirmsn
marifetlim
ben su ikili orguye bayiliyorum
ama beceremedim bi turlu ya:44:
rica etsem videolu anlatabilirmisin?
oy oy oy ilk defa biri bana marifetlim dedi yaa duygulandim simditesekkur ederim caniim
inan baska turlu anlatamam yukardada dedigim gibi daha detayli resimlerle anlatsam bile hic anlasilmaz
yazdigim gibi yapsan olur aslinda biraz daha ugras canim ya
videolu yapmak isterdim aslinda ama hem nasil yapildigini bilmiyorum hem desifre olmak istemiyorum bi kisi tarafindan
ikili örgüyü çok uzun süredir merak ediyordum ve senin ayrıntılı anlatımın sayesinde başardım, çok sağol hayatım :)
saçlarını tanıyorsusn ve güzl şekil vermişsin tebrikler...
ben krepe yapıyorum demişsin ya toka mı kullanıyorsu kendin mi kabarıklık veriyorsun ona takıldım...birde saçların normalde dalgalı mı?
ee marifetlisin bacim yalan mi:81:
anladim canim denemeye devam o zaman:13:
Yeni yeni modeller gelmiş
Rüyam keşke sana çeksem saçıma o kadar üşeniyorum model vermek için en fazla yarım topluyorum
çok saol cnm tesekkurler bende denicem =)
rüyamsııııın ya sayende insana benziyorum her daim bakımlı saçlarhiç üşenmiyorum artık herkes bayılıyor..ellerine emeğine sağlık :) iş kadını serisi çıkarsana bir de..ciddi iş yeri saçları
ne guzel cok sevindimm
hmm ciddi topuzlar felanmi
dusunurum canim aklimda bikac model var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?