Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok yaratıcısın cnm ya :81: saçlra da süper parlıyor seni görünce eski düz saçlarım geliyor aklıma yıprandığı için kat kestirmek zorunda kalmıştım bi an önce uzar inş katlar da...

tesekkurler canim bu model nur_tfk sayesinde aklima geldi :13:
ins uzar benimde galiba uclarini kestirmem lazim cok kirik var

canım ne kadar guzel bır topik böle bu saç modeline bayılıyorum ama yapamıyorum amma karmaşık geliyo deniyorum şu an bakalım inş kavrarım

tatlım saçlarına gerçekten çok güzel şekil veriyosun.
keşke bende saçlarımla böyle uğraşabilsem

bu modeli begendimm nasil yapiliyo acabaaa ?

15. sac modeli - daginik topuz 2

Yapilisi :
sacini karistir karistir sonra daginik topuz gibi oldugunu gordugunde bir elinle tut dier elinle tel tokalaki elinle tuttugun gibi olsun.

canim yaaa bunada bayilmdim çokk ama ilk resime bakildiginda hiç de karistirilip tokalanmis gibi durmuyoo bunuda bi ara vaktin oldugunda detayli anlatabilirmsn

marifetlim

ben su ikili orguye bayiliyorum
ama beceremedim bi turlu ya:44:
rica etsem videolu anlatabilirmisin?

canım ne kadar guzel bır topik böle bu saç modeline bayılıyorum ama yapamıyorum amma karmaşık geliyo deniyorum şu an bakalım inş kavrarım

tesekkur ederim canim
evet ilk baslarda yapilmasi zor bi model
resimli anlatmakda zor cunku hem iki elim lazim (yani foto cekmek icin el kalmiyo) hem fotolarda bile belli olmaz ne yaptigim
yazdigim gibi yapiyomusun?
ilk baslarda karisik gibi geliyo ama sonra sekil cikiyo ortaya

tatlım saçlarına gerçekten çok güzel şekil veriyosun.
keşke bende saçlarımla böyle uğraşabilsem

saol ama madem begeniyorsun sende ugras bak eline basarmak icin imkanlari veriyorum anlatiyorum yapman gereken tek sey seninde ugrasman gercekten fazla zaman almiyo sonucu goruncede cok mutlu olursun

bu modeli begendimm nasil yapiliyo acabaaa ?

canim aslinda anlatacak bisey yok
saclarini once bukleliyosun
krepe yapiyosun biraz
sonra bi tarafa getiriyosun
ve ister lastikle ister kucuk disli bi tokayla tokaliyosun o kadar

canim yaaa bunada bayilmdim çokk ama ilk resime bakildiginda hiç de karistirilip tokalanmis gibi durmuyoo bunuda bi ara vaktin oldugunda detayli anlatabilirmsn

evet haklisin tuhaf bisey olmus ilk resimde
ama inan anlatacak bisey yok bundada
yazdigim gibi yaptim
simdi tekrar ayni yaptigim sekilde yaparsam bambaska bisey cikacak ortaya
sacimi karistirip tokaladim iste

marifetlim

ben su ikili orguye bayiliyorum
ama beceremedim bi turlu ya:44:
rica etsem videolu anlatabilirmisin?

oy oy oy ilk defa biri bana marifetlim dedi yaa duygulandim simdi tesekkur ederim caniim
inan baska turlu anlatamam yukardada dedigim gibi daha detayli resimlerle anlatsam bile hic anlasilmaz
yazdigim gibi yapsan olur aslinda biraz daha ugras canim ya
videolu yapmak isterdim aslinda ama hem nasil yapildigini bilmiyorum hem desifre olmak istemiyorum bi kisi tarafindan

ikili örgüyü çok uzun süredir merak ediyordum ve senin ayrıntılı anlatımın sayesinde başardım, çok sağol hayatım :)

saçlarını tanıyorsusn ve güzl şekil vermişsin tebrikler...
ben krepe yapıyorum demişsin ya toka mı kullanıyorsu kendin mi kabarıklık veriyorsun ona takıldım...birde saçların normalde dalgalı mı?

ee marifetlisin bacim yalan mi:81:

anladim canim denemeye devam o zaman:13:

Yeni yeni modeller gelmiş
Rüyam keşke sana çeksem saçıma o kadar üşeniyorum model vermek için en fazla yarım topluyorum

ikili örgüyü çok uzun süredir merak ediyordum ve senin ayrıntılı anlatımın sayesinde başardım, çok sağol hayatım :)

yuppiii basaran olmuss :81::81::81: bisey degil tatlim

acikcasi krepe yapmaktan usendigim zaman toka ile kabarik yapiyorum usenmezsem krepe yapiyorum
evet normalde saclarimi yikadiktan sonra kurutmazsam dalgali ama kurutursam duz

ee marifetlisin bacim yalan mi:81:

anladim canim denemeye devam o zaman:13:

saol bebisim
bak Lachesis basarmis sende basirirsin biraz daha dene

Yeni yeni modeller gelmiş
Rüyam keşke sana çeksem saçıma o kadar üşeniyorum model vermek için en fazla yarım topluyorum

Missaaamm hep demisimdir kucuk bi ayrinti bile deisik hava katiyo saclara
evet ugrasmak zor geliyo ama sonucu gorunce dahada ugrasasin geliyo

çok saol cnm tesekkurler bende denicem =)

bisey degil tatlim

rüyamsııııın ya sayende insana benziyorum her daim bakımlı saçlar hiç üşenmiyorum artık herkes bayılıyor..ellerine emeğine sağlık :) iş kadını serisi çıkarsana bir de..ciddi iş yeri saçları

başın ağrımıyor mu ben o şekli yapacam başımın ağrısından duramam

saçımı devamlı salmam veya çok gevşek toplamam lazım

ama güzel görünüyor

33. sac modeli - 14. model & 8. model'in birlesimi

nur_tfk'cim boyle demistin demi?

Bide aslında bu modelde saçı 2 ye ayırıp yukarıya doğru saç geçiriyorsun ya onu üsten alta geçirindece 2 tarafı burmuş gibi bir hal alıyor onuda denemek lazım aslında ayyy ne çok karıştırdık modelleri rüyam :86::86:

ne guzel cok sevindimm
hmm ciddi topuzlar felanmi
dusunurum canim aklimda bikac model var

aynen bööle karizmatik olacak şeyler aynı anda basit olması çok işe yarar hoş zaten yaptıklarının hiçbiri çok çok zor değildi yetenek işi nazar değmesin ayrıca en son eklediğini nasıl yaptın ya çok şık...hem spor hem şık bayıldım...açıklar mısın bitanesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…