Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Tesekkür ederim Ellerine saglik canim ugrasmissin koymussun resimlerle birlikte yapilislarini Bos zamanim olursa deneyecegim 1. modeli gercekten güzelmis

tmm canim tesekkurler

evet biraz kizillikta var
tesekkur ederim nur'cummm

gyaru topuzu olan modele denedim bugün olmadı yaa sanırım o model için saçım fazla kıvırcık:26: hufff ne kaa güzel düz saçların varrr

kivircik sacla hic denemedim :26:
ama olur diye dusunuyorum krepeyi bolca yap

modellerin hepsi birbirinden güzel.
ama bunları yapmam için sabah yarım saat daha erken kalmam lazım :86:

rüyamsın hayırlı olsun topicin canım bende saça yapışık örgü modellerinin nasıl yapıldığını merak ediyorum yapabiliyorsan anlatırmısın

modellerin hepsi birbirinden güzel.
ama bunları yapmam için sabah yarım saat daha erken kalmam lazım :86:

tesekkurler
yok kiz ne yarim saati modeller cok kolay bazilari 2dk da yapilir ama once sacini duzlestirmek istiyorsan evet biraz zaman alir

rüyamsın hayırlı olsun topicin canım bende saça yapışık örgü modellerinin nasıl yapıldığını merak ediyorum yapabiliyorsan anlatırmısın

saol twitty'cim
yapisik orgu modelini eklemistim canim ama anlattimmi hatirlamiyorum
bi bakiyim

canim resimlerle anlatmak istedim ama resimleri cekmek icin baska biri yoktu ve orgu iki elle yapildigi icin ugrastim ama cekemedim
bak 1. model varya, onun yapilisindan esinlen
yapisik orgu ile tek farki, sag ve sol taraflarindaki tutama geri kalan saclardan tutam eklemek. 1. modelde sadece 1 taraftaki tutama tutam ekleyerek oruyoruz ama yapisik orgude iki taraftaki tutamlara ekliyoruz ve ortada kalan tutama bisey eklemiyoruz ve hep oyle devam ediyoruz.
belki karisik gelebilir ama bi dene ve ugras yaparsin

çok güzel modeller eline sağlık canım saçlarım çok kısa ama takip edeceğim topiği uyarlayabileceğim bişeyler olur belki

woow canım 34 ne güzel olmuş hiç böyle yapmak aklıma gelmemişti.
hem yetenekli hem zekisin maşşallah
yeni saç rengin de pek yakışmış

toplam 48 sayfanin hepsine bakdim:) rüyam süpersin!! yetenk bu gercekten!! hele o sac örgülerin süper!! bende baskalarinin saclarini cok güzel örüyorum ama kendimde yapamiyorum.. Cok da yapmaya calismadim zaten:) ama bugunden itibaren yapcam hevese getirdin beni:)

sac bakim ürünlerinide gördüm. Hangi ülkedensin?? ben almanya merak ettimde ondan sordum..
gercekten süpersin bundan sonra hep takip etcem seni:)

kib

çok güzel modeller eline sağlık canım saçlarım çok kısa ama takip edeceğim topiği uyarlayabileceğim bişeyler olur belki

tesekkur ederim milena'cim evet kisa saclilar icinde fikir olur diye dusunuyorum

woow canım 34 ne güzel olmuş hiç böyle yapmak aklıma gelmemişti.
hem yetenekli hem zekisin maşşallah
yeni saç rengin de pek yakışmış

tesekkurler canim o model nur_tfk sayesinde aklima geldi o bana 33 modeli anlayinca ben yanlis anlamisim ve bu model cikti ortaya. ama 33. model tamamen onun tasarimi :))
tesekkurler

tesekkur ederim :78:
yaptiklarimin ise yaradigini gorunce bende dahada hevesleniyorum canim

bu topik şahaneee, rüyamsıın gerçekten süpersin hepsi çok işe yarar modeller, birbirinden güzel!

kaç zamandır neden görmedim diye üzüldüm

sokakta gezerken böyle güzel saç modelleri olan kızlara hem kıskanarak hem de kesin kuaförde yaptırdı diye hasetlenerek bakıyordum

denemeye başlıcam tek tek, bende artık standart topuz, at kuyruğu, jöleyle kıvırma haricinde birşeyler yapabilicem sayende çünkü anlatımların çok güzel ve detaylı :128:
tabi ben pek yetenekli değilim, senin maşallah ellerin çok yatkın kesinlikle aynısı olmaz ama idare eder en azından...

ciddi emek harcamışsın, ellerine sağlık canım alkışlar sana gelsinnn

saçların çok güzel ve sağlıklı maşallah
boyalı olmasına rağmen yıpranmamış çok iyi durumda, önceki sayfalardaki ürünler haricinde bakım yaptırıyor musun veya özel bir ürün vs kullanıyor musun acaba?

bir de ben saçıma dalga yapmak için yıkadıktan sonra gliss in sıvı saç kremini sürüp (başka türlü açılmıyo zaten ) fönle kurutuyorum, sonra saçlarımı tutam tutam yuvarlayıp küçük topuzlar şeklinde tokalarla toplayıp yatıyorum sabah kalkıp açınca aynı bukleler oluyor.

yanlış anlamazsan, bu şekli de söylemek istedim,çünkü ıslak saç toplayınca biraz ekşi koku yapıyor sabaha kadar ya da benim gibi sinüziti olan arkadaşların ıslak saçla yatma şansı yok, baş ağrısından ölürüz

oncelikle cok tesekkur ederim canim begenmene sevindim
ozel bakim yaptirmiyorum malesef zamanim olmadigindan ve saclarimin daha cok kirildigini farkediyorum yaglara ve samirsaga baslamayi dusunuyorum en kisa zamanda
sinamekili kuru yapmak istiyordum evde var zannediyordum ama o isirgan otuymus annem karistirmis ama burdada bi Turk otcu satiyomus hemen gidip bakmam lazim

evet o dedigin yontemi eklemistim, ya islak sacla yada kuru sacla yapilir diye demistim cok dogal dalgalar oluyo bende cok seviyorum

gecmis olsun canim Allah sifa versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…