saçların yeterince uzunsa kalınla da oluyor cnm ama el alışkanlığı gerekli biraz...
Eline saglık hepsi cok güzel canım
tamam rüyammm acele etme.ara kuaförünü bakalım ne dicekk:)).ewet 1 çok basit gibi görünüyor. bende maşa var onla yaparım bayada uğraştırıyor o maşa beni ama alışasıya kadar zaman geçecek belli ne güzel millet ince uçlu düzleştiriciyle hemen kıvırıveriyor saçlarını benimki kalın amannn benimkide daha güzel düzleştiriyor ama :)))) olsun maşaylada daha kıvır kıvır oluyor ama maşamla yaparım bende pekte güzel olurum ayollll:)))
ayyyyysabah sabahhh maşaydı düzleştiriciydi geldilermi bana ne :)))))))))))) neyse görüşürüz rüyammmm
saçlarınız ne kadar sağlıklı maşallah.
rüyamsıın john frieda yorumlarını bekliyorum cnm bayaaa oldu alalı memnun musun maske ve serumdan
Kıss n güzel modeller yapmışsın bayıldım valla hepsinee akşam eve gidince ilk işim denemek olcak tabii becerebilirsem... Hepsi yakışmış gerçii
9. sac modeli - dogal dalgalar
kizlar bu dalgalar dogal sadece ondeki bukleyi duzlestirici ile yaptim, gerisi dogal.
Yapilisi : aksam saclarinizi yikadiktan sonra saclariniza iki kucuk topuz yapiyosunuz biri yukariya biri asagi tarafina. sonra topuzlari yaptiktan sonra saclarinizi kurutuyorsunuz. Sabah kalktiginizda once sprey sikip sonra topuzlari aciyorsunuz ve boyle dalgalariniz oluyo
veya boylede yapabilirsiniz : aksam saclarinizi yikadiktan sonra saclariniz azcik nemliyken topuzlari yapiyorsunuz, uyuyorsunuz, kalkinca sprey sikip aciyorsunuz topuzlari
Kolay gelsin
[B .!.:kalin duzlestiriciylede olur kusum ama biraz el aliskanligi lazim aysegulun de dedigi gibi
yaptigin teknige de bagli cunku masa gibi yapilmiyo
bununla ilgili videolar vardi sanirim
ben masayla hic kivirtmazdim sacimi hatta bu ilk oldu gercekten
duzlestiriciyle hep yapardim daha guzel bukleler oluyo bence ve daha kalici
kiz yapinca ekle bari burayaaaa [/B]
yok rüyacım olmuyo senin maşan incemi kalınmı? uzuuuun araştırmalar sonucunda öğrendimki olmazmışş ince yapabiliyormuş bu işi.maşanın yerini hiç bişey tutmazz bende ilk yaptığımda kulağımı yakmıştım çok acayip kararmıştı kulağım aman dikkat et yakma kendini
tamam cicim yapınca eklerim :124:
Şahanesin. Bebeğim doğduğundan beri kendimi saldım nedense. Umarım en yakın zamanda kendimi toparlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?