Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
rüyamsıın john frieda yorumlarını bekliyorum cnm bayaaa oldu alalı memnun musun maske ve serumdan

Son düzenleme:
saçların yeterince uzunsa kalınla da oluyor cnm ama el alışkanlığı gerekli biraz...

baya uzun ayshegülcüm.aslında hiç denemedim ki burdan okuduğuma göre hatunlar kalın düzleştiriciyle olmaz diyolar.denerim bir ara olursa olur olmazsada olmaz napimmm

Son düzenleme:
Kıss n güzel modeller yapmışsın bayıldım valla hepsinee akşam eve gidince ilk işim denemek olcak tabii becerebilirsem... Hepsi yakışmış gerçii

22. model anlatimi - yilbasi modeli 2 anlatimi

sacin yukarisini toka veya lastikle ayirin ve yanlari tel tokayla tutturun arka tarafa

tutturduktan sonra ayirdiginiz saca krepe yapin

ben fazla krepe yapmadim siz daha cok yaparsaniz cok daha guzel olur

Eline saglık hepsi cok güzel canım

tesekkur ederim aleyna'cim begenmene sevindim

kalin duzlestiriciylede olur kusum ama biraz el aliskanligi lazim aysegulun de dedigi gibi
yaptigin teknige de bagli cunku masa gibi yapilmiyo
bununla ilgili videolar vardi sanirim
ben masayla hic kivirtmazdim sacimi hatta bu ilk oldu gercekten
duzlestiriciyle hep yapardim daha guzel bukleler oluyo bence ve daha kalici
kiz yapinca ekle bari burayaaaa

saçlarınız ne kadar sağlıklı maşallah.

tesekkur ederim biscuit'cimm

rüyamsıın john frieda yorumlarını bekliyorum cnm bayaaa oldu alalı memnun musun maske ve serumdan

evet aklimdaydi
maskeden memnunum ama kutu cok kucuk hemencecik bitiyo
kokusuda cok super
etkisi dier maskeler gibi sanirim yani saclari baya yumsatiyo parlatiyo
eksisi kutunun kucuk olmasi yoksa tekrar alacagim bi urun

serumuda begendim
hem kutusu biraz buyuk
hem sadece 1kere siktigin icin cok uzun sure kullanabilirim
ama kokusu yok malesef
begendim ama elsevinki daha etkili gibi geliyo yani daha cok parlatiyo
ama frieda nin serumunda koruyucu ozelligi de var
sacima ayri bi koruyucu surdugum icin galiba bidahaki serum aldigimda elsevinkini alirim

Kıss n güzel modeller yapmışsın bayıldım valla hepsinee akşam eve gidince ilk işim denemek olcak tabii becerebilirsem... Hepsi yakışmış gerçii

tesekkur ederim canim begenmene sevindim

kız sen ne marifetlisin öyle maşallah takipcinim

23. & 27. model anlatimi

oncelikle saclariniz kivirtilmis, bukleli olmali
sonra saclarinizdan bi tutam alin (buyuk olmicak) ve resimdeki gibi donderin

donderdikten sonra tutamin ucunu tutun bi elinizle, dier elinizlede tutami yukari dogru itin/cikarin
ama tutami tutan el cikmayacak o sadece ucu tutacak dier el yukari dogru cikaracak tutam
ve boyle olacak :

bu islemi yapin ister yan tarafa ister arka tarafa ve super bi topuz elde edin
ayrica bu teknikle daha bircok modellerde yapabilirsiniz
sonuc

canım ben bunu akşam yaptım gercekten cok hoş oldu saclarım
bende sprey yoktu sacımı akşam yıkadaım ve bebek yagı sürdüm nemliyken ve 2 topuz yaptım ve yattım sabak actım cok güzel dalgalarım olmuştu ama şimdi bozuldu cünkü sprey sıkmadım ilk işim siprey almak

teşekkürler tatlım

aleyna84 ewet çok güzel oluyor.hele hele saçların katlı kesimse dahada güzel oluyor 19-20 yaşımdayken çok yapardım bunu ozaman katlıydı saçlarım ordan biliyorum bende .şimdi kat yok.ben katlı kesimdeki halini kendimde daha çok beğeniyorum.
bişey sorucam saçlarına bebek yağını sürme sebebin ne ?ne işe yarıyor biliyorumda

Son düzenleme:
28. sac modeli - yilbasi modeli 6

bu topuz daha cok tepeden olsaydi ve bi tane daha orgu olsaydi daha guzel olurdu
ama acelem vardi pek guzel yapamadim
ayrica yilbasi oldugu icin aksesuar kullanirsaniz daha uygun olur, acelem oldugu icin kullanamadim

yaptiginiz model ne olursa olsun mutlaka aksesuar kullanin cok daha hos ve havali olur

Son düzenleme:

yok rüyacım olmuyo senin maşan incemi kalınmı? uzuuuun araştırmalar sonucunda öğrendimki olmazmışş ince yapabiliyormuş bu işi.maşanın yerini hiç bişey tutmazz bende ilk yaptığımda kulağımı yakmıştım çok acayip kararmıştı kulağım aman dikkat et yakma kendini
tamam cicim yapınca eklerim :124:

Şahanesin. Bebeğim doğduğundan beri kendimi saldım nedense. Umarım en yakın zamanda kendimi toparlarım.

tamam yakmamm ins
masam ne cok ince nede kalin normal yani =)

Şahanesin. Bebeğim doğduğundan beri kendimi saldım nedense. Umarım en yakın zamanda kendimi toparlarım.

tesekkur ederim tadukhepa'cim (nickin ilgincmis )
umarim heveslenir ve sende yaparsin canim
cok zamanini almaz aslinda

Ruyamsiin
evet aklimdaydi
maskeden memnunum ama kutu cok kucuk hemencecik bitiyo
kokusuda cok super
etkisi dier maskeler gibi sanirim yani saclari baya yumsatiyo parlatiyo
eksisi kutunun kucuk olmasi yoksa tekrar alacagim bi urun

serumuda begendim
hem kutusu biraz buyuk
hem sadece 1kere siktigin icin cok uzun sure kullanabilirim
ama kokusu yok malesef
begendim ama elsevinki daha etkili gibi geliyo yani daha cok parlatiyo
ama frieda nin serumunda koruyucu ozelligi de var
sacima ayri bi koruyucu surdugum icin galiba bidahaki serum aldigimda elsevinkini alirim

şu an elsevein arı sütlü maskesini kullanıyorum ama bitince onu da denicm o zaman mutlaka saol cnm..

Son düzenleme:
topuzlarına bayılıyorum cnm yaa sayende aklıma değişik değişik modeller geliyor ama hayal olarak kalıyor tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…