Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
tatlım maşallah çok güzel hepsi.teşekkürler paylaşımların için....takipteyim........ krepeli modelleri bekliyorum canım :69:

ben de takipteyim..helal olsun çok güzel modeller yapıyorsun..ben de başladım ufaktan uğraşmaya..bakalım beceriyor gibiyim.. :23: senden ricam şu italyan tokalı model örneklerini açıklayıp gösterir misin?

İlk defa rastladım topigine
Masallah cnm ne kadar güzel modeller yapmışşın öyle:nazar:
Sayfaların hepsini inceledim
Modellerin hepsi çok hoşş:46:
Artık sürekli ugrarım :34:

cok tesekkur ederim guzelim :71:

saçlarımın düz olması için neler vermezdim :5: harika saçların var canım maşallah.. harikalar yaratmışsın

begenmene cok sevindim canimm :69:

tatlım maşallah çok güzel hepsi.teşekkürler paylaşımların için....takipteyim........ krepeli modelleri bekliyorum canım :69:

saol tatlim. bak 19.modeli iki ornekle yaptimya, o ikincisini krepelide yapabilirsin hatta dahada guzel olur. oyle yapacaktim ama usendim valla :78: :1:

Canı 19. Saç modelinin yapılısşı nasıl çok beğendimm valla :)

canim aslinda cok acik nasil yaptigim ama yinede yapilisini koyarim gun icinde :54:

ben de takipteyim..helal olsun çok güzel modeller yapıyorsun..ben de başladım ufaktan uğraşmaya..bakalım beceriyor gibiyim.. :23: senden ricam şu italyan tokalı model örneklerini açıklayıp gösterir misin?

saol tatlim. O italyan tokasiyla model yapmak zor deil, saclarini at kuyrugu yapar gibi yukariya dogru getiriyosun, tokayi aciyosun, ve takiyosun :) anlamadiysan gosteririm tatlim

Rüyam'cım bukleler açılmadanda çok harika durmuş bence ve son derece parlak görünüyor saçları :):52::52:

evet bende cok begeniyorum saclarini
saol nur'cum

19. şahane sanırım bu akşam yapıcamm :):):) :49:

tskrler :54: bende cok seviyorum cok original duruyo

Son düzenleme:
modellerin hepsi şahaneee... Saçlarına gereken bakımı gösterdiğin çok belli. Ondan da bukadar güzel duruyorlar. Modellerin devamını bekliyorum.. Merak ettim hangi ülkede yaşıyorsun yaşın kaç birde:78::1:

papatyam tskr ederim canim :71:
ama kisa saclilar icinde fikir olabilir bu modeller diye dusunuyorum
saclarini begenmiyorsan bakim yap maske ile bak gorceksin duzenli bakim yaparsan saglikli ve parlak olucaklar :34: :54:

Evet bende sinemakili bakım yapmaya başlıcam hem uzaması hemde sağlıklı görünmesi için :17:

modellerin hepsi şahaneee... Saçlarına gereken bakımı gösterdiğin çok belli. Ondan da bukadar güzel duruyorlar. Modellerin devamını bekliyorum.. Merak ettim hangi ülkede yaşıyorsun yaşın kaç birde:78::1:

tesekkur ederim canim :71:
yasim 19 :78: :emir_bebek:
yasadigim ulkeyide ozelden yaziyorum

Evet bende sinemakili bakım yapmaya başlıcam hem uzaması hemde sağlıklı görünmesi için :17:

sinemakiyi bulsam bende yapcam ama burda yok galiba :59:

bu saçlara bakıpta yapmamak olmazz deyip az önce örgülü saç bandı modelini yaptım :) ama benm saçlarım omuzumdan 10 cm kdr aşağıda olduğu için örgünün bir tanesi aşağı kadar inmiyor. bende alt taraftan 1 tutam saçı 2 tutuma ayırıp aynı şekilde ördüm daha sonra birini sağdan birini soldan alıp tepede kelebekli küçük tokayla tutturdum fena da olmadı hani.:34: saçı kısa olan arkadaşlar için fikir olabilir :86:

yok canım ben de öyle topladım o tokayla ama başka birşeyler yapılabilir mi diye bi sorayım dedim :D daha fazla model istiyoruuuuz :46:

tüm saç modellerin çok hoşşşş...
eline sağlık...

15.nolu saç modelindeki mor kazağın çok güzelmiş..nerden aldın? bilindik mağazaysa fikir edincektim..yalnı özelime yazarmısın çünkü bidaha bu opiği bulamam :)

yok canım ben de öyle topladım o tokayla ama başka birşeyler yapılabilir mi diye bi sorayım dedim :D daha fazla model istiyoruuuuz :46:

o tokayla baska bisey yapilabildigini sanmiyorum canim
daha fazla model gelcek yavas yavas canim once bu modelleri yapinda :1:

Yurt dışında felan mı yaşıyorsun:61:

evet canim o yuzden burda sinemaki bulunurmu bilmiyorum aslinda bulunur belki ama buranin dilinde nasil sinameki deniyo bilmiyorum
ama simdi anneme sordum var galiba evde dedi, Turkiyeden getirmis babaannem :62:

tüm saç modellerin çok hoşşşş...
eline sağlık...

15.nolu saç modelindeki mor kazağın çok güzelmiş..nerden aldın? bilindik mağazaysa fikir edincektim..yalnı özelime yazarmısın çünkü bidaha bu opiği bulamam :)

tesekkur ederim nesquik'cim :48:
canim o diz ustunde triko elbise, elbisenin tumunu gormek istiyorsan iki gun once "bugun ne giydin" topigine onun bejini koymustum.
ama aldigim butik Turkiye de yok galiba, "camaïeu" diye biyerden aldim

Çok güzel olmuş gerçekten harika. Açıklama şansın var mı ?

saol littlequeen'cim :71:
hangisini canim? birazdan 19.cu modelin aciklamasini eklicem

Krepe modeli anlattığın gibi yapmaya çalıştım ama hiç olmadı. Senin resimde çok hoş olmuştu ben neden yapamadım ya? Üç lastik tokayla aynen dediğin gibi tutamlara da ayrıdım filan ama olmadı...:14:

ruyamsın cok guzel modeller yapıyorsun gercekten cok yeteneklisin ben yeni gördüm bu topici adding to favourites
sagol bize de gosterdiğin icin! :nazar:

Back