Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
rüyamsın canım krepeli modellerden daha fazla ekleyebilir misin?

ben saçlarıma şekil vermek istersem hep krepe atıyorum da.. hani neler yapılabilir diye... salık olmasın

yalnız bağlı,topuzda olabilir canım....

yani eğer yapabilirsen çok sevinirim tatlım... :78::78:

teşekkürler şimdiden....

takipteyim canım......

bende arada böle örer yukardan tokayla tuturuyorum daha toplu olsun diye ama güzel sade hoş duruyo

Özellikle havalı dağınık topuz modelleri görmek isterim. Çok güzel modeller çıkarmışsın ortaya teşekkürler :) Eline emeğine sağlık

Bu havalar saçları çok kötü yapıyor evden çıkmadan önce güzel bi şekle sahip olan saçlarım dışardaki havayı görünce hemen şekil değiştiriyorlar Sizde de oluyor mu?

Bu havalar saçları çok kötü yapıyor evden çıkmadan önce güzel bi şekle sahip olan saçlarım dışardaki havayı görünce hemen şekil değiştiriyorlar Sizde de oluyor mu?

evt cnm bende de oluyor kabarıyor biraz şeklini kaybediyor rüzgar, soğuk mahvediyor saçı ztn sürekli de bere kullnmayı sevmiyorum ama başka çare yok galiba..

evt cnm bende de oluyor kabarıyor biraz şeklini kaybediyor rüzgar, soğuk mahvediyor saçı ztn sürekli de bere kullnmayı sevmiyorum ama başka çare yok galiba..

Yanlış hatırlamıyorsam eğer elidor bunun için bir bakım kremi geliştirmişti kullanan varmı acaba forumda belki faydasını görebilirsiniz kızla sormakta yarar var :81:

ohooo krepeyle ne yapilmazkiii
eklicem canim takipte kal

başka başka modeller bekliyoruz canımm senden takpteyim bende:)

AY SÜPER MODELLER bayıldım hepsine..buraya bakar bakar yaparım artık..sanki çok becerikliyimde

bu topiğe bayılıyorum yihuuuu takipteyimm :82:

tskrler kizlar

rüyamsıın nerelerdesnn?? yeni modeller bekliyorum ve tabii örgülü perçemi de...

rüyamsın nerdesin canım.... :95::95:

geldim kizlarr biraz kendimi ozletim dedim
saka bi yana bikac problemlerim vardi onlari cozmem lazimdi ve sukur cozdum ve geldimmm
ve iki bucuk hafta tatildeyiiiiimmmmmmmmmmm

orgulu percem anlatimi + yeni modeller geliyo birazdan :82:

bende arada böle örer yukardan tokayla tuturuyorum daha toplu olsun diye ama güzel sade hoş duruyo

bende cok severim orguleri

Özellikle havalı dağınık topuz modelleri görmek isterim. Çok güzel modeller çıkarmışsın ortaya teşekkürler :) Eline emeğine sağlık

evet bencede havalı dağınık topuzlar güzel oluyor.bekliyoruz canım

tskrler
geliyo kizlar hepsi yavas yavas gelcek bekleyin ve gorunnnnnn

evet bende sinir oluyorummm
bunu biraz onlemek icin bol sprey + bere lazim baska cozum bilmiyorum

ben cok severim bere kullanmayi, hele kivircik/dalgali saclarla + percem/kahkul le cok havali duruyo bence :82: hatta bi foto koyarim bi gun
koydugum o elsevin sac serumu kabarikligi super onluyo canim

Yanlış hatırlamıyorsam eğer elidor bunun için bir bakım kremi geliştirmişti kullanan varmı acaba forumda belki faydasını görebilirsiniz kızla sormakta yarar var :81:

elidor burda yok malesef ama kabarikligi onleyen fotosunu koydugum elsevin sac serumu super onluyo

Son düzenleme:

missammm cok tskr tatlim
kiz bosunami model koyuyorumm hep salik birakma salik herzaman daha guzeldir ama bazen toplanmis model yapki salik birakinca dahada guzel gorunsun. Cunku herzaman salik birakinca sonra insan alisiyo seni oyle gormeye. Bi kac gun saci toplaki actiginda yani salik biraktiginda dahada guzel gorunsun canim
siki topuzlar yapma iyi gelmiyosa, gevsek topuzlarda cok guzel
saol canim

Son düzenleme:
16. sac modeli anlatimi - orgulu percem anlatimi

sacinizi bu sekilde ayirin ve dier saclari arka tarafa tokalayin rahatsiz etmesinler diye

bir tutam alin

o aldiginiz tutami uc e ayirin resimdeki gibi

ve ormeye baslayin : sarili tutami yanindakinin altindan gecirin ve oburunun ustunden

yine, cizgisi duz olan bi tutam alin elinize, ve o ordugunuz tutamlarin en ustekki tutama ekleyin o yeni ayirdiginiz tutami, ve yine orun o tutamla beraber

yine yanindan tutam ayirin, bakin burda iyi gorunuyo sac cizgisinin duzlugu

ve bu tutami orgunuze dahil edin, orguyu bitirene kadarda ayni isleme devam edin
sonucu eklemiyorum cunku resim cekmek + bunlari yapmak imkansizdi ikidebir sac cikiyodu felan, sonuc onceki sayfalarda var zaten.

benim gibi kahkulunuz varsa orgunuzden saclar cikacaktir, onlari duzelterek sprey sikin

Ben bu tokaları açarken zorlanıyorum ve doğal olarakta toplayamıyorum :)
Ama çok hoş duruyor bu tokalar saçta.
Bu arada rüyamsın saçların çok güzel ya ne güzel gür. Maşallah diyeyim. Herhangi bir şey yapıyor musun saçlarına?

neden zorlaniyorsunki cok basit aciliyo?
cok tskr ederim , ama malesef saclarim gur degil ince telli
uyguladigim urunleri bikac sayfa once gostermistim canim

18. sac modeli - ayni yapilista 3 model birden

1.model - yandan at kuyrugu stili

2. model - bende anlamadim ne oldugunu

3. model - yandan topuz

veeeeeeee

yapilisi : cok basit :

saclarinizi resimdeki gibi kivirin ve tel toka ile tutturun

boyle bi tel toka ile tutturmak daha basit olur

ve at kuyrugu stilindeki model olustuu :82: canlilik katmak icin aralara krepe atabilirsiniz

3 modeli yapmak icin :

"at kuyrugu" ile yana dogru topuz yapin

parmagimin oldugu yere tel toka koyun
topuzun daha sisko olmasini istiyorsaniz krepe ile siskolastirabilirsiniz

2. modeli yapmak icinde o "at kuyrugu" ile oynayin biraz =)

bu yapilisla cok guzel modeller yapabilirsiniz hayalinizi kullanin biraz =)
ve cok guzel daginik topuz elde edebilirsiniz tek yapmaniz gereken saciniz dalgali degilse eger, kopuk le dalgali yapmak ve rast gele tel toka ile tutturmak

spray sikmayi unutmayinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…