Özellikle havalı dağınık topuz modelleri görmek isterim. Çok güzel modeller çıkarmışsın ortaya teşekkürler :) Eline emeğine sağlık
Bu havalar saçları çok kötü yapıyor evden çıkmadan önce güzel bi şekle sahip olan saçlarım dışardaki havayı görünce hemen şekil değiştiriyorlarSizde de oluyor mu?
evt cnm bende de oluyor kabarıyor biraz şeklini kaybediyor rüzgar, soğuk mahvediyor saçı ztn sürekli de bere kullnmayı sevmiyorum ama başka çare yok galiba..
rüyamsın canım krepeli modellerden daha fazla ekleyebilir misin?
ben saçlarıma şekil vermek istersem hep krepe atıyorum da.. hani neler yapılabilir diye... salık olmasın
yalnız bağlı,topuzda olabilir canım....
yani eğer yapabilirsen çok sevinirim tatlım...:78::78:
teşekkürler şimdiden....
takipteyim canım......
başka başka modeller bekliyoruz canımm senden takpteyim bende:)
AY SÜPER MODELLER bayıldım hepsine..buraya bakar bakar yaparım artık..sanki çok becerikliyimde
bu topiğe bayılıyorumyihuuuu takipteyimm :82:
rüyamsıın nerelerdesnn?? yeni modeller bekliyorum ve tabii örgülü perçemi de...
rüyamsın nerdesin canım.... :95::95:
bende arada böle örer yukardan tokayla tuturuyorum daha toplu olsun diye ama güzel sade hoş duruyo
Özellikle havalı dağınık topuz modelleri görmek isterim. Çok güzel modeller çıkarmışsın ortaya teşekkürler :) Eline emeğine sağlık
evet bencede havalı dağınık topuzlar güzel oluyor.bekliyoruz canım
Bu havalar saçları çok kötü yapıyor evden çıkmadan önce güzel bi şekle sahip olan saçlarım dışardaki havayı görünce hemen şekil değiştiriyorlarSizde de oluyor mu?
evt cnm bende de oluyor kabarıyor biraz şeklini kaybediyor rüzgar, soğuk mahvediyor saçı ztn sürekli de bere kullnmayı sevmiyorum ama başka çare yok galiba..
Yanlış hatırlamıyorsam eğer elidor bunun için bir bakım kremi geliştirmişti kullanan varmı acaba forumda belki faydasını görebilirsiniz kızla sormakta yarar var :81:
yeni yeni modeller eklemişsin rüyam
hepsi çok güzel ve sana çok yakışmışlar
burda görünce çok özeniyorum ama evden çıkmadan önce gene salık bırakıyorum yada yarım topluyorum
zaten çok sıkı toplamaları topuzları falan yapamıyorum başımı ağrıtıyor
ama sen devam et model geliştirmeye sadece bizim için değil internetten de aratanlar için çok faydalı bir topic
Ben bu tokaları açarken zorlanıyorum ve doğal olarakta toplayamıyorum :)
Ama çok hoş duruyor bu tokalar saçta.
Bu arada rüyamsın saçların çok güzel ya ne güzel gür. Maşallah diyeyim. Herhangi bir şey yapıyor musun saçlarına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?