• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak Sarması

Olebisey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
7
1
1
36
Merhaba,

Ben Tokat Erbaalıyum ve gerçekten de üzüm yapraklarımız çok güzeldir. Köye gittiğimde bana 2 bidon yaprak verdiler ve ben onların hepsini saramam açıkçası yemeği seviyorum ama sarmayı değil. Sizden rica İstanbul Anadolu yakası özellikle de Ümraniye taraflarından yaprak sarması saran yerler varmı en azından içini yaparım yaprağı görürürüm onlara sadece sarması kalır

Ben sadece var mı bi yer diye sordum bu söylediklerinizi bende biliyorum fakat sarmayı sevmiyorum

Ben sadece var mı bi yer diye sordum bu söylediklerinizi bende biliyorum fakat sarmayı sevmiyorum

Böyle bir meslek varmış sayenizde öğrendim. :)

Merhaba,

Ben Tokat Erbaalıyum ve gerçekten de üzüm yapraklarımız çok güzeldir. Köye gittiğimde bana 2 bidon yaprak verdiler ve ben onların hepsini saramam açıkçası yemeği seviyorum ama sarmayı değil. Sizden rica İstanbul Anadolu yakası özellikle de Ümraniye taraflarından yaprak sarması saran yerler varmı en azından içini yaparım yaprağı görürürüm onlara sadece sarması kalır
Bi arkadasim azar azar ,vakumlatiyormus.
Boylece uzun sure dayanir.
Siz de az az sarabilirsiniz belki

Evinize gelem kadın boş vakti olursa sarar bence hele de içi hazırlanmış olursa ben bile sararım 🤣

Bana gönder dermişim ben çok severim sarma sarmayı 1 saatte koca bir tencere sardım 3 gün yedik çerez niyetine çok severim yaprak sarmasını 😃

Back