Yaprak Dökümü - Kanal D

kızlar buğün biraz canım sıkkındı
yaprak dökümü öyle bir heyecanlı ve şok üzerine
şok yaşadımki
kendi sıkıntımı unuttum bak şimdi
sıkıtım aklıma geldi
hemen flime odaklanıyorumm ben.
ahh leyla ahhh

Yok bu Leyla saf falan değil saf salak :mymeka: Saçımı başımı yolucaktım sinirden, al Oğuz'u vur Ferhunde'ye :mymeka: Çok üzülüyorum Ali Rıza amcaya :çok üzgünüm:

kızlar sona yaklaşıldı ya ondan böyle ama bence oğuz o resmi yolladı leylada eve dönmesin diye leylayı seviyo nejlaya yolladıki aile öğrensin leylada korksun bana kalsın yoksa oğuz neden ceydadan ayrılsınki tabiki leyla için nejlanın hatasını kabul ettilerde oğuzu nednen kabul etmiyolar ozaman cemde salaktı onu bırakan kaçan kızla birlikte oldu nejlanın yorum yapmaya hakkı yok kaçtı kız kardeşini deli etti aileyi cemi üzdü rezil etti ama cemi yine kaptı kocasıyla tatiller lüks evler olan leylaya oluyo oda mutlu olmak istiyo artık hakkıda yani

yaa oğuz niye gönderdi kii o mesajı yaa
necladan intikam almak için mi yoksa leylanın ondan başka kimsesi kalmasın diye mii
ayy fenaydı yaa bu hafta
hele bi daha ki haftaya çok feci fecaat
neclada nasıı konuşuyo uyus uyus sanki kendi hiç bişi yapmadı hele ceme bağırıp durması sinir etti beni insan bu kadar hem suçlu hem güçlü olur vallahi

kızlar buğün biraz canım sıkkındı
yaprak dökümü öyle bir heyecanlı ve şok üzerine
şok yaşadımki
kendi sıkıntımı unuttum bak şimdi
sıkıtım aklıma geldi
hemen flime odaklanıyorumm ben.
ahh leyla ahhh

canım hayırdır önemli bişey yok demi,ya kızlar fikret gibi oldum dizlerim çözüldü haftaya izleyemem heralde ölecem heyecandan stresten ya biz ferhundeya söylüyorduk bu oğuz ferhundeyide geçti ya neclaya ne demeli hiç sevmem normalde onu ama çok üzüldüm onada hele ceme canım benim ya:1no2:

leyla kafayı sıyırmış gitti yine o herife iyi oldu fotoğrafı oğuzun gönderdiği
oh canıma değsin
leylada sanki hiç suçlu değil
kızkardeşinin sevgilisiyle evlendi olcağı buydu :mymeka:

Ya olamaz böle bişey ya leyla hangi yüzle bakacak babasının yüzüne ...
insan göz göre göre bu yanlışı yapar mı hiç
Ali rızanın saçları ağardı birden bire zavallı kalbi bunu kaldırmaz artık...

ben söylemiştim ama leyla oğuzun metresi olur diye,ceyda kendine baksın dlei oldum geçmişte oda aynısını yapmamışmıydı,leylanınki sadece kıskançlık deli kıskanıyor

Ya olamaz böle bişey ya leyla hangi yüzle bakacak babasının yüzüne ...
insan göz göre göre bu yanlışı yapar mı hiç
Ali rızanın saçları ağardı birden bire zavallı kalbi bunu kaldırmaz artık...

adam zaten kalp krizi geçiriyor haftaya kızlar şevket niye ferhundenin evine gitti:nazar:

Necla'da çok haklıymıss gibi Cem'e kızıyo terkederim seni felan diyo kötükedihüso

Bu dizi bitsin artık.. bizde kurtulalım onlarda kurtulsun :))

X