- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
Bu ne hiz masallah kaydirigubbakcemile3
Cok sagol canim sayende hemen izledim opuyorumnanaktan
Sevket mafya Seyfo'ya meydan okuyor, salak.. Daha baslarina neler gelecek... akannehir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim..Bu ne hiz masallah kaydirigubbakcemile3
Cok sagol canim sayende hemen izledim opuyorumnanaktan
Sevket mafya Seyfo'ya meydan okuyor, salak.. Daha baslarina neler gelecek... akannehir
156. bölüm bu iklim.. gelecek haftanın özeti.
bende ferhundenin kaldığı o yere bayıldım. neresi acaba?
tam kafa dinlemelik.
kıskanç necla da hamile kalmak istiyormuş. alsanaalsanasmile
dün gece misafirlikteydim tam izleyemedim sadece ilgimi çeken ferhunde o yeni çocuğa sen burda garsonlukmu yapıyorsun diye bir şey sordu oda burası ailemin ben yardım ediyorum dedi.
ben.... bilmem neyim dedi. çocuğun neiş yaptığını anlayamadım. ama tek anladığım çocuk ii bişey ki ferhunde çocukla gezdi yoksa nerde ferhunde garsonlarla falan gezecek.
ferhundenin acitasyon yapmasından da miğdem bulanıyor
dizinin başlarında ilk kocasına çektirdiklerini göstermişti .şevkete şuna buna hala mazlum ferhunde rolü kesiyor ya deli oluyorum
basta yuzvermedi cocuga baktiki parali yanasti sempatiksalakcinni oteli ve restaurantlari var
basta yuzvermedi cocuga baktiki parali yanasti sempatiksalakcinni oteli ve restaurantlari var
dün gece misafirlikteydim tam izleyemedim sadece ilgimi çeken ferhunde o yeni çocuğa sen burda garsonlukmu yapıyorsun diye bir şey sordu oda burası ailemin ben yardım ediyorum dedi.
ben.... bilmem neyim dedi. çocuğun neiş yaptığını anlayamadım. ama tek anladığım çocuk ii bişey ki ferhunde çocukla gezdi yoksa nerde ferhunde garsonlarla falan gezecek.
ferhundenin acitasyon yapmasından da miğdem bulanıyor
dizinin başlarında ilk kocasına çektirdiklerini göstermişti .şevkete şuna buna hala mazlum ferhunde rolü kesiyor ya deli oluyorum