Yaprak Dökümü - Kanal D

ben izliyorum mors
necla gıcığı kendi yaptıklarını unuttu şimdi leylayı suçuyor
ferhunde hala çabalıyo, kızı nasıl sinir etti

orjinalinde noluyo kızlar leylaya mı sığınıyor a rızayla hayriye
öteki çocuklara noluo :uhm:

hayriye ölecek birtek alirıza ve ayşe kalacak başbaşa diğerleride kenidi hallerinde olacak

Nehir Hanım bi güzel lafları sıraladı Necla'ya ohh şakkıdı
Ferhunde'de ne gıcık yaaa illa bi çomak sokucak:eek:klava:

sblue cnm nejlada hiç mutlu olmıcak zaten cemle çok sık tartışıyolar yerini hazırlıyolar görürsünüz

oh be canlamis burasii:))) bende dizye dalmisim kimse yok diyee:)))
nehir akilli kadin kizinida komsusunuda korumayi biliyor kotu olacagini bilsede dogrudan sasmiyor helal olsun..fikret gibi neclaya sirinlik yapmadi..
ali riza iyice bunadi..neclanin hirsi yuzunden yine neler oluyor..uyuz gaciiii:ecrin_bebek:

kıl kaptım ferhunde ye .....ne zaman bitcek bu dizi....
daha ayse beyoglu na düscekkaydirigubbakcemile3hayriye hanım mithat beyle evlencek-tatlicadiarzu-nehir hanım alirıza beyle kırıstırcak:sm_confused:cem fikret le basılcak:roflol:sedef tahsin le:smiley-cool:cevriye kahveciyle kırıstırcaklaelaelaelaelaenecla da tahsinle:roflol:
dizinin yeni senaristi benim de:kahve:

daha ayse beyoglu na düscekkaydirigubbakcemile3hayriye hanım mithat beyle evlencek-tatlicadiarzu-nehir hanım alirıza beyle kırıstırcak:sm_confused:cem fikret le basılcak:roflol:sedef tahsin le:smiley-cool:cevriye kahveciyle kırıstırcaklaelaelaelaelaenecla da tahsinle:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

senin senaryoya göre tahsin 3 gacıyı idare edecek diyosuuuun

sedef-tahsin
nejla-tahsin
fikret-tahsin

babam misafir değil tahsiiiiiin

bunlar ne havalı aile yaw ayranı yok içmeye faytonla gidiyo ıçmaya hesabı

seneyi dusunemiyorum bile..
huzur istiyoruzzz senarist gacilar huzurr:)))))))
ferhusa oyle bir agzininnnn payini verirdim ki.....
iliskilerine baslamadan golge dusurdu sevincten 3.5 şakkıdı

fikretde ne fena tahsin dogru söylüyor misafir tabi fikret nasıl tepki verdi öylee.alirızada bakıyor sanki ev onunmuş gibisinden sinir oldum valla

mithata gıcık oldum salak yaa..
oda bi ferhunde kazğı yesinde otursun aşşağıyaa..

X