Yaprak Dökümü - Kanal D

işte siz onlarrın hatalarını affettiğiniz için oluyo dedi şevketi örnek verdi kızları hiç sölemiyorum dedi fikret masaya vurdu manyak fikret bu yaşta koca bulmuşta bunuyo evde kalmıştı yoksam kalık.

noldu ya bittimi nerde bitti eşim maç açtıdaa :çok üzgünüm:
haftaya nolcek bidee :uhm:

tskler canim...a.s.
affetmeyipte ne yapacaklardi?? kizlar gormemis zaten hepsi birbirinden beter..akillandiklari yokkii:1closedeyes:

tahsin kendinde deyil içk,li hem hiç böyle konuşmuyoduki fikret alttan alsaydı gittikten sonra tartışsaydı baban evde ne okadar bağırıyon tahsinde sabırlı adam yani

öff bu babanın cektikleri nedr yaa garibim bi mutlu olamadı senağlama

ben çok acıyor ve üzülüyorum çok dogrucu bi adam çocuklarından yemedigi darbe kalmadı..

fikrete suç bulmayın haklıydı o tepkisinde.tahsinin annesi neler yapıyo sesi çıkmıyo.delikafadulden

haftaya herkese barışıyo ali rıza eve dönüyo fikret sanırım hamile..kaydirigubbakcemile3

fikret sahiden abarttı :dilcikar:
içbişi değilde bu sondaki jenerik beni bititiro yaa senağlama senağlama senağlama

of kızlar yıne aglamdım cok agrıma gıdıyo baba nın yasadıkları acı bi hayat hıkayesiii

ya leyla utanmaz nejla paragöz sımdı cekıoy esı ve esının aılesınden yaptıklarınııı ferhund e kuduruyo
anne cok yanlıs yapıyo cokk fıkret zavallımm esı cok ayıp ettı cokk off ya yıne aglama yolları

tahsin icti icti doktu iciniii anaaaa:ecrin_bebek: ali rizada bayiyorr:1closedeyes: neclada istedikce istiyor para batiyor..rengide morrrr:)))

offfffffff offfffff hiç acmıyolar babalarına ne hayırsız evlat bunlar.:kızgın:

nejlaya iyi oluyo oh nehir iyi laf soktu..bide laf söylüyo enişteyle kaçmasını biliyo..:kızgın:

tahsin icti icti doktu iciniii anaaaa:ecrin_bebek: ali rizada bayiyorr:1closedeyes: neclada istedikce istiyor para batiyor..rengide morrrr:)))

ali rızanın amcanın kendi dogruları var.istesede deişemez deişmesinde zaten.çok müşvik bir baba.alkisalkisalkis

X