• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapmacik torun sevgisi

ff1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
118
68
48
36
Selam kizlar,
Ben esimin ailesinin ilk geliniyim ve cocugumda ilk torun evledigimiz gun basladir torunda torun torunda torun...ama ben boyle bir torun sevgisi gormedim kv olcak kadin hergun 150 tl kazanmasina ragmen esim telefonunu satarak beni hastaneden cikardi dogum odamda yapilmis hicbirsey yoktu hadi k3ndimi gectim cocugum 2 ayi bitti bir altinini bile takmadilar..onuda g3ctimm evimiz yakin 2 gun gecirmez kosa kosa torun sevmeye gelir cocuga daha bisey getirdigini gormedimm...baskalarindan topladigi eski seyler haricc..gercek torun sevgisi boylemi oluyor cok merak ediyorumm..hersey maddiyat degil ama insan torununa bisey almayi heves etmezmi hadi almiyorsun ugruna olcekmis gibi tavirla neden girerler ki!?

Özel hastanede mi doğum yaptınız? Telefon satarak hastaneden çıkardı eşiniz? Eğer öyleyse kimseden beklenti içine girmeyip imkanlarınız doğrultusunda yapmalıydınız doğumu... Diğer konuya gelince herkesin sevgi anlayışı, onu gösterme şekli farklıdıe. Ki neden uğruna ölecek gibi sevmesin torunu sonuçta.

Benimki de tam tersi öyle kosa kosa sevmeye gelmez, bir destegini görmedim. Manevi destek istiyor inan. Ama kocaisnin parasini harciyor e cocuklarima da aliyor, dolduruyor, kendini tatmin ediyor. Getirdiler de ne oldu. Keske yavrumu daha cok görmeye gelselerdi cocugun buna ihtiyaci var. Bir düsün

Özel hastanede mi doğum yaptınız? Telefon satarak hastaneden çıkardı eşiniz? Eğer öyleyse kimseden beklenti içine girmeyip imkanlarınız doğrultusunda yapmalıydınız doğumu... Diğer konuya gelince herkesin sevgi anlayışı, onu gösterme şekli farklıdıe. Ki neden uğruna ölecek gibi sevmesin torunu sonuçta.
Esim muhendis maddi olarak sikintimiz yoktu taki ailesi hamileyken onu isten cikarmaya zorlayana kadar..biz varizz diene kadar..ben asla beklenti icine girmem ama saf ogullarini hep beklenti icine soktular :(

Valla ben bizimkilere sitem ediodum.
Beterin beteri varmış.
Normal değil tabiki.
Bi alt üst takım alsa 20lira.
Yarım elma gönül alma bu işler.
Ama özenme yoksa içinde boşa sinir olma.
Yani almak zorunda degiller sadece o kadar sahiplenme ugruna olme.dirilme ama.ortada hicbisey yokk ustelik birde yok prima kullan falan die akil verir..

Bence de normal degil. Yelek melek de mi örmüyor? Geleneksel figurde babaanneler annaannelr birşey almazlar ama bol bol yelek patik örerler..
Bu arada eski konumuza baktım da merak ettim. İsim işini ne yaptınız? Umarım tek çınar koyabilmeyi basarmissinizdir

Bence de normal degil. Yelek melek de mi örmüyor? Geleneksel figurde babaanneler annaannelr birşey almazlar ama bol bol yelek patik örerler..
Bu arada eski konumuza baktım da merak ettim. İsim işini ne yaptınız? Umarım tek çınar koyabilmeyi basarmissinizdir
Maalesef basaramadim.ama.istedigim farkli bi isimi koydum..isim.konusunda atlamayi sahiplenmeyi cok.iyi biliyorlar

Esim muhendis maddi olarak sikintimiz yoktu taki ailesi hamileyken onu isten cikarmaya zorlayana kadar..biz varizz diene kadar..ben asla beklenti icine girmem ama saf ogullarini hep beklenti icine soktular :KK43:
Aaa neden işten çıkmaya ikna ettiler ki çalışan adamı. Ve istedikleri kadar biz varız desinler. Kim destek olur ki bir eve bir gün sürer iki gün sürerdi bu. Onu bole yapmamışlar. Üzüldüm kötü olmuş gerçekten

Benimki de tam tersi öyle kosa kosa sevmeye gelmez, bir destegini görmedim. Manevi destek istiyor inan. Ama kocaisnin parasini harciyor e cocuklarima da aliyor, dolduruyor, kendini tatmin ediyor. Getirdiler de ne oldu. Keske yavrumu daha cok görmeye gelselerdi cocugun buna ihtiyaci var. Bir düsün
Yazidigim.yanlis anlasildi ben zaten istemiyorum.sadece nasil heves etmiyorlar biz ilk yegenime neler heves etmistik neler yapmistik,benim.ailemle torun sevgisi aavasina giriyorlar biz daha cok seviyoruz bizim.ilk torun falan die ama.ortada maddi manevi bisey yokk..2.gunde kostur kostur suraya gelirken insan hic mi torununa bisey heveslenmez manevi biseyde olabilir

Aaa neden işten çıkmaya ikna ettiler ki çalışan adamı. Ve istedikleri kadar biz varız desinler. Kim destek olur ki bir eve bir gün sürer iki gün sürerdi bu. Onu bole yapmamışlar. Üzüldüm kötü olmuş gerçekten
Evet maalesef gercekten cok kotu oldu kotu bi dogum hatiram.oldu:(

Cunku onu kendilerine bagimli yetisdirmisler...onlara fazla guveniyordu guvendigi daglara kar yagdi:)

İnşallah bu saatden sonra akıllanır. Kızgın olmanızı çok iyi anlıyorum. Lakin ne kadar onlar için utanc verici (çocuğunu zor durumda birakmak bir anne olarak bence utanc verici) bir durum olsa bile cocugunuzun babaannesi. Siz her işinizi kendiniz yapın kendiniz görün. Beklentinizi sıfıra indirin. Bazı insanlar maalesef böyle.

Altın takmayınca sevemez mi torununu? Değişik..
Altin ile alakali degil tanisdigimiz zmandan beri bu ani bekliyorlardi torun torun..bizim ilk torunumuz biz isim koyacagiz biz.sunu yapacagizz sonra altini once benim ailem.takcakmiss onu beklediler..ben altinda degilim bu kadar sahiplenip hicbiseylerini goremedimm haliyle.nasil sevgi die suphe ediyorum..

İnşallah bu saatden sonra akıllanır. Kızgın olmanızı çok iyi anlıyorum. Lakin ne kadar onlar için utanc verici (çocuğunu zor durumda birakmak bir anne olarak bence utanc verici) bir durum olsa bile cocugunuzun babaannesi. Siz her işinizi kendiniz yapın kendiniz görün. Beklentinizi sıfıra indirin. Bazı insanlar maalesef böyle.
Kesinlikle.beklentim sifir kendi ailemden her destegi aliyorum sukurler olsun annemin 3 torunu ama en az 40 cift yeni takim aldi..sadece su abartili hallerini hazmedemiyorum

Back