• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapma Çiçeklerimi Nasıl Temizlerim?

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Arkadaşlar, beyaz renkli yapma çiçeklerim var ama şimdi toz ve sigara dumanından sarıya döndüler. Nasıl temizleyeceğimi hiç bilmiyorum, kötü gözüküyorlar, atmak da istemiyorum, manevi değeri var. (Söz çiçeği vs.) Ne yapmalıyım, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:
benimde geçen başıma geldi seninkilerin cinsi ne bilmem yani kumaşı ben fısfısın içine biraz çamasır suyu koyup balkonda bolbol sıktım ve kurumaya bıraktım bi taneside kadife onlar vazoda duruyo o yüzden çıkarıp suyun altına tuttum ilk bahsettiğim fısfıs sıktığım çiçek vazosunda çıkmıyor vazoda kum var işte ben böyle yaptım

benimde geçen başıma geldi seninkilerin cinsi ne bilmem yani kumaşı ben fısfısın içine biraz çamasır suyu koyup balkonda bolbol sıktım ve kurumaya bıraktım bi taneside kadife onlar vazoda duruyo o yüzden çıkarıp suyun altına tuttum ilk bahsettiğim fısfıs sıktığım çiçek vazosunda çıkmıyor vazoda kum var işte ben böyle yaptım

Benimkiler de vazosundan çıkmıyor. Benim kumaşı plastik gibi, yani tam plastik değil ama ona benziyor. Çamaşır suyunu deneyeceğim. Çamaşır suyunu suyla mı karıştırdın fısfıs sıkarken?

wewt su dolu fısfıs kabına biraz domestos koydum bol bol sık kir akana kadar sonra kurumaya bırak:34:

Bir poşetin içine bir avuç tuz koyup, çiçeğinizi de koyup sallayın bütün is tuza geçiyor. sonra da silkeleyin. Ben gelin çiçeğimi öyle yaptım. Gri bir tuz kalıyor geriye.

Son düzenleme:
Back
X