• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapıştırma fayans hakkında...

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
merhaba kızlar
mutfak koridor banyo ve wc fayansını değiştirmek istiyorum çok kötü durumdalar.yapıştırma fayansmı iyi olur yoksa komple fayansların değişmesimi iyi olur birde böcek çıkıyo sıcaklarda fayanslar değiştiğindede çıkarmıki yeniden

kendi evinse saglam olsunnn komple güzle bi fayans yaptırrrr yapıştırma ne derece kalıcı olur bilmiyorummm..ileride tek tek düşer bence..onun içinnn iyisinden bikere yaptır bi ömür kulan..böcekte daha çıkmas cnmm alt tarafına alçı tarzı bşy çekip yapıştırcakalrı için daha çıkcak yer bulamaz böcükler:)

kendi evinse saglam olsunnn komple güzle bi fayans yaptırrrr yapıştırma ne derece kalıcı olur bilmiyorummm..ileride tek tek düşer bence..onun içinnn iyisinden bikere yaptır bi ömür kulan..böcekte daha çıkmas cnmm alt tarafına alçı tarzı bşy çekip yapıştırcakalrı için daha çıkcak yer bulamaz böcükler:)

ev kendimizin canım.o böcüklerden ne çektim yaz boyu korkarak giriyodum mutfağa.

ev kendimizin canım.o böcüklerden ne çektim yaz boyu korkarak giriyodum mutfağa.

ozman komple fayans yaptır cnmmm böcük falan gelmes:)
off offf bende acaip korkuyorum akılım çıkıyo valla böcüklerden annemin evinde olurdu arada terliksiz dolaşmasdım basarım diye:)

Back
X