• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapışkanlı folyo

sxixlayahasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
49
2
86
İstanbul
canlarım biliyorum başlığı okuyunca yinemi yapışkanlı folyo diceksiniz çünkü bu folyo hakkında çok konu açılmış ama ben hala kararsızım mutfak dolaplarımı kaplamak istiyorum ama cesaret edemiyorum benim ricam bunu yapan arkadaşlardan dolaplarınızın eski halini ve yeni halinin resmini koyarmısınız bi arkadaş çok önceden koymuş eski hali aynı benim dolaplarıma benziyo kenarları çerçeveli ama yeni halini göremiyorum

yapması çok özen gerektırıyor tatlım en ufak bır ayrıntıya bile dikkat etmelıısn yakından bakınca çok dıkkat ederek yapmazzsan bellı olur

ben de kaplamayı düşünüyorum ama dükkanlarda hep renkli masa örtüsü gibi desenler var gönlüme göre bulamadım bulursam kaplamayı düşünüyorum yemek masasını

folyonun rengi ve deseni önemli
öncelikle mutfağın yapısına göre seçmek gerekir
benm mutfak karanlık olduğu için açık renkler ve sade desenler seçtim
biraz zahmetli iş ama sonuçta değer
sizlere önerim iki kişilyle yapın daha kolay olur
önce çok kararsızdım yapmak için
sonra küçük bir alanda deneme yaptım baktım ki oldu
hepsini denedim
hatta fırın köşesine duvara da yapıştırdım
yağ yemek lekesini önlemiş oldum böylelikle
folyo üzerine bulailirsenz küçük stikerler yapıştırabilirsinz
meyve yada çiçek desenli küçük figürler
kolay gelsin şimdiden

ya bu konuyu bende harıl harıl araştırıyoerum lütfen yapan arkadaşlar yardım etsinler sonra çıkarmak istediğimizde iz kalıyormu cvp bekliyorum.

biz eşimle sehbamızı yaptık gerçekten çok özenle yapılmalı şimdide buzdolabını gri folyoyla yapmak istiyoruz bakalım:delphin::delphin:

metresi 1tl olanlar çıkartırken çok zor çıkıyor ben bi yerini yanlış yapmışım 1 hafta sonra farekdince zor oldu yeniden yapmak ama cidden çok güzel oluyor değişik ve yepyeni her gören yeni mi aldınız diyor ha bir de yapıştırıken ıslak bezle üstünden geçerek yapıştırırsanız kabarcık fazla olmuyor

kızlar nette araştırıken şunu buldum.koçtaş,bauhausei praktiker gibi yapı marketlerdede varmış..kaliteli ve ithal ama sanırım iyidir ,bende bilmiyorum alıp kullanmadım ,praktikere gidip alsammı diye düşünüyorum.hem model çok hemde videolar var görmek isteyenler için Akaln Deco

bende mutfagimi yapiskanli folyoyla kaplicam ama kiraciyim oyuzden iki gun sonra tasindim diyelim folyolari cikartmak zorunda kalirsam dolaplarin boyasini felan sokmez degilmi?

su_peri sen oyle dedin ama bıkaç yerde daha okudum zor cıkıyormuş felan dediler.sen nerden aldın yaptıgın folyoyu markası felan varmı?

deco-fix mi öyle bişeydi.öyle çok çok kolay çıkmıyor ama iz falan bırakmıyor.ne duvarda nede yüzeylerde.ben ikisindede kullandım.duvarımda kullandım beğenmedim çıkardım yerini değiştirdim kaç defa.nemli bezle silince yumuşar diye düşünüyorum.daha kolay çıkar

Back
X