Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aslında normalde daha güzel oluodu çok az tuttum maşayı saçımda daha çok su dalgası oldu da bn şu krepeyi beceremiormm :gitme:

krepe tarağıyla daha zor olur belki ama bide bit tarağı denneyebilirsin canım..dipleri çok fazla sert olmamak şartıyla hızlı hızlı tarıycaksın..yapman gereken şey bu..daha iyi nasıl anlatırım diye düşünüyorum inş bi şeyler bulabilirim..CADIARZU

of ya biri bana maşa kullanmayı öğretsin aldığım maşaları nie kullanamıyorum biri ince diğeri kalın 2 maşam war ama her yapıtığımda uçta düz bi iz oluyo sıkıştırdığım için (hani ucunu kıstırıp sarıon ya ondan)çatal çatal görünüo deliricemmmmÇok üzgünüm çoook

canım ben o sıkıştırma yerini hiç kullanmıorm dolayabildiğim kadr dolayıp elimle tutuyorum öbür türlü sıkışması için daha fazla düz saç bırakmam gerekiyo kalan yerlerde çok kötü duruyodu..elinin yanmasından korkarsan da doladığın eline bi eldiven giyebilirsinkaydirigubbakcemile5

ozaman sen aşağıdan yukarı deil yukardan başlıon dolamayaa demi:uhm:

cnm ilk denemelerimde bende de oluordu o görüntü ama şimdi olmuyor artık alıştım sanırım yapmaya..aldığın saç tutamını maşaya kıstır ve ucunu değil ama ortalarında falan tak maşaya..sonra maşayı aşağı doğru yavaşça indir saç kayarken maşa uçlara kadar gelince kıvır eğer kıvırınca da saç ucu kalıyor dışarda sarınca ter kıvrılıyor dersen de ilk dolamanı gevşek yap ve dolamışken bile biraz sal maşayı saçlarını kaydır ...hem tam uçlara maşanın içinde kalır ayrıca maşayı aşağı çekerken de sarılı olduğu için saçlar çıkmaz maşadan
ha bir de yeni öğrendim şu selenanın saçları gibi su dalgası yapmak isteyenler için:maşanın arasına saçı kıstırıpsonra saç tutamını tamamen kapalı maşaya dibe kadar sarıyoruz.BU BİLDİĞİMİZ LÜLELER YAPIYOR.. ama su dalgası yapmak için:maşayı açıpsaçı dipden uca maşanın içine sarıyoruz sonra kıskacını kapatıyyoruz..deneyin derim !!

dipten sarıldığında çok daha güzel dalgalar oluyo bence herkes o şekilde denesin..:dance:

merhaba canım topic güzel olmuş =) bu saçı nasıl yapabilirim evde ?

merhaba canım beğenmene çok sevindim elimden geldiği kadarıyla herkese yardımcı olamaya çalışıyorum..ilk olarak saçı elinde olan en ince maşayla sarıyosun ve diplerden başlıyosun..bu işlemi bitirdikten sonra saçı bir güzel krepeliyosun..daha sonra ister saçını ortadan ayır istersen yandan..önden bi miktar saç alıyosun ve elinle hafif şekil verip tel toka tutturuyosun..diğer tarafa da aynı işlemi yapınca bu saç modelini elde etmiş olursun:lepi:

bu saçı burada gördüğüme çok sevindim.çünkü benim profilimde var ve gerçekten çok beğeniyorum kızın saçlarını.ama en ince maşa ile sararsak bukleler belirgin olmaz mı canım ya.az mı tutucaz maşayı saçımızda?

canım krepe yapınca saç çok açılcak..benm saçımı kuaförde en ince s maşayla sardılar resmen küt kaldı sonra krepe yapınca aynen bu şeklde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…