- Konu Sahibi kelebekcik
-
lütfen cnm ya vall okadar anlattım denedim ama yok yapamıyorum
ya gerçekten süpersinn bazı modelleri bende merk ediyrdum kndimce öğrenmiş oldumm :)
bende sana saç kesimi vee saç modelleri sorcaktım :):)
benm saç kabarık,dalgalı,ve çokdu..gttm kat attırdım.perçemide emo perçemi yptım ama pişman oldumm saçlarım az göründü ama perçem canımı sıkıyorr yasemin ergene nin perçemi gbi ypcam ama resimlerini göstermek isitoyrum hepsi aynı perçemmi ve çok hoş dalgalı ypmış perçmleride nasıl ypcam bnada söylersin inş :)
linkle vermek zorndayım :)
Imageshack - dsc00417ahr.jpg
Imageshack - 14215534
özllkle bu çk hoş olmuş yaa
http://img98.imageshack.us
/i/85339373.jpg/
Imageshack - 67799058
Imageshack - 92953432
Imageshack - 91122248
Imageshack - 15361195
Imageshack - 61642341
Imageshack - 32275370
Imageshack - 60339448
okuL bşLamadn bir şekL vermeyLİmm dalgaları çok hoşuma gidiyo..perçemLeride nasıL daLgaLı ypmış acaba en sondaki sac topLayışı nıda merk ettim ..şimdiden tşk ederim:)
sevdim burayıııııııı
Mrblar çok güzel bir paylaşım alanı olmuş canımmm gerçekten ihtiyacımız olan bişey bu.. Eğer vaktin varsa bende bi konuda yardımını isticektim.. Saçlarım belime kadar geliyor düzleştirici kullanmadığım zaman oldukça hacimli ve gür bir yapıya sahip uçları hafif dalgalı. Ancak banyodan çıkıp kurutunca öyece kullanamıyorum nasıl desem çırçıl çırçıl oluyor saçlarım birde şöyle b ir sorunum var ki üst kısmında yani tepemdeki saçlarda yana dökülüyor yanları çok kabarık kalıp başımın üst kısmında saç yokmuş gibi oluyor bunun için önerebileceğin bir kesim ya da bir yöndem var mı acaba? Çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir..
ama üst taraftaki saç simit gibi yuvarlanmış olarak duruyor canım dikkat edersen ya krepe değil gibi:)
merhaba :) ben daha çok doğal dalgaları nası yaratabileceğimizi merak ediyorum. saçlarım bayaa kısa, omuzlarımda. jöle sürünce bişeye benzemiyolar :çok üzgünüm: sürekli maşa yapıp da uçlarını yakmak istemiyorum açıkçası.. zamanında mahvettim çünkü saçlarımı. sosis bigudi ya da normal bigudiyle mi yapsam... püffffff.
Krepe yapmak icin bir oneri..
Tarark yerine dis fircasi kullanabilirsiniz..Gerci bunun icin ozel fircalar da var ama alamayan bulamayan arkadalr kullanmadiklari bir dis fircasi ile de yapabilirler..hem boylece cok karismaz saclar..Krepe yaptiktsan sonra da firca ile ustu hafifce tarayabirler..Elektiriklenme olmus gibi gorunmesin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?