Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
merhaba :) ben daha çok doğal dalgaları nası yaratabileceğimizi merak ediyorum. saçlarım bayaa kısa, omuzlarımda. jöle sürünce bişeye benzemiyolar :çok üzgünüm: sürekli maşa yapıp da uçlarını yakmak istemiyorum açıkçası.. zamanında mahvettim çünkü saçlarımı. sosis bigudi ya da normal bigudiyle mi yapsam... püffffff.

Krepe yapmak icin bir oneri..
Tarark yerine dis fircasi kullanabilirsiniz..Gerci bunun icin ozel fircalar da var ama alamayan bulamayan arkadalr kullanmadiklari bir dis fircasi ile de yapabilirler..hem boylece cok karismaz saclar..Krepe yaptiktsan sonra da firca ile ustu hafifce tarayabirler..Elektiriklenme olmus gibi gorunmesin diye :)

canım bunlar nasıl oluyo diğerleri gibi maşa dalgası istemiyorum yapıldığı çok belli oluyo lüle lüleopuyorumnanaktanzaten maşamda yok ince saç düzleştiricim var nasıl yapabilirim böyle dalga saçlarımda gür değil ayrıcalaelaelaelaelae

iyi bi teknik var videoda yani böyle ne güzel s s oluyo saçlar böyle az az alırsam güzel olur sağol canım çok teşekkür ederim =)

DAĞITIP DAĞITMAMAK ıZıN ELıNıZDE TABıı kaydirigubbakcemile3 REMıNGTON D1001 SPıN CURL ADI VE 130-140 TL CıVARI FıYATI VAR... KOLERA SAÇINDAN BAHSEDEN ARKADAŞIMA BELKı YARARI OLUR..

çok teşekkür ederim güzel sözlerin için tatlım..resimlerde tüm perçemler aynı model..en çok beğendiğin modelde perçem düzleştiriciyle dalgalandırılmış..toplu olanda ise perçem dışa kıvrılmış ama dalga verilmemiş..sonra saçı ortadan toplamış gayt kolay bi model canım..umarım yardımcı olabilmişimdir..

çok teşekkr ederim canım ya biraz olsun yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana..öncelikle haftada 1 kez eğer saçın yağlı değilse bakım yağlarını kullanmanı öneririm..hoşlanmadığın o görüntü için önerim saç diplerine biraz krepe yapmalısın..diplerdeki o basıklık gidicek saçın çok daha havalı olacaktır..ama dikkatli ol çünkü saçların gürmüş krepeyi abartırsan çok fazla kabarabilir..o yüzden sadece saç diplerine krepe yapmalısın tatlımopuyorumnanaktan

canım resmi göremiyorum:uhm:resim açıldı tatlım aynen verdiğim cevap geçerli saçın arka kısmında krepe varsa ve sıkı bi bant takarsan yuvarlak daha doğrusu yassı bi şekil alabilir..bantta örgü saç bantı canım

Son düzenleme:
ama üst taraftaki saç simit gibi yuvarlanmış olarak duruyor canım dikkat edersen ya krepe değil gibi:)

canım resmi göremiyorum ama bi şeyler canlandı kafamda saçın arka kısmında krepe varsa ve sıkı bi bant takarsan yuvarlak daha doğrusu yassı bi şekil alabilir resmi tekrar yüklersen iice yardımcı olabilirm..

mrb canım ben daha önce hiç bigudi kullanmadım ama saçlarını yıpratmadan dalgalndırmak istiyosan bigudi kullanabilirsin..ayrıca gazeteyle fln da saçı dalgalandırıyolarmış..sende deneyebilirsin..

teşekkürler önerin için tatlım değişik fikirler sunulması çok hoş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…