Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok teşekkr ederim canım ya biraz olsun yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana..öncelikle haftada 1 kez eğer saçın yağlı değilse bakım yağlarını kullanmanı öneririm..hoşlanmadığın o görüntü için önerim saç diplerine biraz krepe yapmalısın..diplerdeki o basıklık gidicek saçın çok daha havalı olacaktır..ama dikkatli ol çünkü saçların gürmüş krepeyi abartırsan çok fazla kabarabilir..o yüzden sadece saç diplerine krepe yapmalısın tatlımopuyorumnanaktan

canımmmm çok teşekkür ederimmm dediklerini uygulucam tatlımmm çok sağoll yardımların içinnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

istiyorum ki saçım bööööyle böyle olsun
http://img357.imageshack.us/img357/1531/rd0ksi1l71t4hna1fr8bbfw9.jpg
gögs hizamda saçım bu hadar gür degl ama idare eder çerçeve kat kesim olduğu için kurtarır durumu..her türlü saç şekillendiriciye sahibim ama yapamıyorum bunu...yardım lütfen..

hemen anlatıyım tatlım..saç maşayla yapılmış her zamanki gibi..saçıı sarmaya diplrden başlamamış hatta hemn hemn saçın ortasında başlıyo dalgalar..maşan kalınsa tamamen bu görüntüyü elde edebilirsin perçemine önce biraz sprey sıktıktan sonra düzleştiriciyle biraz kıvır..işte bu kadar tatlımopuyorumnanaktan

fatos.jpg

bu nasıl yapılır kızlar, biri söylesin lütfen... çok kıvırcık olmadan böyle dalgalı... ??

Acaba bu saçı maşa kullanmadan yapabilir miyim? Bu saç nasıl yapılmış

Eklentiler

• $ActressNinaD_J__McCart_57505826.jpg
    $ActressNinaD_J__McCart_57505826.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 60
fatos.jpg

bu nasıl yapılır kızlar, biri söylesin lütfen... çok kıvırcık olmadan böyle dalgalı... ??

mrb canım uzun zamndr giremiyodum kusura bakma..bu saç çok basit aslında saça maşa yapılmış sonra bukleler açılmış..hani şı perma tarakları var ya saça maşa yaptıktan sonra onla tarayıp spreyler hafiften bu görüntüyü elde edebilirsinyerimseniben

canım ben ilk örgü modelini biliyorum normal blık sırtında sacı üstten alıp aşağı doğru gidiyosun onda ise saçı alttan alttan alıp aşağı doğru iniyosun sac bu sekılde ustten yapıştırma gibi duruyo =)

tarif ettiğin gibi deniycem bakalım canım becerebilirsem resim koyucamopuyorumnanaktan

canım ben ilk örgü modelini biliyorum normal blık sırtında sacı üstten alıp aşağı doğru gidiyosun onda ise saçı alttan alttan alıp aşağı doğru iniyosun sac bu sekılde ustten yapıştırma gibi duruyo =)

çok çok teşekkür ederim gerçekten a.s.

en kısa zamanda deniycem :sm_cool:

opuyorumnanaktan

merhabalar, bastan itibaren okudum tum yazilanlari, ben de sac modeli cok severim ama bi turlu de yapamam hic bir sey, heveslenir aletler, spreyler, kremler alirim ama oylece kalir:(

saclarim gogus hizasinda ve hafif dalgali, ben de sacimi bonus yapmak istiyorum, hani kivir kivir, perma gibi heryeri ve kabarik, gidip kuafore perma yaptirmadan kendim nasil yapabilirim hic bir fikrim yok:( bigudiyle uyuyorum tum gece(uyuyamiyorum tabi),joleyle ugrasiyorum, kabartiyorum ama nafile:( bi de model tutmayan cok inatci bi sacim var,ooff.

anlatabilir misin acaba canim? bi de yapabilirsem kendim , acayip mutlu olurum:)

kızlar bende saçlarım önü böyle havalı dursun istiyorum bilmiyorum belki yapımı kolaydır ama olmuyor benimkiler önler filan kısa çünkü:(size foto eklicem 2. fotoda güzel ama düzleştiricim yok başka nasıl yapabilirim :hulya:

merhabalar, bastan itibaren okudum tum yazilanlari, ben de sac modeli cok severim ama bi turlu de yapamam hic bir sey, heveslenir aletler, spreyler, kremler alirim ama oylece kalir:(

saclarim gogus hizasinda ve hafif dalgali, ben de sacimi bonus yapmak istiyorum, hani kivir kivir, perma gibi heryeri ve kabarik, gidip kuafore perma yaptirmadan kendim nasil yapabilirim hic bir fikrim yok:( bigudiyle uyuyorum tum gece(uyuyamiyorum tabi),joleyle ugrasiyorum, kabartiyorum ama nafile:( bi de model tutmayan cok inatci bi sacim var,ooff.

anlatabilir misin acaba canim? bi de yapabilirsem kendim , acayip mutlu olurum:)

yardımcı olabilirm inş canım..saçını bonus yapmak istiyosan en ince maşadan faydalanabilirsin..saçını maşaya sardıktan sonra bi müddet beklet ki iice tutsun..tüm saçını maşaladıktan sonra elinle saçlarını karıştır istediğin görüntüye kavuşabileceğini tahmn ediyorum..denediğin zaman burda paylşrsan çok sevinirim..takıldığın konularda yine yardmcı olmaya çalışırım..

Back