- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
-
- Konu Sahibi ertugrulzeyno
Ben de düşünüyorum ikinci sefer ameliyat olmayı ,pazartesi Dr söyleyecek maliyeti bakalım uygun olursa artık,siz neden ikinci sefer oldunuz
[/QUOTEsağ protez cebe oturmadi onu indirdik asagiyasimdi yerli yerinde cok sukur.ilki kadar zor degil revizyon ameliyati cok daha basit iyilesmesi kolay.ama en başa sarıyosunuz memeler yine taş gibi oluyo yine oturmasi 3 ayı buluyo
Bence silikon taktırılacaksa kesinlikle c olmalı ya b cup bir kadın olarak söylüyorumBende oyle diyorum olmamasindan sa 80b bence bi nimett
Benim 75c şu anda guzel duruyo masallah ama dekolte yok isteBende oyle diyorum olmamasindan sa 80b bence bi nimett
Sukredinnn diyorum gııanam bulmus bunuyolar yaa. 75b olsaydi keske benimkiler silikon bile dusunmezdim
Simdi orasi da dogru 15 bin az degil nerdeyse bi araba fiyatiYa öyle tabiki ama o kadar para veriyoruz sonuçta tatmin etsin istiyoruz aslında ondan ☺
Valla dekolte olacagini bilsem bi 15 daha veririmSimdi orasi da dogru 15 bin az degil nerdeyse bi araba fiyatiayy esime 15 binmis desem vallahi ilk diyecegi kelime. O kadar parayla arabayi degistirelim
80b benimkiler silikondan sonra ama inanın silikon için yeterli değilBence silikon taktırılacaksa kesinlikle c olmalı ya b cup bir kadın olarak söylüyorum
Doktorlar genelde ölçüp biçiyor omzunuzu vs.atıyorum size 300 cc yeterli gelir diyor.zaten bunun %10 u kas altı dokuda gidiyor.bunu niye görmezden geliyorlar anlamış değilim.bir de bana ilk önce 335cc sağ 355 cc sola koyucam demiştidoktorunuz ne diyor yapmak isteyen biri olarak ben korktum açıkçası bu dediğinizden
Teşekkürlr cnm bilgi için :)Doktorlar genelde ölçüp biçiyor omzunuzu vs.atıyorum size 300 cc yeterli gelir diyor.zaten bunun %10 u kas altı dokuda gidiyor.bunu niye görmezden geliyorlar anlamış değilim.bir de bana ilk önce 335cc sağ 355 cc sola koyucam demiştikoymuş ameliyatta bakmış küçük gelmiş gözüne 355 -375 koymuş sağolsun ki o bile bi 80 c kup edemedi.yani demek istediğim cc lerden korkmayın zaten göğüs yok bizlerde o yüzden de çok gelmiyor.siz bence benim gibi dolgun olsun istiyorsanız c cup ya ısrar edin
Peki kaç beden sütyen giyiyorsunuz şuanBenim 330 cc ama gayet de buyuk istedigim gibi oldu sanirim boy ve kiloyla alakali. Ama benimde ayrik. Ameliyattan once birlesik olmasini istiyorum ortada bosluk olmasin demistim bosluk illaki olacak sizin gogus yapiniza gore ama yakin koymaya calisirim demisti tabi yine de ayrik oldu
Ne kadar oldu ameliyat olalıPeki kaç beden sütyen giyiyorsunuz şuan
80b den tasiyorPeki kaç beden sütyen giyiyorsunuz şuan
Yani benimkiler 80b silikon değil bana küçük gelmiyolar ama dekolte olayı zor bu göğüste. C iyidir c güzeldir80b benimkiler silikondan sonra ama inanın silikon için yeterli değilkesinlikle c kup olmalı
Bir açık meme mağduru daha benim gibiYani benimkiler 80b silikon değil bana küçük gelmiyolar ama dekolte olayı zor bu göğüste. C iyidir c güzeldir
Yok canım benim araları açık değil aslında gayet güzel ama benim problemim şu: hamile kaldım göğüslerim büyüdü şu an emzirme dönemindeyim. bir miktar sarktı buna eyvallah ama kötü olan göğüslerim yumuşadı. Yani boş gibi elleyince ben buna sinir oluyorum. Şimdi emzirme bitince daha da boş durmayacak mıBir açık meme mağduru daha benim gibibenimkilerin arasi yayla gibi açık 75c sutyenle bile birlesmiyo o derece.ama saglam bir cerrah bulursam tekrar yaptircam arastirmalara basladim bile
Allah bağışlasınnnn güle güle büyütün inşallah bebişinizi.aman bebeginiz saglikli olsunda emzirme bitince bi cerraha gorunur duzeltirsinizYok canım benim araları açık değil aslında gayet güzel ama benim problemim şu: hamile kaldım göğüslerim büyüdü şu an emzirme dönemindeyim. bir miktar sarktı buna eyvallah ama kötü olan göğüslerim yumuşadı. Yani boş gibi elleyince ben buna sinir oluyorum. Şimdi emzirme bitince daha da boş durmayacak mı