yapılan silikonun küçülmesi

doktorunuz ne diyor yapmak isteyen biri olarak ben korktum açıkçası bu dediğinizden
Doktorlar genelde ölçüp biçiyor omzunuzu vs.atıyorum size 300 cc yeterli gelir diyor.zaten bunun %10 u kas altı dokuda gidiyor.bunu niye görmezden geliyorlar anlamış değilim.bir de bana ilk önce 335cc sağ 355 cc sola koyucam demişti koymuş ameliyatta bakmış küçük gelmiş gözüne 355 -375 koymuş sağolsun ki o bile bi 80 c kup edemedi.yani demek istediğim cc lerden korkmayın zaten göğüs yok bizlerde o yüzden de çok gelmiyor.siz bence benim gibi dolgun olsun istiyorsanız c cup ya ısrar edin

Teşekkürlr cnm bilgi için :)

Benim 330 cc ama gayet de buyuk istedigim gibi oldu sanirim boy ve kiloyla alakali. Ama benimde ayrik. Ameliyattan once birlesik olmasini istiyorum ortada bosluk olmasin demistim bosluk illaki olacak sizin gogus yapiniza gore ama yakin koymaya calisirim demisti tabi yine de ayrik oldu

Peki kaç beden sütyen giyiyorsunuz şuan

Yani benimkiler 80b silikon değil bana küçük gelmiyolar ama dekolte olayı zor bu göğüste. C iyidir c güzeldir
Bir açık meme mağduru daha benim gibi benimkilerin arasi yayla gibi açık 75c sutyenle bile birlesmiyo o derece.ama saglam bir cerrah bulursam tekrar yaptircam arastirmalara basladim bile

Bir açık meme mağduru daha benim gibi benimkilerin arasi yayla gibi açık 75c sutyenle bile birlesmiyo o derece.ama saglam bir cerrah bulursam tekrar yaptircam arastirmalara basladim bile
Yok canım benim araları açık değil aslında gayet güzel ama benim problemim şu: hamile kaldım göğüslerim büyüdü şu an emzirme dönemindeyim. bir miktar sarktı buna eyvallah ama kötü olan göğüslerim yumuşadı. Yani boş gibi elleyince ben buna sinir oluyorum. Şimdi emzirme bitince daha da boş durmayacak mı

Allah bağışlasınnnn güle güle büyütün inşallah bebişinizi.aman bebeginiz saglikli olsunda emzirme bitince bi cerraha gorunur duzeltirsiniz önce bebiş benimki koca eşek oldu sevemiyorum bile bebek diyince gözlerim parlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…