yapılan silikonun küçülmesi

Allah bağışlasınnnn güle güle büyütün inşallah bebişinizi.aman bebeginiz saglikli olsunda emzirme bitince bi cerraha gorunur duzeltirsiniz 💞💞💞önce bebiş 💞💞💞😊😊😊😊😊benimki koca eşek oldu sevemiyorum bile bebek diyince gözlerim parlıyo 💞💞💞
Sağol canımm 😍 ben de büyüyünce sevdirmez öptürmez diye mıncırıyorum sürekli 😁😁😁
Sen büyütmüşsün ne güzel maşallah Allah sağlık versin kuzuna 😘😘

Özür dilerim konunuza dalıyorum ama ben de yaptırmak istiyorum ve biraz gözüm korktu Birde normal meme dokusundan çok farklı oluyor mu acaba Uzun süre sert kalacaksa veya yumuşadığında bile kendi memem gibi olmayacaksa pek yaptırmak istemiyorum çünkü :3
Konunuza gelince benim de memelerim ayrık ve silikon da taktırsam sütyensiz dekolte elde edemem :) Başta var mıydı sonradan mı kaydoldu

Özür dilerim konunuza dalıyorum ama ben de yaptırmak istiyorum ve biraz gözüm korktu Birde normal meme dokusundan çok farklı oluyor mu acaba Uzun süre sert kalacaksa veya yumuşadığında bile kendi memem gibi olmayacaksa pek yaptırmak istemiyorum çünkü :3
Konunuza gelince benim de memelerim ayrık ve silikon da taktırsam sütyensiz dekolte elde edemem :) Başta var mıydı sonradan mı kaydoldu
Valla bende hic meme olmadi 40 sene boyunca ayrikmiydi degilmiydi bilmiyorum simdi yayla gibi acik aralari

X