- 2 Mayıs 2020
- 16
- 10
- 40
-
- Konu Sahibi ertugrulzeyno
Yaptirmadim ama bi arastirma icindeyim bende silikon konusunda. 350 ve 375 normal bi gogus olcusu tabi omuzlarinizla vs.uyumluysa. Damla seklinde olan mi takildi size? Ondan durusunun yogunlugu altta olabilirArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım çünkü gerçekten de çok sıkıntılıyım.temmuzda 1 yıl olacak silikon yapılalı.3. Aydan itibaren şişlikler inince maalesef göğüslerim bayağı bir küçüldü.hatta psikolojim bozuldu,sürekli aynaya bakıp bi tık büyük olmalıydı diyip duruyorum.sağ 350 sol 375 cc takıldı bana.desteksiz sütyen giyince üstten hiç dekolte vermiyor yani üst taraf sanki eskisi gibi,altta bi yoğunluk var.sizlerinki de öyle mi duruyor ,cok üzülüyorum.benimle aynı durumda olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Yuvarlak takıldı bana ama yine de üstte hiç bir yoğunluk yok.push up giyince sadece dekolte oluyor ama ondan kurtulmak için yaptırmıştım zatenYaptirmadim ama bi arastirma icindeyim bende silikon konusunda. 350 ve 375 normal bi gogus olcusu tabi omuzlarinizla vs.uyumluysa. Damla seklinde olan mi takildi size? Ondan durusunun yogunlugu altta olabilir
Valla siz yine şanslısınız bende 350 cc var pushap da taksam dekolte yokYuvarlak takıldı bana ama yine de üstte hiç bir yoğunluk yok.push up giyince sadece dekolte oluyor ama ondan kurtulmak için yaptırmıştım zaten
Sizinkide mi yuvarlak,doktorum da diyor ki sütyensiz dekolte alamazsınValla siz yine şanslısınız bende 350 cc var pushap da taksam dekolte yok
Geçen yıl temmuzda 15.000 TL ye oldum,çok da para verdimGogus yapin normalde birbirine yakin degildiyse evet silikonda olsa dekolte zorbu arada ne kadara ameliyat oldunuz.
Az buz da degilmis yaa. Benim gibi yeni buyuyen kiz gogsu gibi olmasindan iyidirGeçen yıl temmuzda 15.000 TL ye oldum,çok da para verdim☹
Siz ameliyat olmadınız mıAz buz da degilmis yaa. Benim gibi yeni buyuyen kiz gogsu gibi olmasindan iyidir75a sutyen ariyorum ama o da buyuk gelicektir
Siz ameliyat olmadınız mı,ben şuan 80 b yi zar zor dolduruyorum.bi c kup olamadık
valla size tavsiyem biraz büyükçe yaptırın ve doktora kesinlikle c kup konusunda diretin ben orda hata yaptım.80 b hiç te büyük bir göğüs değil ki çoğu doktor nedense bu aralığı tercih ediyorYok daha olmadim 2.dogumumu yaptim ikizlerim oldu ama goguslerim hic degismedi. Ne sarkti ne buyudu ne kuculdu oldugu gibi duruyolar. Nasipse seneye bebeklerim buyudugunde olmayi dusunuyorum simdiden arastirip ona gore hem kendimi hemde para hazirlicam.
Tavsiye icin tesekkur ederim. Peki sizin boyunuz kilonuz kacvalla size tavsiyem biraz büyükçe yaptırın ve doktora kesinlikle c kup konusunda diretin ben orda hata yaptım.80 b hiç te büyük bir göğüs değil ki çoğu doktor nedense bu aralığı tercih ediyor
Boyum 1.70,kilom 63,omuzlarım da geniş o yüzden de küçük duruyor bendeTavsiye icin tesekkur ederim. Peki sizin boyunuz kilonuz kac
Evet 350 cc yuvarlak yuksek profil.valla ben sutyenle dekolte almaya bile raziyimSizinkide mi yuvarlak,doktorum da diyor ki sütyensiz dekolte alamazsın
Evet yapi ayriksa silikonla o ayriklik daha beter oluyor malesefGogus yapin normalde birbirine yakin degildiyse evet silikonda olsa dekolte zorbu arada ne kadara ameliyat oldunuz.
Revizyon derken protezler mi değişti peki işlem neydiEvet yapi ayriksa silikonla o ayriklik daha beter oluyor malesefben kasimda oldum ilk ameliyati 14 bin ödedim.sonra subatta revizyon ameliyati oldum 1500 verdim.amaaan ayrik olmasi hic meme olmamasindan iyidir diyorum ben
Ben de düşünüyorum ikinci sefer ameliyat olmayı ,pazartesi Dr söyleyecek maliyeti bakalım uygun olursa artık,siz neden ikinci sefer oldunuzEvet 350 cc yuvarlak yuksek profil.valla ben sutyenle dekolte almaya bile raziyimgogus yapisindan oturu bizimkiler birlesmiyor canim malesef ben 2 sefer ameliyat oldum bakalim biraz daha yumusarsa sutyenle dekolte yapabilirim belki bekliyorum
Bende oyle diyorum olmamasindan sa 80b bence bi nimettEvet yapi ayriksa silikonla o ayriklik daha beter oluyor malesefben kasimda oldum ilk ameliyati 14 bin ödedim.sonra subatta revizyon ameliyati oldum 1500 verdim.amaaan ayrik olmasi hic meme olmamasindan iyidir diyorum ben