Yapılabilir mi

Teşekkürler düşüneceğim iyice

İnşallah başarırsın.Hangi şehirdesin ? Hangi üniversiteyi hedefliyorsun ? Puanlar fena :) Kazanması en kolayı okadar diyeyim :)
Ankara’da yım mecbur yaşadığım şehir oalmalı dersanaler kurslar çok iyi çalışmam lazım yapar mıyım bilmiyorum sadece içimde büyük bir istek olduğu

Ankara’da yım mecbur yaşadığım şehir oalmalı dersanaler kurslar çok iyi çalışmam lazım yapar mıyım bilmiyorum sadece içimde büyük bir istek olduğu
Amaaan tanrımm, Ankara Hukuk :)) hevesini kırmak hiç istemem ama imkansızı istemek gibi bişey senin isteğin.. inşallah olur,haberdar et bizi ozaman.

Olabilir neden olmasın ki ben şuan hem okuyorum hemde bebeğim var öncesinde çalışıyordum doğum yapınca ayrıldım işten ama insan isterse yapabilir ve gayette güzel olur

Merhabalar..

Ben kadrolu sınıf öğretmeniyim..Gecen sene hamile kaldıgımda üniversite sınavına hazırlanıyordum..

6,5 aylık hamile halimle girdim sınava..Sıralamam 13500lerdeydi su anda da hukuk fakültesi öğrencisiyim hatta vizelerim bitti bile..4 aylık bebegim var bu arada :) vize zamanı 2 aylıktı annem geldi yanıma..

Okula da eylülde baslayacagım tam gaz devam yani..

Zor mu elbet zor kolay bölüm degil meslegim kolay degil bebegim kolay degil..Ama hepsi birbirinden güzel..

Bu arada hukukta devam zorunluluğu yok yasadıgınız ili yazmak zorunda degilsiniz vize ve finallerde gidersiniz sadece..

Bol sans..

Uzaktan eğitimi olan bir bölüm tercih etseniz daha kolay olur.

Planlı bir hayatla neden olmasın...

benim uzenim liseden sonra evlendi sonra üni okudu hiç cocuk yapmadı okulu bitirdi işe girdi calıstı kafası rahat bi şekilde cocuk yaptı ve şuan büyütüyo gayette mutlu maşallah :))

Çok büyük moral oldu bu bana :)) teşekkür ederim sizede bol şans

hukuk okursunuz okumasına yoklama yok filan da bunun staji var, is peşinden kosmasi var.. 32 yaşınızda tecrübesiz yeni başlamış avukat olacaksınız. yaşadığınız şehirde büyük hukuk bürosu var mi ise gireceğiniz? kendi ofisinizi açmanız ısı öğrenmeniz vs daha zor çünkü.

Şuan devam ettiğim bir işim var eğer ki okul biter iş hayatına atılamasm da en azından istediğim bölümü okumuş olurum yanı bu okulu kazanmasam da yıllarım boşuna hedefsiz geçecek

Şuan devam ettiğim bir işim var eğer ki okul biter iş hayatına atılamasm da en azından istediğim bölümü okumuş olurum yanı bu okulu kazanmasam da yıllarım boşuna hedefsiz geçecek
hedefi olmak güzel tabii ki ama daha kolay daha çok kazanılan bir iş beklentiniz varsa hukuk yanlış hedef bence nacizane. hevesinizi kirmak icin söylemiyorum ama çok fazla hukuk mezunu var. serbest meslek rekabet yüksek. madem hedefiniz yüksek, garanti meslekler tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…