Yapılabilir mi

Normalde çalışıyorum Zaten de ama hukuk hep hayalim di

Malesef hayatta her istediğimiz yaşam koşullarımıza göre şekillenemiyor.
Tabii ki tamamen sizin kararınız ancak, zorlanacağınız birşey.
Bunu göze alarak ilerleyin derim.

Burada bunu başarabilen kadınlarda var (hem okul hem çocuk) onların tavsiyeleri sanıyorum ki daha aydınlatıcı olur.
Bana göre zor bir karar, zor bir süreç, Allah yardımcınız olsun diyorum.

işte bu yüzden aslında bir an gelir hayat bize iki yol sunar
hedeflerini gerçekleştirmek için hızla koşarsın ve hayal ettiğin yere ulaşırsın
ya da evlenip çocuk yapıp daha başka sorumluluklar alırsın

istediğiniz şey imkansız mı değil..
ama bir bebekle ünv hayatına sokulmak zor olur
kendi şehrinize hukuk fakültesi olmalı ve orayı kazanmalısınız
başka şehre giderseniz de hem eşinize hem bebeğe yazık olur

Malesef hayatta her istediğimiz yaşam koşullarımıza göre şekillenemiyor.
Tabii ki tamamen sizin kararınız ancak, zorlanacağınız birşey.
Bunu göze alarak ilerleyin derim.

Burada bunu başarabilen kadınlarda var (hem okul hem çocuk) onların tavsiyeleri sanıyorum ki daha aydınlatıcı olur.
Bana göre zor bir karar, zor bir süreç, Allah yardımcınız olsun diyorum.
Amin inşallah

işte bu yüzden aslında bir an gelir hayat bize iki yol sunar
hedeflerini gerçekleştirmek için hızla koşarsın ve hayal ettiğin yere ulaşırsın
ya da evlenip çocuk yapıp daha başka sorumluluklar alırsın

istediğiniz şey imkansız mı değil..
ama bir bebekle ünv hayatına sokulmak zor olur
kendi şehrinize hukuk fakültesi olmalı ve orayı kazanmalısınız
başka şehre giderseniz de hem eşinize hem bebeğe yazık olur
Başka şehri bende düşünmüyorum zatn olurSa da eğitim durumu tayini eş durumu tayini gibi seçeneklerimiz var da en son ihtimal

Hukuk öyle mi :)
Kazanmayı geçtim,bu şartlar altında okumanız imkansıza yakın. Yapılmaz demiyorum belki çok hırslısınızdır. Ben bekar ve sadece öğrenciyken bile çok zorlanıyordum.

Ama siz aynı zamanda çalışıyorsunuz da??İş ,üniversiteye başlamak aynı anda bebek zor bence .Var tabi örnekleri ama ya üniversitedeyken hamile kalıp dogurdular(çalışmıyorlardi).Ya da bebek değilde krese/okula giden cocuklari vardi.

merhaba bu sene 25 Yaşıma girdim evliyim çocuğum yok çalışıyorum bu saatten sonra üniversite okuyabilirmiyimn zaten bir senede kazanmam zor da hukuk istiyorum bir sene hazırlansam 27 de başlamıs Olurum (inş) olur mu yanı bu Arada çocukta olacak nasl olur zor mu yapılabilecek bir şey mi
Denemeye değer... Evet çok zor ama siz kafaya koyduysaniz her zorluğun bi şekilde üstesinden gelirsiniz. Evime yakin üniversite olsa benimde diyetisyenlik okuyasim var. Keşke böyle sonradan okuyanlar ya da ikinci universite okumak isteyenler icin kolayliklar olsa, mesela dersleri 3 yıla toplasalar zor olsa da ne guzel olur

Ama siz aynı zamanda çalışıyorsunuz da??İş ,üniversiteye başlamak aynı anda bebek zor bence .Var tabi örnekleri ama ya üniversitedeyken hamile kalıp dogurdular(çalışmıyorlardi).Ya da bebek değilde krese/okula giden cocuklari vardi.
Lütfen Umut verici konuşalım :)) biraz gazzza ihtiyacım var

Şöyle diyelim o zaman.Bir ders planı hazırla.Gunluk bir program oluştur ve buna bağlı kalarak ders çalış.Sen niyet et,emek harca,yola çık.Emek harcadigin herşeyin bir şekilde karsiligini alirsin

Olmazmı ya sizce çok mu zor ? :)
Başka bölümler çok rahat olur. Evliyim,çocuğum var,hamileyim ama neler neler yapıyorum bi bilsen:)
Evliyken bile çok zor okuyamazsın,bide çocuk eklenebilir falan diyorsun imkansız bence. İnan öyle basit değil.. Kütüphane yedim o okulu bitirmek için,okul bitti okumak yine bitmedi.. dışı seni içi beni hesabı bu iş. Sen yol yakınken vazgeç sonra üzülme,daha rahat bişeyler oku:)

Başka bölümler çok rahat olur. Evliyim,çocuğum var,hamileyim ama neler neler yapıyorum bi bilsen:)
Evliyken bile çok zor okuyamazsın,bide çocuk eklenebilir falan diyorsun imkansız bence. İnan öyle basit değil.. Kütüphane yedim o okulu bitirmek için,okul bitti okumak yine bitmedi.. dışı seni içi beni hesabı bu iş. Sen yol yakınken vazgeç sonra üzülme,daha rahat bişeyler oku:)
Ne Mesela İngilizce öğretmenliği nasl fikir ?

X