Yapılabilir mi

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
31
merhaba bu sene 25 Yaşıma girdim evliyim çocuğum yok çalışıyorum bu saatten sonra üniversite okuyabilirmiyimn zaten bir senede kazanmam zor da hukuk istiyorum bir sene hazırlansam 27 de başlamıs Olurum (inş) olur mu yanı bu Arada çocukta olacak nasl olur zor mu yapılabilecek bir şey mi

Ben universitedeyken vardi cocuklu biri. Cocukla esi baska sehirdeydi. Kadin yurtta kaliyordu. Okulu bitirdi oyle boyle. 10 yil oldu biteli. Kendi sehrinizde okursaniz daha kolay olur tabi.

Çocukla üniversite biter.Ama sıfırdan bir üniversiteye yeni doğmuş bebekle başlamak zor iş

2 yıllık bir okul olsaydı pekala da 4 yıl uzun geliyor bana

4 yılı da geçtim hukuk diyorsunuz. ben üniversitedeyken hukukçular vardı 4 valiz gelir giderlerdi. 3 ü kitap. evde çocukla zor yani o kadar kitap sınav ezber. ben işimde görevde yükselme sınavına girecektim evde 1-2 kere ancak çalışabildim. işte öğle araları falan ancak çalışabildim.

Bizde de Anadolu ve Fen liselerine öğretmen seçme sınavı vardi.Cocuksuzken aldığım puan 81,beş yıl sonra çocukluyken aldığım puan 65o_OZeka duzeyim bile düştü baby TV izlemekten

4 yılı da geçtim hukuk diyorsunuz. ben üniversitedeyken hukukçular vardı 4 valiz gelir giderlerdi. 3 ü kitap. evde çocukla zor yani o kadar kitap sınav ezber. ben işimde görevde yükselme sınavına girecektim evde 1-2 kere ancak çalışabildim. işte öğle araları falan ancak çalışabildim.
Ben nöbet sisteminde çalışıyorm hani çalışmam için zamanımda var eşimde aynı şekilde nöbet usulü çalışıyor çocuğum olsa ona göre ayarlarız okulu ama Tek sorun kazanabilir miyim

Hem çocuk hem okul altından kalkabileceğiniz birşey değil bence.
İyi düşünün ona göre geleceğinizi planlayın.
Ya var olan durumunuz ile bir iş hayatına atılın derim, ya da üniversite devam edilecekse de çocuğu akıldan çıkartın.

merhaba bu sene 25 Yaşıma girdim evliyim çocuğum yok çalışıyorum bu saatten sonra üniversite okuyabilirmiyimn zaten bir senede kazanmam zor da hukuk istiyorum bir sene hazırlansam 27 de başlamıs Olurum (inş) olur mu yanı bu Arada çocukta olacak nasl olur zor mu yapılabilecek bir şey mi
Benim var bir arkadaşım üni.deyken 2.çocuğunu doğurdu şu an 4.sınıfta :)

Hem çocuk hem okul altından kalkabileceğiniz birşey değil bence.
İyi düşünün ona göre geleceğinizi planlayın.
Ya var olan durumunuz ile bir iş hayatına atılın derim, ya da üniversite devam edilecekse de çocuğu akıldan çıkartın.
Normalde çalışıyorum Zaten de ama hukuk hep hayalim di

X