- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 24
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Hiç kimse beni sevmiyor silik bir karakterim. Annemle yaşıyordum sonra babamla yaşamaya karar verdim. Onla yaşıyorum annemle ayrılar. Annemden uzaktayız baya bu sorun değil. Sorun şu beni hiç kimse cidddiye almıyor ben küçük çocuklara çok yüz veriyorum sanırım onlar bile benle dalga geçecek seviyeye geliyorlar. Lise okuyorum. Sınıfta arkadaşım Yok öğle arası boş boş oturuyorum herkes arkadaşlarıyla babam bile şaşırıyor bir insanın hiç mi arkadaşı olmaz diyerek bana göre değilsin dedi bir ara. Beni kim napsın ya. Sevilmek istiyorum. Ama imkansız ya. Sıcak davranıyorum gülümsüyorum yine sevilmiyorum. Soğukum haliyle hiçbir türlü sevilmiyorum erkeklerle göz göze gelemiyorum fazla bakamıyorum. Sevilmeyecek karakterdekiler sevilirken neden böyle sevilmiyorum. Orta okul arkadaşım aradı geçen yıl diyor ki sen güzel resim yapıyordun sesin de güzel güzel kızsın çok ilgi çekiyorsunudur diyor nerdeeee eziğin biriyim insanlar beni nasıl sever sevdirmeyi beceremiyorum. Babam Bile beni susturmaya çalışıyor konuşmam itici demişti zaten bir ortamda hemen beni görünce burunlar kıvırılıyor. Sanki şeytan görüyorlar. Erkeklerden de utanıyorum bir kere serviste bir çocuk benim için bu kız da Kezban demişti öyle işte herkes bir ortama girerken kendini göstermek için can atarken ben saklanıyorum kilo verdim stresten herkesin hayatında yardımcı kullanılacak kişi oluyorum neden düzelmez mi bu yardım edin