Çocuklara göstermemeye çalıştım başka odaya geçtim ama kız büyük olduğu için anlıyor tabiiki4,5 ay kolik ne ki tam 11 ay sürdü gaz sancıları.Uyku ne gündüz ne gece vardı.Benimde çok sinirlerimin bozulduğu zamanlar oldu.Ama siz nasıl bi sinir krizi geçirdiniz ki komşular görüşmüyor.Lütfen çocuklarınıza yansıtmayım bu durumunuzu
2 tane cocuk annesiyim kizim buyuk onla derdim yok o kendini kurtardi.Benim bebegim çok yaramaz sürekli bir şeyleri yere dokuyor,bazen kusuyor ve az uyuyor Benim de tahammülüm uykusuzluktan da yalnizliktan da tükendi.Sabretmeye calisiyorum ama gecmiyor.bir kac kere sinir krizi geçirdiğim için bağırdım ve hiçbir komşum benle gorusmek istemiyor.Insanlara selam veriyorum selam alsam da insanlar iki yuzlu sana guluyor arkamdan konusuyor.Yapayalnizim sadece şehir merkezinde arkadssim var ha deyince oraya da gidemiyorum çocukluyum hatta millet en yakindaki cemiyetlere,akrabalarına arkadaşlarına giderken bebegim yuzunden iyice eve tikildim.Esim sabretmeye calisiyor.Ailem bile beni istemiyor ve davranışlarıyla belli ediyolar.Allah in beni sevmedigini gunahlarim icin ceza verdigini dusunmeye basladimYasama sevincim umudum kalmadi.
7 aylık bebeğin ne yaramazlığı olabilir2 tane cocuk annesiyim kizim buyuk onla derdim yok o kendini kurtardi.Benim bebegim çok yaramaz sürekli bir şeyleri yere dokuyor,bazen kusuyor ve az uyuyor Benim de tahammülüm uykusuzluktan da yalnizliktan da tükendi.Sabretmeye calisiyorum ama gecmiyor.bir kac kere sinir krizi geçirdiğim için bağırdım ve hiçbir komşum benle gorusmek istemiyor.Insanlara selam veriyorum selam alsam da insanlar iki yuzlu sana guluyor arkamdan konusuyor.Yapayalnizim sadece şehir merkezinde arkadssim var ha deyince oraya da gidemiyorum çocukluyum hatta millet en yakindaki cemiyetlere,akrabalarına arkadaşlarına giderken bebegim yuzunden iyice eve tikildim.Esim sabretmeye calisiyor.Ailem bile beni istemiyor ve davranışlarıyla belli ediyolar.Allah in beni sevmedigini gunahlarim icin ceza verdigini dusunmeye basladimYasama sevincim umudum kalmadi.
Millet sizle muhattap olmuyor çünkü normal kafada biri değilsiniz, başkası uyuyup geziyo diye triplere giriyosunuz sizin tribinizle mi uğraşacak insanlar. 7 aylık bebeğinde yaramazlık yaptığınızı bi sizden duydum nasıl etrafa döküp saçıyosa artık. Bide bebeğim yüzünden diye el kadar bebeğe suç buluyosunuz şaka gibi gerçekten.2 tane cocuk annesiyim kizim buyuk onla derdim yok o kendini kurtardi.Benim bebegim çok yaramaz sürekli bir şeyleri yere dokuyor,bazen kusuyor ve az uyuyor Benim de tahammülüm uykusuzluktan da yalnizliktan da tükendi.Sabretmeye calisiyorum ama gecmiyor.bir kac kere sinir krizi geçirdiğim için bağırdım ve hiçbir komşum benle gorusmek istemiyor.Insanlara selam veriyorum selam alsam da insanlar iki yuzlu sana guluyor arkamdan konusuyor.Yapayalnizim sadece şehir merkezinde arkadssim var ha deyince oraya da gidemiyorum çocukluyum hatta millet en yakindaki cemiyetlere,akrabalarına arkadaşlarına giderken bebegim yuzunden iyice eve tikildim.Esim sabretmeye calisiyor.Ailem bile beni istemiyor ve davranışlarıyla belli ediyolar.Allah in beni sevmedigini gunahlarim icin ceza verdigini dusunmeye basladimYasama sevincim umudum kalmadi.
Bende 12 ay boyunca bir gece bile uyumamışım sabah 5 sonrası uyuyormuşum hep bide abim var 9 yasında annem onla uğrasıyormuş. Babam cinnet geçirmiş bi gece ksjsısjs ama aile dahil komsular dahil istemiyorsa zannetmiyorum ki cocuklar hıssetmesın hıc ama hıc sağlıklı bi durum değil sinirleri yıpranmış cok sor tahmın edıyorum kı ama neler var etrafta. Destek alması şart4,5 ay kolik ne ki tam 11 ay sürdü gaz sancıları.Uyku ne gündüz ne gece vardı.Benimde çok sinirlerimin bozulduğu zamanlar oldu.Ama siz nasıl bi sinir krizi geçirdiniz ki komşular görüşmüyor.Lütfen çocuklarınıza yansıtmayım bu durumunuzu
Neden eve tikiliyorsunuz ? 7 aylık bebek ne yapabiliyor ki ailen bile çocuk için istemiyor. Depresyon yaşıyor olabilirsiniz de abartiyorsunuz. Herşeyi böyle uç noktalarda mi yasiyorsunuz ? Diş çıkarma dönemi zaten kusması, bağırması , ağlaması, uyumamasi hepsi normal değil mi ? Hava sicakladi çıkın parka bahçeye salın çimenlere emeklesin ,salıncakta sallayın ,kaydıraktan kontrollü şekilde kaydırın. Evden cikasiniz yok sizin.2 tane cocuk annesiyim kizim buyuk onla derdim yok o kendini kurtardi.Benim bebegim çok yaramaz sürekli bir şeyleri yere dokuyor,bazen kusuyor ve az uyuyor Benim de tahammülüm uykusuzluktan da yalnizliktan da tükendi.Sabretmeye calisiyorum ama gecmiyor.bir kac kere sinir krizi geçirdiğim için bağırdım ve hiçbir komşum benle gorusmek istemiyor.Insanlara selam veriyorum selam alsam da insanlar iki yuzlu sana guluyor arkamdan konusuyor.Yapayalnizim sadece şehir merkezinde arkadssim var ha deyince oraya da gidemiyorum çocukluyum hatta millet en yakindaki cemiyetlere,akrabalarına arkadaşlarına giderken bebegim yuzunden iyice eve tikildim.Esim sabretmeye calisiyor.Ailem bile beni istemiyor ve davranışlarıyla belli ediyolar.Allah in beni sevmedigini gunahlarim icin ceza verdigini dusunmeye basladimYasama sevincim umudum kalmadi.
Bebeklerinize lütfen iyi davranın. Ne olursa olsun onların çok küçük ve masum olduklarını kendinize hatırlatın..Ben de bunları yapacağını tahmin ettim göze aldım Ama bu kadarını tahmin edemedim beni eşimin ve şartlarin eve tikacagini tahmin edemedim.
Bebekten dolayı değil. Büyük ihtimal konu sahibi çok sinirli o yüzden aile de mesafe koymuş.Neden eve tikiliyorsunuz ? 7 aylık bebek ne yapabiliyor ki ailen bile çocuk için istemiyor. Depresyon yaşıyor olabilirsiniz de abartiyorsunuz. Herşeyi böyle uç noktalarda mi yasiyorsunuz ? Diş çıkarma dönemi zaten kusması, bağırması , ağlaması, uyumamasi hepsi normal değil mi ? Hava sicakladi çıkın parka bahçeye salın çimenlere emeklesin ,salıncakta sallayın ,kaydıraktan kontrollü şekilde kaydırın. Evden cikasiniz yok sizin.
Olabilir. Çünkü 2. Çocuğunu doğuran bir anne 7 aydaki huysuzluklari bilir.Bebekten dolayı değil. Büyük ihtimal konu sahibi çok sinirli o yüzden aile de mesafe koymuş.
Ay benim gibiymissiniz, benim de totom yer gormuyor. Ama 2.kuzum yenidogdugunda bende bi donem eve tikildim, en son ufunetler basinca yeter artik dedim attim kendimi sokaklara.İnsanlar bebeklerle bisiklet turlarına,kamplara,gezilere katılıyor iki mahalle öteye gidemiyorsanız o sizin sorununuz ben dolmuşla 2 buçuk yaş+1 yaş+bebek arabasıyla+sırt çantasıyla gidiyorum geziyorum. Kolay mı oluyor olmuyor ama yapıyorum oturup eve kapanmak gördüğünüz gibi çözüm olmuyor.