• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapay zar hakkında bılgısı olan ?

Namusu sirf kadinda bekarette arayan erkeklere müstehak. Kendileri sokmadik delik birakmazlar sonra evlenecekleri vakit kendilerine sadika hanim ararlar. Ilkönce kendileri bakire olsun sonra kendilerine bakire kadin arasinlar ozaman sözüm yok. Namus ve kadinin degeri zarda olmamali.:97:

Namusu sirf kadinda bekarette arayan erkeklere müstehak. Kendileri sokmadik delik birakmazlar sonra evlenecekleri vakit kendilerine sadika hanim ararlar. Ilkönce kendileri bakire olsun sonra kendilerine bakire kadin arasinlar ozaman sözüm yok. Namus ve kadinin degeri zarda olmamali.:97:

erkeklerın yüzde 70 bakire değilim der ama utandıkları ıcın onları tecrubesız dusunuceqımızı zannettıklerı ıcın bu konu hakkında yalan sölerler şapşal ya :52:

kızlar bende aldım bu yapay zardan nişanlımla deneyecegiz bakalım bana da biraz saçma geldi bakalım fantazi olsun diye deneyecegiz sonuçta çok bişey kaybetmem ama ben tekrar yazacagım size sonucu işe yarasa japonlar yaşadı

Ya acıkcası ben buna pek inanmıyorum...hanı kargo falan paket şeklinde göneriyorlar? Ya düşünsenize bi kargo ya yolda bişey falan oluyor, acılıyor ne büyük bir rezalet:/... hiç gerçekten sipariş veren oldumu aslında bilmek istediğim o benim...

Benimde bi arkadaşım bundan almayı düşünüyor canım.. Evlenmeyi düşünerek çıkıyorlar. Ama çocuk çok dar görüşlü.. Yapay zar alcam hatta vajina daraltıcı krem falan alcam demişti bana.. Ama uyguladı mı bilmiyorum... Namus kesinlikle iki bacak arasında değil böylede bişe var...

Seni sevecek adam zaten incecik bir zar için vermesin çok takılma bence...

Back
X