• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapay zar hakkında bılgısı olan ?

sedatopraks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
2
0
36
Antalya
merhabalar gecen gn gzerken bır sıtede gordum ne kadar dogru oldugnu bılmıorum kulann varsa yada bılgısı olan varsa paylasırsa sevırnım kadinlarkulubu.com bu sıtede gormustum lutfen acıl yardım edın

Öyle bir site mi varmış? İlginç :)))))

Canım bu sitede görmüşsün yani. Forumlarda arayabilirsin merak ettiğin konuyu.

yapay zarın reklamlarını görmüştüm ben de kan değil ama kana yapısal olarak çok benzeyen kimyasal bir maddeymiş,ilişkiden yarım saat önce civarı vajinaya yerleştirildiğinde ilişkiyle birlikte kanama olur gibi dışarı salgılanıyomuş.ama ne kadar gerçekçidir bilemem.

merhabalar tekrar uzun cabalar sonucu buldm =) bı tane sıte sızede tavsıye edebılırım gercekten ılgılenıyorlar ve dogru cıktı bayagı arastırdım bu ısıXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXokumustum ve hem sıze hem oraya buyuk mınnet borcluyum=)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu tur yazılar sadece uzuntu veriyor karsı tarafa yorumsuz kalmanız durumunda en azından uzulen olmaz...karsı tarafında bunu istiyerek diil mecburiyetten yaptıgını dusunursek ve aynı hatayı tekrarlamıyacak oldugunu..............

Haddime değil ama erkek arkadaşına acıdım.. Belki doğruyu söylesen öyle de kabul edecek seni ama sen yalana başvuruyorsun. İlişkiye giriyorsanız yaptığınız işin arkasında durun.

Lütfen sadece konu hakkında verebileceğiniz bir bilgi varsa paylaşın. Forumun bu kısmı sadece bilgi ve tecrübe paylaşma alanı olup kimsenin kimseyi yargılayacağı bir ortam değildir.

Güzel paylaşımlar dilerim..

bu tur yazılar sadece uzuntu veriyor karsı tarafa yorumsuz kalmanız durumunda en azından uzulen olmaz...karsı tarafında bunu istiyerek diil mecburiyetten yaptıgını dusunursek ve aynı hatayı tekrarlamıyacak oldugunu..............

aynen katılıyorum.insanlara ön yargıyla yaklaşmamak gerek.kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez...

Lütfen sadece konu hakkında verebileceğiniz bir bilgi varsa paylaşın. Forumun bu kısmı sadece bilgi ve tecrübe paylaşma alanı olup kimsenin kimseyi yargılayacağı bir ortam değildir.

Bilgi ve tecrübe yada yaşanmışlık deyince bu konu hakkında arkadaşımın başından geçeni anlatayım.
Aynı sizin gibi yapay zar olayına girmek istedi ama bulamayınca adetinin son günlerine denk getirip şimdiki kocası ile ilişkiye girdi . O anı güzelce geçiştirmiş oldu. Sevdiği adamla evlendi. Herşey buaraya kadar normal. Ama sonrasına bakılınca kendine güveni olmadığı yada güçlü olamadığı için bu zar muhabbetinde olduğu gibi "ben buyum kardeşim" lafını son 5 senedir (5 senedir evli) bir kere olsun kocasına söyleyemedi. Her konuda ezik ve koca hükümlü bir ilişki yaşıyor şimdi.

Amaç yapay zarla olayı kotarıp, karşındakini kandırıp artık benimdir demek ki yoksa biraz daha içlere inip ben olduğumu kabul etmeyecek bir adamla hayat nasıl olur u düşünmek mi?

Yorum sizin...

aaleve hak verıyorum....
nasıl bır sacmalık....yapay zar....eger basına kötü birşey geçmisse açıklaması vardır...tecavüz,..!! AMA evleniyorsun sonuçta bu yargılamak değıldır YALAN dır haksızlık.....evleneceğin kışı senı öyle beğensın böyle saçmalık mı olur ya.....yapağ zar.....kım kımı kandırıyor anlamadım?? evlılık böyle başlarsa oooooo....son pişmanlık neye yar.....kızlar lütfen bıraz mantıklı düşünelim....

Lütfen bana bu uyarıyı sık sık tekrarlatmak zorunda bırakmayın.

Son düzenleme:
ben bi sitede gezerken tesadüf görmüstm bi bayan eski erkek arkadasyla beraber olmus ancak ayrılmıslar su an ki sevdgi adam cok dar görüslüyms anlatamıyrmus ameliyatlarda ck pahalı oldgu icin arastırırken bunu bulmus ve denemis ben yazıyı okudgmda 6 aylık hamileydi tbi biraz geciyor üstnden smdiye coktan dogurmustur :)

inceledim siteyi pakette iki tane var zaten bence denemekte fayda var evet çok haklısın Rabbim kimseyi böyle sınamasın :50:

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. Bu konu hakkında herkes birşeyler söylemiş ama işin doğrusunu size anlatmam gerektiğini düşündüm. Benim bu aralar evlenme gibi bir planım yok ama ilerde durum nolur ne gerektirir diye bu tarz şeyleri netten baya bi araştırmaktayım. Erkek arkadaşımla bunu netten sipariş ettik çok da yardımcı oldular ptt şubesine istedik iki güne geldi fiyatı da 59 lira. Tabi ben hemen denemek istedim meraklandım acaba işe yarıyor mu diye böle plastik saydam bişey içnde de kırmızı toz boya var ve çok adi vajinaya yerleştrmek için elinze aldığınzda dahi elinzi hemen boyuyo.. nese ben bunu bi güzel yerleştrdim vajinaya 3 cm diye yazmışlardı sitede sonra ilşkide kırmzı boya geldi ama baya bi fazla ayrıca normal kan gibi değil ve çok belli boya olduğu yani bunu çocuğa gösterseniz suluboya zanneder, bildiğinz açık kırmzı suluboya gibi bişey :D ayrıca elinzden de öle hemen sitede bahsedildiği kadr çabuk geçmyo yıkannca boya olduğu çok belli olyor normal bir insan bunu çok rahatlıkla ayırt edebilr. Bir sıkıntısı da 3 gün boyunca vajinamdan kırmzı boya geçmedi pişman oldum alıp kullandığıma ve boşuna para verdiğime.. Bunu satan sitelerdeki yorumların çoğu reklam ve yalan, nette bunu kullanıp memnun kaldığını iddia edenlerin hepsi ya salak ya da bunu satan insanlar :D Yani lafın kısası bu yol çözüm değil arkadşlar boşuna paranızı harcamayın ben sizin içn harcamış bulundum bence himenoplastiyi araştırsanız daha iyi olr daha pahalı ama en azından başarılı olrsa normal kan gelir

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. Bu konu hakkında herkes birşeyler söylemiş ama işin doğrusunu size anlatmam gerektiğini düşündüm. Benim bu aralar evlenme gibi bir planım yok ama ilerde durum nolur ne gerektirir diye bu tarz şeyleri netten baya bi araştırmaktayım. Erkek arkadaşımla bunu netten sipariş ettik çok da yardımcı oldular ptt şubesine istedik iki güne geldi fiyatı da 59 lira. Tabi ben hemen denemek istedim meraklandım acaba işe yarıyor mu diye böle plastik saydam bişey içnde de kırmızı toz boya var ve çok adi vajinaya yerleştrmek için elinze aldığınzda dahi elinzi hemen boyuyo.. nese ben bunu bi güzel yerleştrdim vajinaya 3 cm diye yazmışlardı sitede sonra ilşkide kırmzı boya geldi ama baya bi fazla ayrıca normal kan gibi değil ve çok belli boya olduğu yani bunu çocuğa gösterseniz suluboya zanneder, bildiğinz açık kırmzı suluboya gibi bişey :D ayrıca elinzden de öle hemen sitede bahsedildiği kadr çabuk geçmyo yıkannca boya olduğu çok belli olyor normal bir insan bunu çok rahatlıkla ayırt edebilr. Bir sıkıntısı da 3 gün boyunca vajinamdan kırmzı boya geçmedi pişman oldum alıp kullandığıma ve boşuna para verdiğime.. Bunu satan sitelerdeki yorumların çoğu reklam ve yalan, nette bunu kullanıp memnun kaldığını iddia edenlerin hepsi ya salak ya da bunu satan insanlar :D Yani lafın kısası bu yol çözüm değil arkadşlar boşuna paranızı harcamayın ben sizin içn harcamış bulundum bence himenoplastiyi araştırsanız daha iyi olr daha pahalı ama en azından başarılı olrsa normal kan gelir

fanteziye bak allah iyiliğinizi versin güldüm valla :)
bu arada konu sahibi arkadaşım üzüldüm çok bi yolunu bulursun inş.
boşver beter olsun erkekler bunu hakediyo sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık
dürüst ol demesi kolay sana o izlenimi vermeseydi zaten böle bişeye ihtiyaç duymazdın ki...

şu erkek milletinin çoğu her haltı yer,evlenir..kadın bir cahillik etse zamanında başına neler gelir.yazık yaa...kadınların düştüğü duruma bak.

Back
X