- Konu Sahibi sedatopraks
merhabalar gecen gn gzerken bır sıtede gordum ne kadar dogru oldugnu bılmıorum kulann varsa yada bılgısı olan varsa paylasırsa sevırnım kadinlarkulubu.com bu sıtede gormustum lutfen acıl yardım edın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tur yazılar sadece uzuntu veriyor karsı tarafa yorumsuz kalmanız durumunda en azından uzulen olmaz...karsı tarafında bunu istiyerek diil mecburiyetten yaptıgını dusunursek ve aynı hatayı tekrarlamıyacak oldugunu..............
Haddime değil ama erkek arkadaşına acıdım.. Belki doğruyu söylesen öyle de kabul edecek seni ama sen yalana başvuruyorsun. İlişkiye giriyorsanız yaptığınız işin arkasında durun.
bu tur yazılar sadece uzuntu veriyor karsı tarafa yorumsuz kalmanız durumunda en azından uzulen olmaz...karsı tarafında bunu istiyerek diil mecburiyetten yaptıgını dusunursek ve aynı hatayı tekrarlamıyacak oldugunu..............
Lütfen sadece konu hakkında verebileceğiniz bir bilgi varsa paylaşın. Forumun bu kısmı sadece bilgi ve tecrübe paylaşma alanı olup kimsenin kimseyi yargılayacağı bir ortam değildir.
Güzel paylaşımlar dilerim..
Lütfen sadece konu hakkında verebileceğiniz bir bilgi varsa paylaşın. Forumun bu kısmı sadece bilgi ve tecrübe paylaşma alanı olup kimsenin kimseyi yargılayacağı bir ortam değildir.
Güzel paylaşımlar dilerim..
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. Bu konu hakkında herkes birşeyler söylemiş ama işin doğrusunu size anlatmam gerektiğini düşündüm. Benim bu aralar evlenme gibi bir planım yok ama ilerde durum nolur ne gerektirir diye bu tarz şeyleri netten baya bi araştırmaktayım. Erkek arkadaşımla bunu netten sipariş ettik çok da yardımcı oldular ptt şubesine istedik iki güne geldi fiyatı da 59 lira. Tabi ben hemen denemek istedim meraklandım acaba işe yarıyor mu diye böle plastik saydam bişey içnde de kırmızı toz boya var ve çok adi vajinaya yerleştrmek için elinze aldığınzda dahi elinzi hemen boyuyo.. nese ben bunu bi güzel yerleştrdim vajinaya 3 cm diye yazmışlardı sitede sonra ilşkide kırmzı boya geldi ama baya bi fazla ayrıca normal kan gibi değil ve çok belli boya olduğu yani bunu çocuğa gösterseniz suluboya zanneder, bildiğinz açık kırmzı suluboya gibi bişeyayrıca elinzden de öle hemen sitede bahsedildiği kadr çabuk geçmyo yıkannca boya olduğu çok belli olyor normal bir insan bunu çok rahatlıkla ayırt edebilr. Bir sıkıntısı da 3 gün boyunca vajinamdan kırmzı boya geçmedi pişman oldum alıp kullandığıma ve boşuna para verdiğime.. Bunu satan sitelerdeki yorumların çoğu reklam ve yalan, nette bunu kullanıp memnun kaldığını iddia edenlerin hepsi ya salak ya da bunu satan insanlar
Yani lafın kısası bu yol çözüm değil arkadşlar boşuna paranızı harcamayın ben sizin içn harcamış bulundum bence himenoplastiyi araştırsanız daha iyi olr daha pahalı ama en azından başarılı olrsa normal kan gelir