"YAPAY KIZLIK ZARI "birçok kişiye yardımcı olacagından eminim kızlar konuya gelin....

Hayır böyle demek istemedim erkekler neden vicdan azabı duymuyorda kızlar duyuyor demek istedim şüphesiz iyiler iyilere kötğler kötülere denk gelir bazen de iyiler kötülere denk gelirki sınanırlar güzel bir hadisi şerif tir.
Çünkü günah sadece kadınlara mahsus sanıyorlar ve dikte ediliyor.erkek yapınca erkek adam yapar deniliyor.

Çünkü günah sadece kadınlara mahsus sanıyorlar ve dikte ediliyor.erkek yapınca erkek adam yapar deniliyor.
Aynen öyle canım tamda bundan bahsediyorum herkese günah elbette fakat bazı erkekler çok başa kalkıyor ve hem bebek hemde ayrılık hatta ve hatta ölümle bile sonuçlanabiliyor bunların olmaması için yardımda bulunmak istedim .

Haklısın elbetteki güzel kardeşim ama tacize ve tecavüze ugrayanda birçok kardeşimiz bulunmaktadır peki onların alınan günahı ne olacak ?

Tecavuze uğradıgında kim senden bekleyecek ki bunu ?

Bu sahteciliğin hiç bir kılıfı yok
Karakteri olan bu yollara başvurmaz
Kız değilsen değilsindir
Kendi davranışının arkasında durmayıp kendı utanıp sıkılırsa karsındaki erkek saygı mı duyacak sanıyor bu ‘kızlar’

Kız değilsen değilsindir
Kendi davranışının arkasında durmayıp kendı utanıp sıkılırsa karsındaki erkek saygı mı duyacak sanıyor bu ‘kızlar’
Elbetteki sanmıyor canım fakat öyle erkekler varki televizyonda görüyoruz hadi ailesi arksında ve kendşne güvenen ler var peki ailesi olmayanlar arkasında kimse olmayanlar kendşne güvenemeyenler ne olacak ölüme mahkum yada ömrünün sonuna kadar başa kalkmaya mahkummu kalacaklar.

Şa

Kız değilsen değilsindir
Şahsen ben temiz çıktıgım halde eşim durumları bildigi için itamlarda bulundu bu başa kalkmamakta nedir söylesene birde iftiraya kadar yolu gidiyor kimse kimseyle aynı yastıga baş koymadan bilemez canım.

Birçok kızla birlikte olup terk eden insanlar var kızlarımızı yüzüstü bırakan heriflerden adamlık beklenemez ayrıca ne kadar arkasında dursanda sevgiliyken aşkım ayrılınca kaşar oluyoruz evlenincede neler neler yaptın acabaga oluyor.

Kız değilsen değilsindir

Kız değilsen değilsindir
Her erkek susup sevdigini incitmemek için çaba göstermiyor tam tersi rencide ediyor ne kadar kızlıga önem vermiyorum desede bir adam o kadar çok önem veriyordur. Şahsen şahsi görüşlerimi söylüyorum

Kız değilsen değilsindir
Bir ablam vardı 1. Evliliğini yapmış ama binlerce kez pişman sebebi ise bekaretinin olmadıgını eşi bile bile almıç ve yıllarca başına kalkmış 2 tanede çocugu var idi ne yapacam kaldıramıyorum diye çok aglıyordu . İşte bu ablamın kocası gibi erkekler başkaları ı yapmaya geldimi yapar ama o .... demez kendi karılarına geldimi herşeyi yakıştırırlar.

Birçok kızla birlikte olup terk eden insanlar var kızlarımızı yüzüstü bırakan heriflerden adamlık beklenemez ayrıca ne kadar arkasında dursanda sevgiliyken aşkım ayrılınca kaşar oluyoruz evlenincede neler neler yaptın acabaga oluyor.
Malesef tam.olarak böyle oluyo.. Ben hiç denemedim mı saniyosunuz bi sevgilime soyluyum dedim burnumdan geldi ne yasadigimi bi ben biliyorum..ne kadar kirildim üzüldüm şimdi neyin karakterinden bahsediliyoki burda? Dürüst olunca intihar eşiğine geldim napmam lazım yani? Artık yargılamayın kimseyi lütfen..

Banlanacağınız kesin de.
Tecavüz ve tacize uğrayan kadınların bunu düşünüp gerçekleştirecek psikolojide olabileceklerini düşünmüyorum. Lütfen bu sebepten mağdur olmuş kadınları bu reklam ürününe perdelemeyin.
Ne kadar ayıp!
Bir de kadın olacaksınız. Bir kadın taciz veya tecavüze uğradı diye yapay kızlık zarı almak zorunda mı?
Beğenmeyen adamın canı cehenneme!!

Konu hortlatan arkadaş teşekkür ediyorum(!)
Sinirle geçmiş zaman olduğuna dikkat edememişim!

Vay be neler cikiyo :halay:ya kandirmanin verdigi vicdan azabi ne olacak :KK66:
Erkeklerin her önüne gelen kadınla yatıp evleneceği kadini tertemiz istemesi ne olacak ?Bütün erkekler söylüyor mu yaşadığı ilişkileri bir kadın bir ilişki yaşadığı zaman herşey bitiyor zar yoksa namus da yok bu zihniyetteki insanların kadınlara yaşattıkları ne olacak?

Bende bu gün buraya üye bir arkadaşım için araştırma yaparken buldum kızlar inşallah hepinize yardımcı olabilirim.

Yapay Kızlık Zarı Nasıl Kullanılır, Yerleştirilir?

Yapay zar kullanılmadan önce vajinal bölgenin kuru olmasına mutlaka dikkat etmeliyiz. Sitemizden siparişini verdiğiniz özel tampon ile genital bölgeyi kurulayarak bu işlemi gerçekleştirebiliriz. Daha sonra ürünün üzerinde yer alan gümüş renkli jelatini açıyoruz ve katlanmış şekilde yeni bir jelatin bizi karşılıyor. Katlanmış olan jelatini kesinlikle açmamalıyız.

Şeffaf renkli jelatinin bir tarafından kırmızı bir yoğunluk olduğunu göreceksiniz. Yoğun olan kızın rahime bakacak şekilde yani önce vajinaya girecek şekilde serçe parmağımız ile 3-4 santimetre içeriye doğru yerleştirmemiz yeterlidir.

Yerleştirme işlemi tamamlandıktan sonra yapay kızlık zarının hazır hale gelme süresi ortalama 20 dakika olarak belirlenmiştir. Belirtilen bu süre geçtikten sonra tek başımıza test edeceksek, elimiz ile kendimizi tatmin edip daha sonra parmak vasıtası ile iç kısıma müdahalede bulunabilirsiniz. Partner ile denenecek ise de ön sevişme süresinin akabinde müdahale edilip sonuç görülebilir.

Yapay Kızlık Zarı Kullanıldığımı Partnerim Anlar Mı?
Hayır. Gerdek gecesinde kullanacağız bu ürünü dışarıdan kimse anlamaz. Kullanım talimatlarına uyulduğu zaman dışarıya bakire kızdan geldiği gibi açık pembe kan renginde sıvı gelir. 3 yıllık klinik çalışmaları sonucunda piyasaya sürülmüş yöntemdir. Birebir aynı hissi verir ve partneriniz kesinlikle anlamaz.
Yapay Kızlık Zarını Kullanmadan Ne Kadar Süre Saklayabilirim?
Sizlere göndermiş olduğumuz yapay kızlık zarı, kutu içerisinde 2 adet olarak gelmektedir. 1. kızlık zarını kendiniz denemeniz ve tecrübe kazanmanız açısından kullanabilirsiniz. Gerdek gecesine ayırdığınız yapay kızlık zarını da oda sıcaklığında koşulu olmak şartıyla, cüzdanınızda, kitap arasında ve zarar görmeyecek yerlerde 5 yıl boyunca muhafaza edebilirsiniz..

Satın almak isteyenler bana özelden yazabilir burada bilgi paylaşmam doğru olmayacaktır ceza yemek istemiyorum veya google'dan araştırıp satın alabilirler.

Vajina daraltıcı kremde buldum isteyenlere yardımcı olurum.

Bana da yardımcı olabilir misin

X