- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
Hımm olabilir.Hem artık kızlık zar falan önemli değilmiş geçen bi topik vardı bununla ilgili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm olabilir.Hem artık kızlık zar falan önemli değilmiş geçen bi topik vardı bununla ilgili.
temiz çıkmışsın artı bilerek almadı mı seni? Ne diye seni üzüyor kiErkek arkadaşım değil şuan o kişi eşim.
Anlayışla karşılayıp başa kalkmak çok kötğ bir durum heleki temiz çıkıyordun ke disi bpzuyor ve hayla neyin çabasındaydı anlayamıyorum.
Evlendigim ilk ayımı zehir etti eşim ile aramda 13 yaş var ğalibağa güvenemiyordu çok kıskandıgını düşünüyorum bana hep çok güzelsin beni bırakacaksın diye çok korkuyorum diyorU
temiz çıkmışsın artı bilerek almadı mı seni? Ne diye seni üzüyor ki
Bakire olunca temiz bakire olmayınca pis olunmuyor ama değil mi?dini hassasiyetleri olan biriyim.evet evlilik öncesi ilişki benim inancima göre doğru değil.ama insanları da bir zarla temiz ve pis diye yargılamakta berbat.ki bence herşeyi yaşayıp bir tek bekaretini muhafaza etmekte ikiyüzlülük..reklamını yaptığınız şeyde sahtekarlık.tecavuz konusuna gelince, tecavüze uğradı diye onu asagilayacak,yada bir erkekle flort etti diye kadını aşağılayıp hakaret edecek veya eden heriflerle evlenmeyin,evli kalmayın.sanki kendileri pir ü pak!!!!Kız idim canım birçok doktora gittim ilişki yaşamadım zaten çocukken tacız edilmiştim sadece Rabbime şükürler olsun bir sorun yaşamadım.
Öyle korkun varsa beni üzme de :) saçma biseye takılmış durumda şuan.Evlendigim ilk ayımı zehir etti eşim ile aramda 13 yaş var ğalibağa güvenemiyordu çok kıskandıgını düşünüyorum bana hep çok güzelsin beni bırakacaksın diye çok korkuyorum diyor
Haklısın canım ama evlenmeden önce bilemiyorsun bu durumu emin ol sana yaşadıklarımı söylüyorum.Bakire olunca temiz bakire olmayınca pis olunmuyor ama değil mi?dini hassasiyetleri olan biriyim.evet evlilik öncesi ilişki benim inancima göre doğru değil.ama insanları da bir zarla temiz ve pis diye yargılamakta berbat.ki bence herşeyi yaşayıp bir tek bekaretini muhafaza etmekte ikiyüzlülük..reklamını yaptığınız şeyde sahtekarlık.tecavuz konusuna gelince, tecavüze uğradı diye onu asagilayacak,yada bir erkekle flort etti diye kadını aşağılayıp hakaret edecek veya eden heriflerle evlenmeyin,evli kalmayın.sanki kendileri pir ü pak!!!!
Yaş farkı çok olunca da problemli oluyor sanırım evliliklerEvlendigim ilk ayımı zehir etti eşim ile aramda 13 yaş var ğalibağa güvenemiyordu çok kıskandıgını düşünüyorum bana hep çok güzelsin beni bırakacaksın diye çok korkuyorum diyor
Bemde birçok kez dedim beni öutlu edersen seni neden bırakayım dedim şuanda sıkıntımız yok şükürler olsun hakkımızda hayırlısı ama benden it gibi korkuyor buna eminim ve 1 dedigimi 2 letmiyor artık.Öyle korkun varsa beni üzme de :) saçma biseye takılmış durumda şuan.
Eşim 25 gösteriyor ama çarşıda gezerken ben beyazım eşimin teni pembe gibi herlez çok bakıyor galibaga tem rengimizden dolayı diye dğşünüyorum açıkçası eşimde çok kıskanıyor ilk ay dışaro bile çıkarmıyordu zamanla güveni oturacaktır eminim. Eşim çok temiz ve saftır bazı kelimeleri yamlış yerde istemsizce kullanıyor artık farkediyorum :)Yaş farkı çok olunca da problemli oluyor sanırım evlilikler
Allah bozmasın daim etsin canım. Ben daha fazla meşgul etmeden çıkayım konuyla ilgili arkadaşlara yer açılsın. Hayırlı geceler :)Bemde birçok kez dedim beni öutlu edersen seni neden bırakayım dedim şuanda sıkıntımız yok şükürler olsun hakkımızda hayırlısı ama benden it gibi korkuyor buna eminim ve 1 dedigimi 2 letmiyor artık.
Erkekler birçok kez ilişkiye giriyorlar alacakları kızı hiç düşünmüyorlar kızların vebalini alıyolar kandırılmakta bir nevi onların hakkıdır diye düşünmedende edemiyorum açıkçası.Bakire olunca temiz bakire olmayınca pis olunmuyor ama değil mi?dini hassasiyetleri olan biriyim.evet evlilik öncesi ilişki benim inancima göre doğru değil.ama insanları da bir zarla temiz ve pis diye yargılamakta berbat.ki bence herşeyi yaşayıp bir tek bekaretini muhafaza etmekte ikiyüzlülük..reklamını yaptığınız şeyde sahtekarlık.tecavuz konusuna gelince, tecavüze uğradı diye onu asagilayacak,yada bir erkekle flort etti diye kadını aşağılayıp hakaret edecek veya eden heriflerle evlenmeyin,evli kalmayın.sanki kendileri pir ü pak!!!!
Sen ona o güveni verdikten sonra problem kalmaz. Dışarı çıkınca bakan çok oluyor baktığı ile kalırlar sadece. Ben hep bunu diyorumEşim 25 gösteriyor ama çarşıda gezerken ben beyazım eşimin teni pembe gibi herlez çok bakıyor galibaga tem rengimizden dolayı diye dğşünüyorum açıkçası eşimde çok kıskanıyor ilk ay dışaro bile çıkarmıyordu zamanla güveni oturacaktır eminim. Eşim çok temiz ve saftır bazı kelimeleri yamlış yerde istemsizce kullanıyor artık farkediyorum :)
Hayırlı geceler canım . :)Allah bozmasın daim etsin canım. Ben daha fazla meşgul etmeden çıkayım konuyla ilgili arkadaşlara yer açılsın. Hayırlı geceler :)
Aynen öyle ben artık onunum ondan başkasını zaten gözüm görmez eger nişanlı olsaydım onu birçok kez bırakmıştım bunu biliyor ve ayrılıktanda korkuyor dedigim gibi bazı kelimeleri yanlış yerde kullanıyor :) ama artık o benim buraya yazdıklarımı onu çoook sevdigimi asla bırakmicagımı bilmesede ahirette görür elbette :)Sen ona o güveni verdikten sonra problem kalmaz. Dışarı çıkınca bakan çok oluyor baktığı ile kalırlar sadece. Ben hep bunu diyorum
O başkasını kandirmistir belki bende onu kandirayim demek bana hiç doğru gelmiyor.Erkekler birçok kez ilişkiye giriyorlar alacakları kızı hiç düşünmüyorlar kızların vebalini alıyolar kandırılmakta bir nevi onların hakkıdır diye düşünmedende edemiyorum açıkçası.
Hak diyerek kesin konuşmadım .Eşinin sana iftira atmış olması çok üzücü neyse ki ailen destek çıkmış.. Hastalık derecesinde takıntılıysa bu konuya, telefonunu bilgisayarını kaptırma, açtığın konu yüzünden yine senden haksız yere şüphelenip başını ağrıtabilir.. Kaldı ki böyle bi durumun yoksa bu başlığı açman da çok gereksiz.. Erkekler kızları kandırıyor demişsin, o yüzden evlendikleri kişi tarafından kandırılmaları hak demişsin ama ne alaka.. Zorla mı ilişkiye giriyor kızlar?
Hayır böyle demek istemedim erkekler neden vicdan azabı duymuyorda kızlar duyuyor demek istedim şüphesiz iyiler iyilere kötğler kötülere denk gelir bazen de iyiler kötülere denk gelirki sınanırlar güzel bir hadisi şerif tir.O başkasını kandirmistir belki bende onu kandirayim demek bana hiç doğru gelmiyor.
Artık o takıntıları aştık evde oldugu zamanlar aç bak diyorum telefonuma bakıyor demesemde bazen bakıyor sıkıntı yok bu yüzden Canım :)Eşinin sana iftira atmış olması çok üzücü neyse ki ailen destek çıkmış.. Hastalık derecesinde takıntılıysa bu konuya, telefonunu bilgisayarını kaptırma, açtığın konu yüzünden yine senden haksız yere şüphelenip başını ağrıtabilir.. Kaldı ki böyle bi durumun yoksa bu başlığı açman da çok gereksiz.. Erkekler kızları kandırıyor demişsin, o yüzden evlendikleri kişi tarafından kandırılmaları hak demişsin ama ne alaka.. Zorla mı ilişkiye giriyor kızlar?
Hak diyerek kesin konuşmadım .
Erkekler hiç kızları kandırdıklarını düşünmüyorlar ama hep vicdan azabı çeken genelde kızlar oluyor eziyete maruz kalan ve başa kaşkılanda kızlar oluyor. Eşim şuanda yanımda deyil çalışmakla meşgul bu yüzden sıkıntım yok.